2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar ben madame cocodan kaptim 6 tane yastik, tasimasi biraz guc oldu ama aldim gittii. Ama her yer indirim dolu param olsa catal kasik takimini da 350ye halledicektim :)

bende çatal kaşık 220ye tatlı çatalı hariç gündelikleri halledicem gibi.misafir içinde almam gerek ama.nerden baktın 350ye ve hangi model canım.

bende çatal kaşık 220ye tatlı çatalı hariç gündelikleri halledicem gibi.misafir içinde almam gerek ama.nerden baktın 350ye ve hangi model canım.
Emsanındı canım. Ama sonra eve geldim n11den aynı takımı 320ye buldum. Kepçe falan yok sadece içinde. Atayım modelleri
misafir için:
http://www.n11.com/emsan-frezya-91-parca-kutulu-catal-kasik-bicak-seti-P41595210
bunu da günlük düşündüm
http://www.n11.com/emsan-tarabya-84-pc-kutulu-catal-kasik-bicak-seti-P52059850
ya da bundan 2 tane http://www.n11.com/emsan-reyhan-catal-kasik-bicak-seti-kutulu-36-parca-P27895380

Günaydın kızlarr, şimdi ben de bebek hediyesi derdindeyim. Kuzenim doğum yapacak ona bir şeyler almam lazım. Kanguru ana kucağı tarzı bir şeyler bakayım diyorum.

bende sade düşünüyorum bunlardan birini alabilirim misafir için.yine en iyi fiyat n11de oluyo bende bikaç tanesini karşılaştırdım.günlük için annem nehir dalyan kullanıyo bende çok seviyorum ondan alıcam.teşekkür ederim canım :)

Rica ederimm, ben de düz model seviyorum daha çok, o yüzden tarabyayı alabilirim dedim hoşuma gitti. nehir dalyan da güzelmiş, fiyatı da çok uydun görünüyor

Günaydın Hatunlaar, güzel bir gün olsun çabucak da geçsin İnşallah! :)
Kuzu sonuncusu benim çatal bıçaklar. Emsan Reyhan. Bulursam sana canlı fotosunu atarım

Kizlar ben madame cocodan kaptim 6 tane yastik, tasimasi biraz guc oldu ama aldim gittii. Ama her yer indirim dolu param olsa catal kasik takimini da 350ye halledicektim :)
bende aldım bende :) güzelmiş ben beğendim.. nişanlım beğenmedi o yün yastık istiyor bende annen yapsın dedim 2 tane daha önce almıştım.2 tanede şimdi aldım.2 de alez. anneme gösterdim oda beğendi 2 tane yastık daha almayı düşünüyorum. güle güle kullanalım inş canım.
canım illkinin modeli benimkine benziyor. benimki korkmaz. ben korkmazla bunu karşılaştırmıştım mağazada korkmaz biraz daha narin duruyor. onada bakmanı tavsiye ederim. günlük içinde bende 36 parça alma. sonuçta kepçe faalnda lazım oluyor ayrıca alsan daha pahalıya gelir. tam akım al kurtul.

Ya ben alamadım mağazaya gidemedim ne zamana kadar indirimli acaba

Aa sen aldın mıı. Nasıl peki çok mu yumuşak Ben de almak istiyorum kalırsa yarın ama çok yumuşak yastıklarda yatamıyorum yaa

Günaydın Hatunlaar, güzel bir gün olsun çabucak da geçsin İnşallah! :)

Kuzu sonuncusu benim çatal bıçaklar. Emsan Reyhan. Bulursam sana canlı fotosunu atarım
Canım günlük düşünüyorum onu, nasıl güzel mi yakından. Misafire de tarabya da karar kıldım zaten onu dün canlı görüp beğendim.
Benimki de silikon yastık kullanamıyor sert yastık istiyor. Ben de yüksek yastıkta hayatta yatamam. Alırız ona da ayrı ya da yaptırılır. Ama misafirin kalkıp da yastık seçeceğini düşünmüyorum Gayet güzelmiş bence de. Ya ben kepçesiz olanları çok beğendim ama :/ Kepçeli olandansa o daha şık geldi. Çok mu pahalı ki :/ Bakmak lazım

Rica ederimm, ben de düz model seviyorum daha çok, o yüzden tarabyayı alabilirim dedim hoşuma gitti. nehir dalyan da güzelmiş, fiyatı da çok uydun görünüyor

evet canım fiyatı uygun.bende reyhanı beğendim onu alabilirim.yada emsanın sade gold bi modeli var onuda sevdim belki oda olabilir.

Bu arada kızlar günlük yemek takımım da tamamdır. 72tlye tamamladık Annem sağolsun onları aldı, kütahya porselenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…