2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ooo maşallah baya baya başladın bak dizmeye canım hayırlı olsun :) emsan bakıyosun heralde ben nehirden almıştım iki takımımı da evde kullanıyoduk memnunduk diye :)
Evet canım bişeyler netleşmeye başladı artık kafamda o iyi oldu. Emsana da aslında çok hızlı karar verdim. Dün gezerken beğendim, fiyatı uygun geldi. Daha önce hep çok uçuk fiyatlarda görmüştüm çünkü. Evde de araştırdım ve kararımı verdim :)

Haha en iyisi kuzucum, yine çıkar elbet içini ferah tut

Yaaa şunun tipsizliğine de bakııın

Eklentiler

• Untitled.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 48

çok beğendim kibar duruyo ama günlük kullanım için daha uygun galiba dediğin gibi.

bencede bu daha güzel.günlük reyhan misafir için bunu al bence canım.

hahaha

nehirede bakmanı tavsiye ederm
Milyon kere karar değiştirdim bence bakmayayım artık Bu kez kesin kararımı verdim
http://www.n11.com/karaca-elegance-pramit-91-parca-catal-kasik-bicak-set-P52247535
http://www.n11.com/emsan-lilyum-84-parca-kutulu-catal-kasik-takimi-P50240555
Bu ikisi Nolur daha da değişmesin ya Huff baktıkça başka beğeniyorum nehire de bütün markalara baktım
HAhaah sapı tamam kibar diyelim de bıçak çok tipsiz durmuş. Kesin çok pahalıdır :)

Kaşık ve bıçak çok çirkin ya

Karacayı önermiyorlar canım celikte paslanma oluyormuş hemen

Canım çok 400lere çıkmayayım diyorum. Bir de gold istemiyorum düz renk olsun yeter bana. Ama gold setler genelde daha pahalı, fiyatı uygunmuş canım :)

bende pek bu fiyata düşünmüyodum ama dediğin gibi goldlara göre uygun fiyatı.bilmiyorum o anki bütçeme bağlı artık

evett bütün planlar yine çöp. Kardeşim sağolsun bu ay da yine bana patlattı bütün kirayı. Yaptığım bütün bütçe hesabı yalan. Kredi kartımı ödeyemiycem. Hiçbir şey alamıycam. Beyfendi kendi borcunu ödemiş bitirmiş bana diyor ki 200tl param kaldı! Çok güzel valla. Kimse düşünmüyor bu kız ne yapsın. Olan bana oluyor kredi kartı borcum çığ gibi büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…