2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İyisin sen gördük seni resimlerde :)
O kilo vermiş halimdi Nişandan sonra ben eskisinin iki katı yemeye başladım insanlar şok oluyor mide kapasiteme O eski halimden eser yok şimdi
Evet dün görmüştüm bunu da kuzu ama diğerinin rengini daha bi sevdim sanki. Bak ben de şuradan gördüm ilk Sonra araştırmaya başladım
Ayy çok tatlıı
Bak canım büyüklerin ikisi krem olsa tekliler de renkli olsa hem sıcak olur hemde içi açılır insanın ben kaba koltuk istemiyorum salona böyle olabilir kibar
İçim açıldııı. Bizim de böyle evlerimiz olacak mı acaba Gerçi ben kesin renksiz yaparım

Valla ben senden gayet cıvıl cıvıl bi ev bekliyorum kuzu :)

Klasikmiş koltuklar o zaman 2.resim çok beğendimm bu koltukları severim de zaten ama bizim alan küçük olmuyo böyle
Evet canım klasik. Hep öyle bi salon hayal etmiştim umarım başarılı bi sonuç çıkar :)
Bu renk yaparsaam bievin gold şamdanları daha şık olucak tabi. Ama keşke karar verebilseeem..

Ayy eksinlikle katılıyorum kuzu çok da güzel olurmuuuş.. Bu her biri başka renk bardaklara sinir olmaya başladım. Adam gibi tek renk yapsalar ya şunu gıcıklar! :)

Evet o şamdanlar daha güzel olur canım bu renk olursa :) sana attığım son sitede uygunduda çok düşünme ver kararını yaptır düşündükçe sürekli değişiyo

Evet o şamdanlar daha güzel olur canım bu renk olursa :) sana attığım son sitede uygunduda çok düşünme ver kararını yaptır düşündükçe sürekli değişiyo
Evet uygundu da. Şamdanı alıp evi şamdana göre mi dekore etsem napsam haaha :d Başka türlü yapamiciiim

Kizlar ben sizin zevkinize guveniyorum civil civil ev hazirlar ve ceyiz toparlarsiniz.ilham kaynagim olursunz:)

Kizlar Gunaydin nasilsiniz.
aldiginiz yeni seyler ve gelismeleriniz hayirli olsun.
kac gundur rahatsizdim.
geçmiş olsun canım

BAk kuzu koltuklar 1. fotodaki krem olan renkli yastıkları var. Bunu istediğim renk yapabiliyorum. Ben de 2. fotodaki renkleri sevdim ama bilemedim. Pudrası da 3. ve 4. fotoda :)

bende salon için böyle avangard istiyorum.3lüler krem, berjerler pudra ya da gül kurusu yastıklarda aynı renk.ya da sadece yastıklar renklide olabilir. pembe olcağı kesin yani

bende salon için böyle avangard istiyorum.3lüler krem, berjerler pudra ya da gül kurusu yastıklarda aynı renk.ya da sadece yastıklar renklide olabilir. pembe olcağı kesin yani
Haha ille de pembe yani :)
Ben de ilk aldığım zaman pudra yapacağımdan emindim güyaa :)
Ama şimdi iki renk arasında git -geldeyim. Klasik bi salon istediğim için çok olmasa da biraz ağır dursun istiyorum.
Oturma odasını (olursa ) daha spor ve renkli bişiler yapıcam inşallah. Parça parça alıyoruz bakalım ne çıkacak o da ayrı konu

Ayy ne tatlı bi baban varmış yaa.. Üzülme o yüzden kuzu. Onlar daha fazla çalışsın yorulsun istemediğini biliyorum. Ama makul, olabilecek durumlar için destek alabileceğin birileri var arkanda bu çok güzel. O yüzden sen yüreğini ferah tut. Hepsi hallolacak merak etme. Geçecek bu sıkıntılar ...

ben çiçekli bi duvar kağıdı seçtim bi kere salona pembe.o yüzden ya perdede ya koltukta katmam lazım.oturma odasını bende spor istiyorum ama çok renkli olmaz sanırım :)

ben çiçekli bi duvar kağıdı seçtim bi kere salona pembe.o yüzden ya perdede ya koltukta katmam lazım.oturma odasını bende spor istiyorum ama çok renkli olmaz sanırım :)
Duvar kağıdını ne şekilde yapıcaksın komple mi? O ben de çok sonraki iş ama duruma göre tv ünitesi arkasına yapmayı düşünüyorum sadece. O da net olmamakla birlikte :) Bi tamamlansalar da bütün görsek. Kendimiz seçiyoruz ama insan yine de ortaya ne çıkacak diye merak ediyo ya.

Öyle canım ama kendini sıkıntıya sokuyor ben ona üzüldüm şimdi de Tek kuruş borcun olmadan gidiceksin sen maaşını istediğin gibi harca strese girmeni istemiyorum diyor ama biliyorum ki bunun için sabah akşam durmadan çalışacak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…