Kötü görümceler basmış burayı da yahahahakötü görümceyim kız ben şimdiden diyorum çokta kötü olmam ya rengi başka seçerim hatta görümcemin düğününde giyim böyle bir elbise ahahhaa ne süper olur
Sıkıntı çokk Allah yardım etsin hepimizeTamam ama ödemeler devam ediyo tabi kuzu :)
O kısmı tamam değil malesefDüğünden önceki ay bitecek şekilde taksitlendirmiştik.
Amin canım amiin. Borçlar bunalttı gerçekten. Hesap yapmaktan heyecan yaşayamıyoruzSıkıntı çokk Allah yardım etsin hepimize
Evet ya şu son bir haftadır uyuyamıyorum bile benAmin canım amiin. Borçlar bunalttı gerçekten. Hesap yapmaktan heyecan yaşayamıyoruz
Çok güzelmiş ya buuu :)http://seninsofran.com/tr/sofra-sanati/sevgililer-gunu-sofrasi
Evlensem sevgililer günü gelse de şu sofradan hazırlasam ya
Off biliyorum olmuyo ama takma kuzu boşver.Evet ya şu son bir haftadır uyuyamıyorum bile ben
Di miii :)Çok güzelmiş ya buuu :)
Ben fazla da takarım herşeyi böyle kafama yaa hiç sevmiyorum bu huyumu geçsin şu 4 ay daha rahat olucamOff biliyorum olmuyo ama takma kuzu boşver.
Yani sen kafana takıp uykularını kaçırınca da değişen bişey olmuyo malesef ki sonuç aynı..
O yüzden olduğu kadar oluruna bırakmak en güzeli aslında.
Başka yol da yok zatn
Bizde yaparız ki aynısını iki şamdan gül yaprağı peçeteDi miii :)
Çok beğendim ben de. Para olsa hepsinin satın al butonuna basıcam vallahi
Aynen öyle canim onu düşün az da zaman kalmis içiniferah tut..Ben fazla da takarım herşeyi böyle kafama yaa hiç sevmiyorum bu huyumu geçsin şu 4 ay daha rahat olucam
Haha dimii bence de yaparizzzzBizde yaparız ki aynısını iki şamdan gül yaprağı peçete
Hayırdırrr :))Ben yine diyete başladım
Kilolar aldı başını gidiyor, sırf bel bölgesinden oluşmaya başladımHayırdırrr :))
Evin rengi belli mii. Ne güzel ya aksesuar alışverişi çok eğlenceliiKızlarrr şamdanlar çok tatlıı yaaa bayıldım benn gecen konusuyoduk ya
Gel sen de başla beraber yapalım
Hahaha benimde bölgesel bir kilo düşüşüne ihtiyacım var. Tartıya çıkmayı falan kestim. Onu keseceğime boğazımdan kessem daha iyiydi tabiGel sen de başla beraber yapalımAynaya bakamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?