2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi klozet bu kadar güzel olur hahah
Çok güzel görünüyo canım valla baya güzel olacak beliii :)

Ben bu kadar zamanda büyük parçaları bitireyim de rahat yapıp para biriktireyim derdindeyim çünkü ev almamız gerek. Kardeşim mevzusu babam anlasa da değişmeyecek ve bu böyle oldukça da o para birikmeyecek, üstüne babamın biriktirmesine de engel olacak. Ben başıma geleceği biliyorum. Çünkü babam da benimle aynı durumda. Maddi durumunu ayarlıyor, hedefini koyuyor ve takk birden bire olmadık masrafları karşılamak zorunda kalıyor.

ne desem bilemedim canım ne kadar kızsan haklısın ama alışmış artık o.biraz çeki düzen verirmi kendine bilemiyorum.inşallah sorunsuz bi şekilde herşeyini istediğin gibi yaparsın canım hayırlısı olsun

Banyo baya güzel olacak gibi şimdiden :) Ay hadi bakalım bitmişini görmeyi de nasip etsin

Bi klozet bu kadar güzel olur hahah
Çok güzel görünüyo canım valla baya güzel olacak beliii :)

haha onunla çok dalga geçiyo sözlüm ve arkadaşları ama kendisi seçti ben sadece duvardan olsun dedim başka bişey söylemedim. teşekkür ederim canım :)

Selam kızlar napıyosunuz gelir gelmez meraklı olarak kafein_ evin resimlerine baktım
ısık havuzu mu yaptırdınız tavana bende istiyorum harika görünüyor hayırlı olsun canım

Selam kızlar

kafein_ eviniz çok güzel görünüyor şimdiden :) bir şey sormak istiyorum bizim evde de ışık havuzu var müteahhit yaptırmış ama temizliği zor oluyor dediler hiç duydunmu böyle bir şey ?

ben özellikle istiyorum cok hos görünüyor zor olsada

Selam kızlar napıyosunuz gelir gelmez meraklı olarak kafein_ evin resimlerine baktım
ısık havuzu mu yaptırdınız tavana bende istiyorum harika görünüyor hayırlı olsun canım

evet canım hala devam ediyo.bende özellikle oturma odasına istiyodum ama yapılmışken heryere yapılsın dedi.çünkü avizede çok seviyorum.salona takabilirmişiz neyseki.teşekkür ederim canım seninkinide görürüz inşallah :)

cok güzel cokta pahalı gerçekten zor ev kurmak Allah yardımcınız olsun bu arada herseyin çok güzel gidiyor nazar değmesin

bizde de vardı ama sadece salonun kenarlarında.mütahit sağolsun bixe baya masraf açtı.küçücük petekler takmış,prizleri doğru dürüst yapmamış elektronikler için,gider desen öyle.şanslıymışsınız o yüzden.valla canım daha önce görmedim ben pek.temizliği hakkında bişey duymadım.iç kenar kısımları toz olabilir merdivenle silmek gerek sanırım.onada katlanıcaz artık yapıcak bişey yok :)

Hadi ya şanssızlık olmuş sizinki görüntü olarak yapıyorlar sonradan çıkıyor ortaya bu tarz şeyler malesef. Biz o konuda şanslı çıktık çok şükür.. Komşumuz geldi eve bakmaya onlarda yokmuş ışık havuzu zaten zor temizliği falan dedi aklımı kurcaladı merdivenle falan hallederiz dediğin gibi artık :)

cok güzel cokta pahalı gerçekten zor ev kurmak Allah yardımcınız olsun bu arada herseyin çok güzel gidiyor nazar değmesin

çok teşekkür ederim canım daha iyileri size de nasip olsun inşallah :) amin hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok masraflı ev kurmak :)

evet canım genişliğini oturumunu çok beğendim ama içini biraz göstermelik yapmış.daha çok masraf açtı bize.o kendinde olmamasından bahane bulmuş olabilir canım.temizliği zor olsada güzel görünüyo.diğer türlü de avize temizliği var zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…