Bi klozet bu kadar güzel olur hahahekleyim canım olanları
Eki Görüntüle 1483945 salon
Eki Görüntüle 1483946 mutfak
Eki Görüntüle 1483949 oturma odası
Eki Görüntüle 1483951 ara iki bölüm bu bi bölmesi ikinci bölmesi de aynı
Eki Görüntüle 1483955 yatak odası
Eki Görüntüle 1483956 boş oda,biri çalışma biri misafir odası olur diye düşüyoruz
Eki Görüntüle 1483958 boş oda
Eki Görüntüle 1483959 tuvalet
Eki Görüntüle 1483960 banyo
daha bitmemiş sanırım alçıları ve kapıtları falan yapışcakmış.
Ben bu kadar zamanda büyük parçaları bitireyim de rahat yapıp para biriktireyim derdindeyim çünkü ev almamız gerek. Kardeşim mevzusu babam anlasa da değişmeyecek ve bu böyle oldukça da o para birikmeyecek, üstüne babamın biriktirmesine de engel olacak. Ben başıma geleceği biliyorum. Çünkü babam da benimle aynı durumda. Maddi durumunu ayarlıyor, hedefini koyuyor ve takk birden bire olmadık masrafları karşılamak zorunda kalıyor.adam sözlümün tanıdığı olunca onla iletişim kuruyolar canım.siz söyleyince dank etti banada niye adamla görüşmüyorum diye :) mobilyaları almadan konuşuruz artık :)
anladım canım ama bende kısa bi sürede aldım bi sürü şeyi şuanda 5-6 ayım var.bi sürü de ıvır zıvır alıyorum annem kızıyo bunları evlendikten sonra da alabilirsin gerek yok diye.yani büyük lazım olan parçaları alsan bile daha kısa bi sürede yapabilirsin.daha çok varmış dert etme herşeyini alırsın.kardeşine de bundan sonra yardım etmezsin bak babanda anlamış seni destek olur artık her konuda :)
Ben bu kadar zamanda büyük parçaları bitireyim de rahat yapıp para biriktireyim derdindeyim çünkü ev almamız gerek. Kardeşim mevzusu babam anlasa da değişmeyecek ve bu böyle oldukça da o para birikmeyecek, üstüne babamın biriktirmesine de engel olacak. Ben başıma geleceği biliyorum. Çünkü babam da benimle aynı durumda. Maddi durumunu ayarlıyor, hedefini koyuyor ve takk birden bire olmadık masrafları karşılamak zorunda kalıyor.
Banyo baya güzel olacak gibi şimdiden :) Ay hadi bakalım bitmişini görmeyi de nasip etsinekleyim canım olanları
Eki Görüntüle 1483945 salon
Eki Görüntüle 1483946 mutfak
Eki Görüntüle 1483949 oturma odası
Eki Görüntüle 1483951 ara iki bölüm bu bi bölmesi ikinci bölmesi de aynı
Eki Görüntüle 1483955 yatak odası
Eki Görüntüle 1483956 boş oda,biri çalışma biri misafir odası olur diye düşüyoruz
Eki Görüntüle 1483958 boş oda
Eki Görüntüle 1483959 tuvalet
Eki Görüntüle 1483960 banyo
sadece salona avize takılanilcek.daha bitmemiş sanırım alçıları ve kapıtları falan yapışcakmış.
Banyo baya güzel olacak gibi şimdiden :) Ay hadi bakalım bitmişini görmeyi de nasip etsin
Bi klozet bu kadar güzel olur hahah
Çok güzel görünüyo canım valla baya güzel olacak beliii :)
ben özellikle istiyorum cok hos görünüyor zor olsadaSelam kızlar
kafein_ eviniz çok güzel görünüyor şimdiden :) bir şey sormak istiyorum bizim evde de ışık havuzu var müteahhit yaptırmış ama temizliği zor oluyor dediler hiç duydunmu böyle bir şey ?
ben özellikle istiyorum cok hos görünüyor zor olsada
Selam kızlar napıyosunuz gelir gelmez meraklı olarakkafein_ evin resimlerine baktım
ısık havuzu mu yaptırdınız tavana bende istiyorum harika görünüyor hayırlı olsun canım
cok güzel cokta pahalı gerçekten zor ev kurmak Allah yardımcınız olsun bu arada herseyin çok güzel gidiyor nazar değmesinevet canım hala devam ediyo.bende özellikle oturma odasına istiyodum ama yapılmışken heryere yapılsın dedi.çünkü avizede çok seviyorum.salona takabilirmişiz neyseki.teşekkür ederim canım seninkinide görürüz inşallah :)
temizliğini bilmem ama çok şık gerçektenBencede çok şık duruyor canım beğeniyorum ama nasıl temizlenir bir fikrim yok ondan sorayım dedim
temizliğini bilmem ama çok şık gerçekten
bende istiyorumm
Selam kızlar
kafein_ eviniz çok güzel görünüyor şimdiden :) bir şey sormak istiyorum bizim evde de ışık havuzu var müteahhit yaptırmış ama temizliği zor oluyor dediler hiç duydunmu böyle bir şey ?
amin inşallahhİnşallah sana da nasip olur ozamann kendi evinizse yaptırırsınız :)
bizde de vardı ama sadece salonun kenarlarında.mütahit sağolsun bixe baya masraf açtı.küçücük petekler takmış,prizleri doğru dürüst yapmamış elektronikler için,gider desen öyle.şanslıymışsınız o yüzden.valla canım daha önce görmedim ben pek.temizliği hakkında bişey duymadım.iç kenar kısımları toz olabilir merdivenle silmek gerek sanırım.onada katlanıcaz artık yapıcak bişey yok :)
cok güzel cokta pahalı gerçekten zor ev kurmak Allah yardımcınız olsun bu arada herseyin çok güzel gidiyor nazar değmesin
Hadi ya şanssızlık olmuş sizinki görüntü olarak yapıyorlar sonradan çıkıyor ortaya bu tarz şeyler malesef. Biz o konuda şanslı çıktık çok şükür.. Komşumuz geldi eve bakmaya onlarda yokmuş ışık havuzu zaten zor temizliği falan dedi aklımı kurcaladımerdivenle falan hallederiz dediğin gibi artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?