evet ama çok şirinler ablası :) hele mağazasında bir gör :)Canım hayırdır , kötü bişey yoktur umarım ?
Bir de evet kuzu şimdi baktım dediklerine de gereksiz geldi bana da. 10 liraya hallolacak işler :) : p
Ah kuzum ya. Öyle zor bi dönemden geçiyoruz ki aslındaevet ama çok şirinler ablası :) hele mağazasında bir gör :)
sevgili nişanlı beyle aramız limonide biraz keyfim yok. sebep deseniz sebep yok. bir anda bambaşka bir insan oldu. ben de birşeyler yoluna girsin die çebelleşiyorum. ama ona sorsan hiç bir sorun yok. bunun gibi şeyler.
şuan sorguladığım zaten o. evlenince bunlar geçermi yoksa daha beter olurmu ? evlilik işi büyük bir kumarmış. yani en aızndan şuan benim için böyleAh kuzum ya. Öyle zor bi dönemden geçiyoruz ki aslında
Onca stres içinde bunlar kaçınılmaz oluyo sanırım. Bambaşka olmasından kastın ne bilmiyorum. Anlatmak istemezsin belki ama tüm stresleri telaşları göz önünde bulundur . Geçeceğini bil ve canını sıkma lütfen
Aa geldi mii. Olsun kuzu ya büyük olsun ne zararı olur ki :)
sabahtan beri burdayım ama pek keyfim yok oyüzden yazmadım sadece okudum.bunu görünce dayanamdım sizede sölim dedim. essede jus mini kompakt set var birde jus mutfak gereç seti. bunları çok beğeniyordum pahalı diye almıyordum şimdi alsammı bilmeiyorum. o küçücük şeylere okadar para vermek çok doğru değil sanırım.
bak canım bak seni çeken birşeyler bulursun :) tencerede kaç lt almıştınki. ben kütahya porseleninkini almıştım. 5 ve 7 lt lik iki tenceresi var. iki kapak var. biri düdüklü kapağı diğeri cam kapak.
Canım dönem dönem ben de tam olarak öyle düşünüyorum. Sonra diyorum ki 7 senedir tanıyosun sen bu insanı. Olanlar hep stresten kaynaklanıyo bunu gör ..şuan sorguladığım zaten o. evlenince bunlar geçermi yoksa daha beter olurmu ? evlilik işi büyük bir kumarmış. yani en aızndan şuan benim için böyle
Zorla mı kaldırıyosun o kadar mı yanigeldi az önce.kocaman zorla kaldırıyorum valla.bende büyük olsun uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm ama çok büyük geldi
ben orta okula giderken patatesi çok sverdim. okuldan gelirdim annem yokmu evde hemen patates haşlardım hiçte korkmazdımgeldi az önce.kocaman zorla kaldırıyorum valla.bende büyük olsun uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm ama çok büyük geldi.
beğendiğim bişey olursa içme oturur vallacanım ben düdüklüden çok korkuyorum o yüzden paraya kıyıp nutricook aldım bi tane.8ltlik almıştım büyük olsun uzun süre kullanırım dedim ama bu seferde çok büyük geldi gözüme.ama seninki çok mantıklıymış hem düdüklü hem normal tencere olarak kullanılabilirmiş.korkmasam ondan alırdım bende.
canım bizdede ben asabiydim. onun sesi çıkmazdı ama şimdi tam tersi. tek kelime etmesemde o kızacak tartıaşacak birşey buluyor. stresi düşünüyorum. evet bizdede bahsetitğin gibi ama bu ikimiz içinde geçerli. ikimizin maaşıını bir yere koyuyoruz ve kalanla idare etmeye çalışıyoruz. aylık kenara koyacak limitimiz var onu ayırıyoruz başta. ama sonuçta bu stres ikimiz içinde geçerli. tartışıyoruz bir gün geçiyor süt dökmüş kedi gibi. bende affediyorum. ama sonra bakıyorum 2 gün sonra gene aynı şeyler. ve artık her tartışmada bir tık daha fazlası oluyor. ben saygıya çok önem veren biri olmama ramen şimdi bakıyorum sinirliyken kötü sözler çıkıyor ağzından. belki kimilerine göre küfür değil. ama bana göre kötü sözler ve bmöyle olursa ilerde dahada kötü olur korkusu oluyor. tabi belkide tam tersi olur bilemiyorum. önceden kırılıcam diye herşeyden sakınan şimdi ağzına geleni sayıyor yada ne yapığımı ettiğimi önemsemiyor. günün nasıl geçti diye bile sormuyor. off böyle şeyler işte.Canım dönem dönem ben de tam olarak öyle düşünüyorum. Sonra diyorum ki 7 senedir tanıyosun sen bu insanı. Olanlar hep stresten kaynaklanıyo bunu gör ..
Sizde durumlar ne nasıl bilmiyorum ama benim nişanlım kimsenin yardımı olmadan ve maaşından tek kuruş kalmadan ödeme yapıyor çok çok uzun zamandır hem de. O yüzden de bu noktada sıkıntı yaşıyoruz. Geçeceğini düşünüyorum ki zaten sorunlarımız sürekli değil. Bi süre sonra ne sebepten öyle davrandığını açıklayıp özür diliyo. Ben ondan daha asabi bi yapıya sahibim normalde ama anlamaya çalışıyorum Sen de öyle yap. İleriyi göremiyoruz malesef. O yüzden söylenebilecek tek şey Allah hayırlısı hangisi ise onu versin hepimize..
Zorla mı kaldırıyosun o kadar mı yani
Neyse ya düdüklü hep kullanılacak bişey değil. Koyucaksın dolabın içine kırk yılda bi lazım olunca da kullanırsın bişey olmaz :)
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Bak daha iki gün önce bi konu oldu , ağladım oturduğumuz yerde. Ve nişanlımın tepkisi şok etti beni. Ben ağladım diye böyle kendini sıkıp hep böyle yapıyosun işte hep . Konuşulmuyo senle diye dişlerini sıktı resmen. O kadar şaşırdım ki buna. Önceden böyle bi durum olduğunda eleriyle gözyaşlarımı silip öpüp aşkım yapma vs diye beni rahatlatıcak şeyler söylerdi. Aynısını ona söyledim. Ama ben ağlamana dayanamadığım için öyle yaptım dedi. Hayır karşılığı bu değil bunun dedim. Eskiden bunu yapardın şimdi yaptığına bak dedim. Yine hemen pişman olup sarıldı haklısın özür dilerim stresliyim ne yaptığımı bilmiyorum diye.canım bizdede ben asabiydim. onun sesi çıkmazdı ama şimdi tam tersi. tek kelime etmesemde o kızacak tartıaşacak birşey buluyor. stresi düşünüyorum. evet bizdede bahsetitğin gibi ama bu ikimiz içinde geçerli. ikimizin maaşıını bir yere koyuyoruz ve kalanla idare etmeye çalışıyoruz. aylık kenara koyacak limitimiz var onu ayırıyoruz başta. ama sonuçta bu stres ikimiz içinde geçerli. tartışıyoruz bir gün geçiyor süt dökmüş kedi gibi. bende affediyorum. ama sonra bakıyorum 2 gün sonra gene aynı şeyler. ve artık her tartışmada bir tık daha fazlası oluyor. ben saygıya çok önem veren biri olmama ramen şimdi bakıyorum sinirliyken kötü sözler çıkıyor ağzından. belki kimilerine göre küfür değil. ama bana göre kötü sözler ve bmöyle olursa ilerde dahada kötü olur korkusu oluyor. tabi belkide tam tersi olur bilemiyorum. önceden kırılıcam diye herşeyden sakınan şimdi ağzına geleni sayıyor yada ne yapığımı ettiğimi önemsemiyor. günün nasıl geçti diye bile sormuyor. off böyle şeyler işte.
ağır bi de üstüne yaöyle yapıcam artık napıyım ablam bunu almış en büyüğü banada byük al bence demişti bende o yüzden almıştım
ben orta okula giderken patatesi çok sverdim. okuldan gelirdim annem yokmu evde hemen patates haşlardım hiçte korkmazdımama şimdilerde nedense bende korkuyorum evde okadar kolay kullanamıyorum. ama süper birşey hele çalışan biri için.
Artık bilahare teşekkür edersin ablana bunun için
kesinlikle dediğin gibi. söyleyince aynı tepkiler ama tekrarlansa gene aynı dvaranış. birde öyle birşeyki nezmaan böyle tartışsak ailelerin içinemi doğuyor anlamıyorum biri arıyor güzel bişi söylüyor kötü oluyorsun. bu sabhatan görümcem msj atmış sabah sabahaklıma ilk siz geldiniz. inş çok güzel günleriniz olur yazmış :) normalde hiç yazmaz böyle şeyler.allah sonumuzu hayır etsin.Seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Bak daha iki gün önce bi konu oldu , ağladım oturduğumuz yerde. Ve nişanlımın tepkisi şok etti beni. Ben ağladım diye böyle kendini sıkıp hep böyle yapıyosun işte hep . Konuşulmuyo senle diye dişlerini sıktı resmen. O kadar şaşırdım ki buna. Önceden böyle bi durum olduğunda eleriyle gözyaşlarımı silip öpüp aşkım yapma vs diye beni rahatlatıcak şeyler söylerdi. Aynısını ona söyledim. Ama ben ağlamana dayanamadığım için öyle yaptım dedi. Hayır karşılığı bu değil bunun dedim. Eskiden bunu yapardın şimdi yaptığına bak dedim. Yine hemen pişman olup sarıldı haklısın özür dilerim stresliyim ne yaptığımı bilmiyorum diye.
O yüzden bak ben de dahil bi çok kişi yaşıyo aynı şeyleri. Tek değilsin :) Ben de abzen umutsuzluğa kapılıyorum ama genel olarak geçeceğine inanıyorum. Biz bu günleri görmek için çok savaştık. Değerini de biliriz umarım.
Canını sıkma , tabi ki gözlemle ama bu yönleri asla unutma..
Tüylerim diken diken olduu nedense :)kesinlikle dediğin gibi. söyleyince aynı tepkiler ama tekrarlansa gene aynı dvaranış. birde öyle birşeyki nezmaan böyle tartışsak ailelerin içinemi doğuyor anlamıyorum biri arıyor güzel bişi söylüyor kötü oluyorsun. bu sabhatan görümcem msj atmış sabah sabahaklıma ilk siz geldiniz. inş çok güzel günleriniz olur yazmış :) normalde hiç yazmaz böyle şeyler.allah sonumuzu hayır etsin.
Haha o da iyiymiş vallaasağolsun bana iyilik yapcam diye zarara sokar
Canım strestendir gerçekten, genelde bu konularda erkekler daha tahammülsüz kalabiliyor. Ama sonradan yaptığına o da üzülür geçer hiç sıkma canını senkesinlikle dediğin gibi. söyleyince aynı tepkiler ama tekrarlansa gene aynı dvaranış. birde öyle birşeyki nezmaan böyle tartışsak ailelerin içinemi doğuyor anlamıyorum biri arıyor güzel bişi söylüyor kötü oluyorsun. bu sabhatan görümcem msj atmış sabah sabahaklıma ilk siz geldiniz. inş çok güzel günleriniz olur yazmış :) normalde hiç yazmaz böyle şeyler.allah sonumuzu hayır etsin.
aynen cnaım .Tüylerim diken diken olduu nedense :)
Çok ilginç gerçekten ya... Kuzum benim dua et elinden geleni de yap. Allah hayırlısını versin hepimize gerçekten.
Kul kurar, kader gülermiş derler. Gerçekten öyle. Biz planlar yapıyoruz ama tabi ki hiçbişey belli değil aslında, biz bilmiyoruz yani ...
İnşallah gönlümüzdekidir hayırlı olan. En güzeli o olur tabii :)
kesinlikle. geçen beni böyle üzdü gene. bende ona birşey almıştımç çok istediği birşeydi küçük ama öyle maddi değeri falan yok yani. sonra verdm diyor ben nasıl seni üzdüm seni beni bukadar düşünürken. ben sensiz bir hayat düşünemem diyor. ama davranışlar bambaşka oluyor. kısmet artık ya.Canım strestendir gerçekten, genelde bu konularda erkekler daha tahammülsüz kalabiliyor. Ama sonradan yaptığına o da üzülür geçer hiç sıkma canını sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?