Süper bi habermiş buu. Bence hemen söylemelisin . Böyle fırsatları kaçırmamak gerek :)buarada kızlar bukadar huzursuzluğun içinde bugün bir haber aldım. birisi bize ev bulmuş. normalde baktığım evlere göre yarı parası. tanıdık olduğu için ve benim bir an önce haber vermem lazım. ama ben bizimkiyle konuşmadığım için havada
Bak bi kaç güne düzelicek aranız ve bu anları hatırlamayacaksın bile. Sıkma güzel canını sen.aynen cnaım .
kesinlikle. geçen beni böyle üzdü gene. bende ona birşey almıştımç çok istediği birşeydi küçük ama öyle maddi değeri falan yok yani. sonra verdm diyor ben nasıl seni üzdüm seni beni bukadar düşünürken. ben sensiz bir hayat düşünemem diyor. ama davranışlar bambaşka oluyor. kısmet artık ya.
Ev için de konuş bence. Hem belki vesile olur aranız düzelir. Sonuçta büyük bi stres daha bitebilir.buarada kızlar bukadar huzursuzluğun içinde bugün bir haber aldım. birisi bize ev bulmuş. normalde baktığım evlere göre yarı parası. tanıdık olduğu için ve benim bir an önce haber vermem lazım. ama ben bizimkiyle konuşmadığım için havada
aslına bakarsan kesinlikle süper bir haber :) ve şuanda tutmamız gerekmiyor tam planladığım gibi temmuzda tutabiliyoruz.Süper bi habermiş buu. Bence hemen söylemelisin . Böyle fırsatları kaçırmamak gerek :)
sabah bana ağır konuştu aramak gelmiyor içimden. o ararsa söyleerim.Bak bi kaç güne düzelicek aranız ve bu anları hatırlamayacaksın bile. Sıkma güzel canını sen.
Ev için de konuş bence. Hem belki vesile olur aranız düzelir. Sonuçta büyük bi stres daha bitebilir.
sabah bana ağır konuştu aramak gelmiyor içimden. o ararsa söyleerim.
Ayy bu daha da süpermiş yaaa kaçırmayın bunu ciddennnaslına bakarsan kesinlikle süper bir haber :) ve şuanda tutmamız gerekmiyor tam planladığım gibi temmuzda tutabiliyoruz.
ben biraaz fazla inatçıyım sanırım :)mesaj atsana canım söyle bence ya çok iyiymiş :)
akşamı bekliyim bakalım :) bir kaç gün zamanım var dönüş yapmam için.Ayy bu daha da süpermiş yaaa kaçırmayın bunu ciddennn
canım bende essenin takımlarını düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim. diğer takımlarla fiyat farkı çok yok arada diye. bunların kaselerini beğenmemiştim. birde içerik olarak fincanları yoktu sanırımhttp://www.esse.com.tr/buyuk-indirim/essensa-72-parca-odette-platin-yemek-takimi_1314_65652
Ay ben böyle istiyordum işte takımı. Fiyatı da uygunmuşş ne yapsam ki şimdi
Kuzu nerden soktun aklıma bunları şimdi almak istiyorum alamıyorumcanım bende essenin takımlarını düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim. diğer takımlarla fiyat farkı çok yok arada diye. bunların kaselerini beğenmemiştim. birde içerik olarak fincanları yoktu sanırım
Alıyorum galiba dayanamadım yinebunları bende düşünüyoum :)
Bu arada, Ben o siteden daha önce alışveriş yaptım canım bi sıkıntı çıkmadı zaten çokta yakınmışız mağazayaHahah sorma
Evet senin gönderdiğinle pek fark yok zaten . Onu alırım mis gibi işte :)
Onlar litre litre oluyodu sanki canım baksaydın keşke alırkenkızlar düdüklü tencerem geldi ama çok büyük göründü gözüme
Yaa süpersin ben de araştırdım yorum bulmak için hiç oradan bişey almamıştım diye ama bulamamıştım.Bu arada, Ben o siteden daha önce alışveriş yaptım canım bi sıkıntı çıkmadı zaten çokta yakınmışız mağazaya
o fincan takımlarını kullanıyorsun ama. arkadşalarım kullanıyor en azındanKuzu nerden soktun aklıma bunları şimdi almak istiyorum alamıyorumTam istediğim gibi dümdüz takım. Fincanı da varsın olmasın. Bu modeller daha pahalı normalde
Kütahya porselende var set yapabileceğim fincan. Ama almıyorum ya tabakları. Şu an alamam yanio fincan takımlarını kullanıyorsun ama. arkadşalarım kullanıyor en azından
Geçen yıl çiçekli olanlardan almıştım ben bi tanehttps://www.markafoni.com/bc-home/runner/kampanya/36973/
Burada çok sevimli runnerlar var yahuuu :)
Konuş bence yaa kaçırma canım fırsat hep olmuyobuarada kızlar bukadar huzursuzluğun içinde bugün bir haber aldım. birisi bize ev bulmuş. normalde baktığım evlere göre yarı parası. tanıdık olduğu için ve benim bir an önce haber vermem lazım. ama ben bizimkiyle konuşmadığım için havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?