2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Süper bi habermiş buu. Bence hemen söylemelisin . Böyle fırsatları kaçırmamak gerek :)

Bak bi kaç güne düzelicek aranız ve bu anları hatırlamayacaksın bile. Sıkma güzel canını sen.
Ev için de konuş bence. Hem belki vesile olur aranız düzelir. Sonuçta büyük bi stres daha bitebilir.

Bak bi kaç güne düzelicek aranız ve bu anları hatırlamayacaksın bile. Sıkma güzel canını sen.

Ev için de konuş bence. Hem belki vesile olur aranız düzelir. Sonuçta büyük bi stres daha bitebilir.
sabah bana ağır konuştu aramak gelmiyor içimden. o ararsa söyleerim.

Kuzu nerden soktun aklıma bunları şimdi almak istiyorum alamıyorum Tam istediğim gibi dümdüz takım. Fincanı da varsın olmasın. Bu modeller daha pahalı normalde

Bu arada, Ben o siteden daha önce alışveriş yaptım canım bi sıkıntı çıkmadı zaten çokta yakınmışız mağazaya
Yaa süpersin ben de araştırdım yorum bulmak için hiç oradan bişey almamıştım diye ama bulamamıştım.
Sağol kuzuu :)

Kuzu nerden soktun aklıma bunları şimdi almak istiyorum alamıyorum Tam istediğim gibi dümdüz takım. Fincanı da varsın olmasın. Bu modeller daha pahalı normalde
o fincan takımlarını kullanıyorsun ama. arkadşalarım kullanıyor en azından

Konuş bence yaa kaçırma canım fırsat hep olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…