2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teşekkür ederiiim :)

Umarım gün almada sorun çıkmaz..Buradaki belediyede bayramdan sonraya kadar dolmuş yerler..Bizim kısmetse düğünde olacak nikah, inşallah olur ya

Umarım gün almada sorun çıkmaz..Buradaki belediyede bayramdan sonraya kadar dolmuş yerler..Bizim kısmetse düğünde olacak nikah, inşallah olur ya
canım bazı belediyeler önceden randevu veriyormuş. tarihi alıyorsun evrakları sonra teslim ediyorsun. o ilde oturan tanıdığınız gidip bi konuşsa hani belki günü alabilir

Ya ben set, satmayı hiiç düşünmediğimden daha çok görselliğiyle ilgilenicem sanırım.
Karşı tarafı da zorlamaya gerek yok diye düşündüm o yüzden
Dinle beni pırlanta set al sen
Ay ev mi var bi dakika ben bu ince detayı kaçırmışım

Yok artıık sen ciddi misin Ben mecazi anlamda söyledin sandım Sen hangi profilden bahsettin kız ben buraya fotoğraf mı yükledim acaba

Aminnnn diyorum darısı başına

Yok artıık sen ciddi misin Ben mecazi anlamda söyledin sandım Sen hangi profilden bahsettin kız ben buraya fotoğraf mı yükledim acaba

Aminnnn diyorum darısı başına
Yok kız şu avatarındaki işte Durum düşündüğünden daha komik yani Sen mesaj atmıştın oradan gördüm yoksa seni

Ya ben set, satmayı hiiç düşünmediğimden daha çok görselliğiyle ilgilenicem sanırım.
Karşı tarafı da zorlamaya gerek yok diye düşündüm o yüzden

satmıycaksan alınabilir ama ben daha çok yatırım amaçlı düşündüm.gündelik takabilceğim bişey değil ayda yılda bi takarım.birde ince kolyelerimi bile en fazla 4 yıl içinde değiştiriyorum sıkılıyorum biraz.yani benim için 22 ayar yatırım amaçlı bi set daha iyiydi.babamda 14lere bakma demişti ama ben 14lük seçip beğenmiştim.karışmak istemedi istediğim olsun diye.sonradan karar değiştirdim 22lik aldım.en başından sana bunu söylemiştim zaten dedi.ne kadar takarım bilemiyorum tabi :)

Haha ay büyükler der öyle belki ama ben takamıyorum sarı sarı ya. İncecik bişey olursa anca yani.
1 ay önce bi arkadatş evlenmişti. Düğünden sonraki sabah evde ilk kahvaltımız diye foto paylaşmıştı kolunda altınları.
Fotoya bakamamıştım yani öyle söyliyim ben sana sen anla
Dinle beni pırlanta set al sen
Girr kanıma giiirrr

bencede çok haklısın yatırım amaçlı alın kızlar

YAtırım için aldıysan boşver canım çok da mühim değil. 1 2 kere takmış olsan yeter
Ben öyle düşünmüyorum. İşe gelirken tabi ki takmicam ama özel günler vs kullanırım satmayı düşünmüyorum yani.
O yüzden 14lere bakabilirim sanırım. Dediğim gibi değeri çok önemli değil kullanmak istediğimden.
Akşam bi göreyim de :)

canım bazı belediyeler önceden randevu veriyormuş. tarihi alıyorsun evrakları sonra teslim ediyorsun. o ilde oturan tanıdığınız gidip bi konuşsa hani belki günü alabilir

Gideceğimiz belediyede tanıdıklar varmış sanırım..Bizim elimize izin kağıdı verdiler bu belge ile isteğiniz yerde yapabilirsiniz nikahı dediler ama dediğin durumu ben söyleyeyim nişanlı beye

incili setleri hiç konuşmadım ben canım pek bilgim yok.hiç bakmadım nedense ama onlarda güzelmiş ya.sormak lazım bi :)

Girerim valla Ben öyle yapıcam ya gerek yok altın sete ama kayınvalidem kesin olmaz diyecek İlle de gösterişli olsun taktığımız belli olsun kocaman dursun istiyor ama ben sevmiyorum çok pis bastırırım vallahi safir set alıcam
yerimm çok güzelsin canım maşallah Allah nazardan saklasın
Teşekkğr ederimm seni de görelim hele bi

bende öyle düşünmüştüm işte akşam biyere giderken falan takabilirim dedim.bilezikler neyse set de o şuan benim için.satmak istediğimde ilk elimden bunu çıkarırım heralde.zaten o bilezikler takılarla tam bi köylü kızı olucam

İyi bari hallolmuş çok zahmetli işler ya biz raporu iki gün sonra aldık, her zamanki gibi kansızlık falan çıkmış bende ..sadece teslim edicez bizden film falan istemediler ama..

Benim abim de aynı belediyeye başvurmuştu, eşinden akciğer filmi istememişler , ee benden istediler ciğersiz gördüler heralde beni benim bir şeyim çıkmadı hayret ettim kendime ..Kansızlık için tedavi ol ama , ya da en azından bitkisel takviye al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…