Ay çok teşekkür ederimm :) Senin adın değişti ya benim devreler karıştı tabiFotoğraf görünce ben de hücum ediyorum hemen
Teşekkür ederim canım :) Bence siz de yakışıyorsunuz ayrıca, millet konuşmayı seviyor sadece
ya beyazmı sarımı ona karar vermek bile büyük mesele
büyük çoğunu halletmişsiniz canım. darısı gün almaya artık.
bende beğendim sanırım canım ama konuşmuştuk ya bu 14 ayar netteki fiyatı 2600 bilemedim oyüzden.
canım bazı belediyeler önceden randevu veriyormuş. tarihi alıyorsun evrakları sonra teslim ediyorsun. o ilde oturan tanıdığınız gidip bi konuşsa hani belki günü alabilirUmarım gün almada sorun çıkmaz..Buradaki belediyede bayramdan sonraya kadar dolmuş yerler..Bizim kısmetse düğünde olacak nikah, inşallah olur ya
ben görmedimOhh ne güzel yaa :)
Heheh eskiden vardı aslında kaldırdımBakayım bi dur
Kız sen görmedin mi beni daha önce koyup kaldırdım fotoğrafı
Ben deee
Dinle beni pırlanta set al senYa ben set, satmayı hiiç düşünmediğimden daha çok görselliğiyle ilgilenicem sanırım.
Karşı tarafı da zorlamaya gerek yok diye düşündüm o yüzden
Ay ev mi var bi dakika ben bu ince detayı kaçırmışımSevindim ortak
ev için dediğine göre aldın heralde, hayırlı olsun inşallahhhh, Güzel günlerde oturunnn Evraklar hazır olunca pek bir şey sürmüyor canım , rapor elindeyse direkt gidersin belediyeye, yalnız bizim belediye bu işlemler için 15:00 kadar çalışıyordu, son 15 dakika da hallettik biz..Bende özledim seni
Çok teşekkür ederimm o senin güzelliğin :)
Teşekkür ederimm
Hahah ama rüya komik, ne gördüğümü hatırlamasam da profil fotoğrafınızı kafanızın yerine gördüğümü biliyorum
Hadi geçmiş olsun darısı başımıza
Ay inşallah hallolur büyük stres ya. Günü halledince insanın sırtından bi yük kalkar herhaldeUmarım gün almada sorun çıkmaz..Buradaki belediyede bayramdan sonraya kadar dolmuş yerler..Bizim kısmetse düğünde olacak nikah, inşallah olur ya
Yeni koydum albümeben görmedim
Yok kız şu avatarındaki işteYok artıık sen ciddi misinBen mecazi anlamda söyledin sandım Sen hangi profilden bahsettin kız ben buraya fotoğraf mı yükledim acaba
Aminnnn diyorum darısı başına
ev varsa bende kaçırdım :) kim almış :)Dinle beni pırlanta set al sen
Ay ev mi var bi dakika ben bu ince detayı kaçırmışım
Ya ben set, satmayı hiiç düşünmediğimden daha çok görselliğiyle ilgilenicem sanırım.
Karşı tarafı da zorlamaya gerek yok diye düşündüm o yüzden
Haha ay büyükler der öyle belki ama ben takamıyorum sarı sarı ya. İncecik bişey olursa anca yani.canım @kafein_ inle bu ayar olayını konuşmuştukta. bozduracaksan 22 ayar daha iyi oluyor daha az değer kaybediyor. ama dediği gibi 14 ayarlarında modelleri daha güzel oluyor. bu su yolları artık herkeste var sanırım ben ondan vazgeçtim. beyazı bende düşünüyordum ama sonra baktım set gibi durmuyorki sanki gümüş bi set almışsın. biizm oraalrda derler ya takacaksınki yeni gelin olduğun belli olsun hahahaşöle sarı sarı ay bir arkadaşım vardı eşofman takımının içine bile takardı sarı sarı setini bileziklerini bende yapcam çok özendim bak şimdi
Girr kanıma giiirrrDinle beni pırlanta set al sen
yerimm çok güzelsin canım maşallah Allah nazardan saklasınAy inşallah hallolur büyük stres ya. Günü halledince insanın sırtından bi yük kalkar herhalde
Yeni koydum albüme
bencede çok haklısın yatırım amaçlı alın kızlarsatmıycaksan alınabilir ama ben daha çok yatırım amaçlı düşündüm.gündelik takabilceğim bişey değil ayda yılda bi takarım.birde ince kolyelerimi bile en fazla 4 yıl içinde değiştiriyorum sıkılıyorum biraz.yani benim için 22 ayar yatırım amaçlı bi set daha iyiydi.babamda 14lere bakma demişti ama ben 14lük seçip beğenmiştim.karışmak istemedi istediğim olsun diye.sonradan karar değiştirdim 22lik aldım.en başından sana bunu söylemiştim zaten dedi.ne kadar takarım bilemiyorum tabi :)
YAtırım için aldıysan boşver canım çok da mühim değil. 1 2 kere takmış olsan yetersatmıycaksan alınabilir ama ben daha çok yatırım amaçlı düşündüm.gündelik takabilceğim bişey değil ayda yılda bi takarım.birde ince kolyelerimi bile en fazla 4 yıl içinde değiştiriyorum sıkılıyorum biraz.yani benim için 22 ayar yatırım amaçlı bi set daha iyiydi.babamda 14lere bakma demişti ama ben 14lük seçip beğenmiştim.karışmak istemedi istediğim olsun diye.sonradan karar değiştirdim 22lik aldım.en başından sana bunu söylemiştim zaten dedi.ne kadar takarım bilemiyorum tabi :)
canım bazı belediyeler önceden randevu veriyormuş. tarihi alıyorsun evrakları sonra teslim ediyorsun. o ilde oturan tanıdığınız gidip bi konuşsa hani belki günü alabilir
canımkafein_ inle bu ayar olayını konuşmuştukta. bozduracaksan 22 ayar daha iyi oluyor daha az değer kaybediyor. ama dediği gibi 14 ayarlarında modelleri daha güzel oluyor. bu su yolları artık herkeste var sanırım ben ondan vazgeçtim. beyazı bende düşünüyordum ama sonra baktım set gibi durmuyorki sanki gümüş bi set almışsın. biizm oraalrda derler ya takacaksınki yeni gelin olduğun belli olsun hahaha şöle sarı sarı ay bir arkadaşım vardı eşofman takımının içine bile takardı sarı sarı setini bileziklerini bende yapcam çok özendim bak şimdi
evet canım. bu incili setler için ne düşünüyorsun canım. bilgin varmı. bu inciler gerçek incimi oluyor nasıl oluyor.
Girerim vallaHaha ay büyükler der öyle belki ama ben takamıyorum sarı sarı ya. İncecik bişey olursa anca yani.
1 ay önce bi arkadatş evlenmişti. Düğünden sonraki sabah evde ilk kahvaltımız diye foto paylaşmıştı kolunda altınları.
Fotoya bakamamıştım yani öyle söyliyim ben sana sen anla
Girr kanıma giiirrr
Teşekkğr ederimm seni de görelim hele biyerimm çok güzelsin canım maşallah Allah nazardan saklasın
YAtırım için aldıysan boşver canım çok da mühim değil. 1 2 kere takmış olsan yeter
Ben öyle düşünmüyorum. İşe gelirken tabi ki takmicam ama özel günler vs kullanırım satmayı düşünmüyorum yani.
O yüzden 14lere bakabilirim sanırım. Dediğim gibi değeri çok önemli değil kullanmak istediğimden.
Akşam bi göreyim de :)
İyi bari hallolmuş çok zahmetli işler ya biz raporu iki gün sonra aldık, her zamanki gibi kansızlık falan çıkmış bende ..sadece teslim edicez bizden film falan istemediler ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?