yükledimm fotoları:):)Girerim vallaBen öyle yapıcam ya gerek yok altın sete ama kayınvalidem kesin olmaz diyecek İlle de gösterişli olsun taktığımız belli olsun kocaman dursun istiyor ama ben sevmiyorum çok pis bastırırım vallahi safir set alıcam
Teşekkğr ederimm seni de görelim hele bi
hihih bende öyle olucam hahahaHaha ay büyükler der öyle belki ama ben takamıyorum sarı sarı ya. İncecik bişey olursa anca yani.
1 ay önce bi arkadatş evlenmişti. Düğünden sonraki sabah evde ilk kahvaltımız diye foto paylaşmıştı kolunda altınları.
Fotoya bakamamıştım yani öyle söyliyim ben sana sen anla
Girr kanıma giiirrr
canım ya sana zahmet bir öğrenip bilgilendirsen beniincili setleri hiç konuşmadım ben canım pek bilgim yok.hiç bakmadım nedense ama onlarda güzelmiş ya.sormak lazım bi :)
çok pahalı canım boşver :)https://www.zenpirlanta.com/site/set_detay.php?urunid=3802
İşte bu beniim favorim ama çok pahalı yaa
benimkide saçma olur yatırım amaçlı zaten dükkanlar benimkinin üstüne bi,şey de istemem o zaten alıp getiriyor hosuna gideni valla o konuda iyi ama dekolte giymeyim diye kolye almıyor sinirrrrYAtırım için aldıysan boşver canım çok da mühim değil. 1 2 kere takmış olsan yeter
Ben öyle düşünmüyorum. İşe gelirken tabi ki takmicam ama özel günler vs kullanırım satmayı düşünmüyorum yani.
O yüzden 14lere bakabilirim sanırım. Dediğim gibi değeri çok önemli değil kullanmak istediğimden.
Akşam bi göreyim de :)
https://www.zenpirlanta.com/site/set_detay.php?urunid=3802
aynen işçiliği çok o yüzden satmayı düşünüyosanız almayın derimbu da aynı şekilde satmak istediğinde çok değer kaybediyomuş.pırlanta tektaş damla küpe falan alınabilir küçük parçalar ama bence bunu almak çok mantıksız :)
Ayy çok mutlu oluyorum böyle görünce heyükledimm fotoları:):)
sağol canım valla sende öyle ben çok beğendimAyy çok mutlu oluyorum böyle görünce heÇok güzelsinn maşallah :)
Haha çirkef geliiin, en sevdiğim gelin modeliGirerim vallaBen öyle yapıcam ya gerek yok altın sete ama kayınvalidem kesin olmaz diyecek İlle de gösterişli olsun taktığımız belli olsun kocaman dursun istiyor ama ben sevmiyorum çok pis bastırırım vallahi safir set alıcam
Haha evet sarı sarı öyle oluyo biraz ama takıp çıkacak değilsin boşverende öyle düşünmüştüm işte akşam biyere giderken falan takabilirim dedim.bilezikler neyse set de o şuan benim için.satmak istediğimde ilk elimden bunu çıkarırım heralde.zaten o bilezikler takılarla tam bi köylü kızı olucam
Yaaaa işte buuu! Bayıldııımmhttps://www.zenpirlanta.com/site/set_detay.php?urunid=3802
canımkafein_ inle bu ayar olayını konuşmuştukta. bozduracaksan 22 ayar daha iyi oluyor daha az değer kaybediyor. ama dediği gibi 14 ayarlarında modelleri daha güzel oluyor. bu su yolları artık herkeste var sanırım ben ondan vazgeçtim. beyazı bende düşünüyordum ama sonra baktım set gibi durmuyorki sanki gümüş bi set almışsın. biizm oraalrda derler ya takacaksınki yeni gelin olduğun belli olsun hahaha şöle sarı sarı ay bir arkadaşım vardı eşofman takımının içine bile takardı sarı sarı setini bileziklerini bende yapcam çok özendim bak şimdi
evet canım. bu incili setler için ne düşünüyorsun canım. bilgin varmı. bu inciler gerçek incimi oluyor nasıl oluyor.
topiğin hatunlarıda hepsi birbirinden güzel maşallah :)yükledimm fotoları:):)
inanırım alınır kesin o safir set cadı:)Girerim vallaBen öyle yapıcam ya gerek yok altın sete ama kayınvalidem kesin olmaz diyecek İlle de gösterişli olsun taktığımız belli olsun kocaman dursun istiyor ama ben sevmiyorum çok pis bastırırım vallahi safir set alıcam
Teşekkğr ederimm seni de görelim hele bi
Ay yok artıkbenimkide saçma olur yatırım amaçlı zaten dükkanlar benimkinin üstüne bi,şey de istemem o zaten alıp getiriyor hosuna gideni valla o konuda iyi ama dekolte giymeyim diye kolye almıyor sinirrrr
Ayy evet ne yazık ki beş para etmiyormuş da zaten ben bunu alsam satmam satamambu da aynı şekilde satmak istediğinde çok değer kaybediyomuş.pırlanta tektaş damla küpe falan alınabilir küçük parçalar ama bence bunu almak çok mantıksız :)
ben severim takmayı zarif olursa ama öyle gösterişlileri bende sevmem takamamayyy benim etrafımda da var öyle bir model, özellikle düğünde falan takıyorlarAnnem sevmediğimi bildiği için dalga geçiyor benimle bak millete takılarını gösterecekler diye ne hallere giriyorlar diyo Nişanda bana pırlanta set takmışlardı, ben hiç takı takamam küpe bile..Belki onu takarım sadece küpelerini o da düğünde Biz hiç altın konusunu konuşmadık, ne alınacağını bile bilmiyorum
Ay inşallah hallolur büyük stres ya. Günü halledince insanın sırtından bi yük kalkar herhalde
Yeni koydum albüme
Yok kız şu avatarındaki işteDurum düşündüğünden daha komik yani Sen mesaj atmıştın oradan gördüm yoksa seni
valla ya ben takıyorum ikide bir kolye takma der en sonunda mezuniyette bi arkadaşım altın güzel bi kolye aldı dedi bu ne ben almıyorum dekolte giyme diye gitmiş almış inanamıyorum ya dedi orda kaçtı ağzındanAy yok artıkÇAkala bak çok güldümm
Ayy evet ne yazık ki beş para etmiyormuş da zaten ben bunu alsam satmam satamamBir de çok pahalı şaka bir yana gerek yok, uygun bi pırlanta alıp hiç satmamayı ömür boyu kullanmayı istiyorum. Düğün takısı olarak taktım çünkü ben kesin safir takıcam dönüşü yok. Maviş maviş canım benim ya
Aynı şekilde ben de tabisağol canım valla sende öyle ben çok beğendim
hemde insan merak ediyor malum ben iki kat daha meraktayım:)
Ay kırk yıl düşünsem bu lafları duyacağım aklıma gelmezdiHaha çirkef geliiin, en sevdiğim gelin modeli
Sormaa sorma aylardır aşk yaşıyorum birebir gördüm dibim iyice düştü de gel gör ki ben bir kolyeye o parayı versem uyku uyuyamam. Ama gerçi bir gün zengin olucam ya o zaman alabilirimYaaaa işte buuu! Bayıldııımm
Alınır tabi kiiinanırım alınır kesin o safir set cadı:)
Ayy maşallah sana daaaa.yükledimm fotoları:):)
Vuuu çok akıllıcaa hahahbenimkide saçma olur yatırım amaçlı zaten dükkanlar benimkinin üstüne bi,şey de istemem o zaten alıp getiriyor hosuna gideni valla o konuda iyi ama dekolte giymeyim diye kolye almıyor sinirrrr
Benimkide dalga geçer aynı şekilde hahaayyy benim etrafımda da var öyle bir model, özellikle düğünde falan takıyorlarAnnem sevmediğimi bildiği için dalga geçiyor benimle bak millete takılarını gösterecekler diye ne hallere giriyorlar diyo Nişanda bana pırlanta set takmışlardı, ben hiç takı takamam küpe bile..Belki onu takarım sadece küpelerini o da düğünde Biz hiç altın konusunu konuşmadık, ne alınacağını bile bilmiyorum
teşekkürler canım ben seviyorum topiğimizi arada bir topiclere göz atıyorum kavga ediyorlar ne güldüm ya:)topiğin hatunlarıda hepsi birbirinden güzel maşallah :)
Ay olsun bak geç de olsa girdin o moda işte :)İnşallah canım ya bakalım haftaya gidicez, diğer şehire
Çok değişik bir şey ya nişanlı olduğumu dün algıladım desemŞimdi bir gevşeklik mevcut bende
Ahahah deme ya utanıyorumahahahahh kahkaha attım,
Dehşete düşürdü beni zekasıylavalla ya ben takıyorum ikide bir kolye takma der en sonunda mezuniyette bi arkadaşım altın güzel bi kolye aldı dedi bu ne ben almıyorum dekolte giyme diye gitmiş almış inanamıyorum ya dedi orda kaçtı ağzından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?