2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yükledimm fotoları:):)

hihih bende öyle olucam hahaha
incili setleri hiç konuşmadım ben canım pek bilgim yok.hiç bakmadım nedense ama onlarda güzelmiş ya.sormak lazım bi :)
canım ya sana zahmet bir öğrenip bilgilendirsen beni
çok pahalı canım boşver :)

benimkide saçma olur yatırım amaçlı zaten dükkanlar benimkinin üstüne bi,şey de istemem o zaten alıp getiriyor hosuna gideni valla o konuda iyi ama dekolte giymeyim diye kolye almıyor sinirrrr

bu da aynı şekilde satmak istediğinde çok değer kaybediyomuş.pırlanta tektaş damla küpe falan alınabilir küçük parçalar ama bence bunu almak çok mantıksız :)
aynen işçiliği çok o yüzden satmayı düşünüyosanız almayın derim

Haha çirkef geliiin, en sevdiğim gelin modeli
Haha evet sarı sarı öyle oluyo biraz ama takıp çıkacak değilsin boşver
Yaaaa işte buuu! Bayıldııımm

ayyy benim etrafımda da var öyle bir model, özellikle düğünde falan takıyorlar Annem sevmediğimi bildiği için dalga geçiyor benimle bak millete takılarını gösterecekler diye ne hallere giriyorlar diyo Nişanda bana pırlanta set takmışlardı, ben hiç takı takamam küpe bile..Belki onu takarım sadece küpelerini o da düğünde Biz hiç altın konusunu konuşmadık, ne alınacağını bile bilmiyorum

inanırım alınır kesin o safir set cadı:)

benimkide saçma olur yatırım amaçlı zaten dükkanlar benimkinin üstüne bi,şey de istemem o zaten alıp getiriyor hosuna gideni valla o konuda iyi ama dekolte giymeyim diye kolye almıyor sinirrrr
Ay yok artık ÇAkala bak çok güldümm
bu da aynı şekilde satmak istediğinde çok değer kaybediyomuş.pırlanta tektaş damla küpe falan alınabilir küçük parçalar ama bence bunu almak çok mantıksız :)
Ayy evet ne yazık ki beş para etmiyormuş da zaten ben bunu alsam satmam satamam Bir de çok pahalı şaka bir yana gerek yok, uygun bi pırlanta alıp hiç satmamayı ömür boyu kullanmayı istiyorum. Düğün takısı olarak taktım çünkü ben kesin safir takıcam dönüşü yok. Maviş maviş canım benim ya

ben severim takmayı zarif olursa ama öyle gösterişlileri bende sevmem takamam

Ay inşallah hallolur büyük stres ya. Günü halledince insanın sırtından bi yük kalkar herhalde

Yeni koydum albüme

İnşallah canım ya bakalım haftaya gidicez, diğer şehire
Çok değişik bir şey ya nişanlı olduğumu dün algıladım desem Şimdi bir gevşeklik mevcut bende

valla ya ben takıyorum ikide bir kolye takma der en sonunda mezuniyette bi arkadaşım altın güzel bi kolye aldı dedi bu ne ben almıyorum dekolte giyme diye gitmiş almış inanamıyorum ya dedi orda kaçtı ağzından

sağol canım valla sende öyle ben çok beğendim
hemde insan merak ediyor malum ben iki kat daha meraktayım:)
Aynı şekilde ben de tabi Ama şimdi bütün gün burada konuşuyoruz insan merak ediyor tabi :)
Haha çirkef geliiin, en sevdiğim gelin modeli
Ay kırk yıl düşünsem bu lafları duyacağım aklıma gelmezdi Vallahi daha ucuza gelecek bak altın setten Ucuz gelinim ben Giderim altın olanlarından alırım yine de onu mavi yaparım ben
Yaaaa işte buuu! Bayıldııımm
Sormaa sorma aylardır aşk yaşıyorum birebir gördüm dibim iyice düştü de gel gör ki ben bir kolyeye o parayı versem uyku uyuyamam. Ama gerçi bir gün zengin olucam ya o zaman alabilirim
inanırım alınır kesin o safir set cadı:)
Alınır tabi kii

yükledimm fotoları:):)
Ayy maşallah sana daaaa. Ne güzeliz yahuuu
Vuuu çok akıllıcaa hahah
Benimkide dalga geçer aynı şekilde haha Bizde onları görünce şoklar içinde izliyoruz. Ben nişanda takılan bileziklerle evin içinde gezmek istememiştim çıkarsam olmaz mı diyorum. Saçmalama kalsın diyolar.
Teyzem de başka bir kuzene ithafen sakın çıkarma , hava soğuk da olsa kazağın kolunu yukarı çekip gezceksin bunlarla demişti

İnşallah canım ya bakalım haftaya gidicez, diğer şehire
Çok değişik bir şey ya nişanlı olduğumu dün algıladım desem Şimdi bir gevşeklik mevcut bende
Ay olsun bak geç de olsa girdin o moda işte :)
ahahahahh kahkaha attım,
Ahahah deme ya utanıyorum
Dehşete düşürdü beni zekasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…