O da ben de pek yok işte yaboşu boşuna zarar sana olmuş bak. bazen sinirlere çüş demek lazım
tam olarak aile faktörü değilde. onlar bizim kadar detaylı düşünmüyorlar. biz evimize aldığımız küçücük şeyin bile hayalini kuruyoruz ama onlar öyle değil sadece evli olmanın hayalini kuruyorlar sorun bundan benceerkekler aslinda farkina varsalar hepsi onlar icin fedakarliklarimiz.
ama ailelerine aldaniyorlar
ay gördüm bendeBu arada kızlar dün carrefour da paşabahçe lav serisinde 1 alana 1 bedava vardı.
Ama zamanım olmadığındandan çay bardağı bardak altlığı ve 6 su bardağı kapabildim sadece40 lira vermem gerekirken 20 verdim çıktım
Aynen öyle, ya biz fazla detaycıyız ya onlar odun!tam olarak aile faktörü değilde. onlar bizim kadar detaylı düşünmüyorlar. biz evimize aldığımız küçücük şeyin bile hayalini kuruyoruz ama onlar öyle değil sadece evli olmanın hayalini kuruyorlar sorun bundan bence
ay gördüm bendeonlardan hep daha önce almıştım oyüzden almadım. ama mantıklı biralışveriş olmuş senin için güle güle kullan
artık nişandan sonra düzelir diye umut ediyorum:)Bizim 8 yıl olucak, bunun ilk bir, iki yıl bende senin gibiydim acıkınca yemek yiyemezdim yasonra sonra alıştım tabide bu son iki yıldır falanda dediğim gibi yapıyoruz para biriktirmemiz lazımdı çünkü iyide oldu ama çok şükür alışırsın yani kuzu eş olucaksınız kasma böyle kendini
İster isteemz aşılır o bence canım. Sonuçta alınacak edilecek konuşulacak tonlarca şey var. O yüzden hesaplar ortaya çıkacak bence mecburen :)
Ayy aynı ya aynıı. Şimdi ben de akşam bana sorduğunda evet çok beğendim desem olacaklar aynen dediğin gibiydi. Sorna bana o da senin istediğin gibi oldu zaten, herşey ne istediysen oldu dicekti. Ona bu fırsatı vermemek için de doğruyu söyledim. Onun takıldığı da o zaten. Neden öyle demişim, neden beğenmemişim. Yahu beğenmedim işte ben mi seçtim sanki. Ama öyle demseymişim nolurmuş var bi de. Ben de açıkladımç Sana beğendim desem yarın bi gün yine aynı şeyi dicektin diye, iyi oldu.
Fotoğrafçı muhabbeti de çok iyiymiş hahaDış çekimse dış çekim daha ne istiyosun sen Allah aşkına?
Kimin işgüzarlığı bilmiyorum ama ortada bi problem vardı bu kesin :)
Aynen öyle canım , ilk ve sondu
Hahaha onların da kaderi buymuş ne yapalım
yaşasın bayanların gücü hehehe
aynen öyleses çıkartıncada diyor. hepsi sonraısnda rahat edebilmemiz içinmiş
Hahah öyle mi dersin kuzuuu
Ay bu arada foto atabilsem sabahın ilk ışıklarında görmüştünüz emin olun
Ama dedim ya telefonu da kırdım sinirle. Şuan alt kısım kırık ve oranın dokunmatiği çalışmıyo , denedim bi şekilde atabilirmiyim diye ama olmadı
gerçi ondan söyle bir laf duydum duymadım desemyalan olur parayı sen tutacaksın sende durur bende duracak değil ya dediDüğün ev alışverişine başlayınca ister istemez oluyor valla
Ben birşey yapmadım aslında kendisi talep etti. Para tutmayı beceremediğinden
Her zaman daha tutumluyuzdur
yok dediğim gibi o kendisi dedi zaten parayı sen tutarsın senin maaşına asla dokunmam hesap mı açarsın ev mi alırsın bilmem ama bizde böyle dokunmam dedi küçük bi konusma böyle geçti ikimizde cok utandık kapattıkkızlar bizim başlarda ben çalışıyordum o çalışmıyordu. aynı şeyi bende yapıyordum o bana ödetmek istemiyordu ama bende babasından gelen parayı yemek istemiyordumç birgün konuşmuştum babanın parasını bana harcama ben çalışıyorum ikimiz için harcıcam tabi sen işe gir sonra senin paranı çok güzel yerim demiştim :) çok hoşuna gitmişti nerdeyse bir seneden fazla ben harcadım. işe başladı işte düğün masrafı hesapları falan yapmaya başlayınca o dedi işte şuakadr kenara atalım falan filan. maaşını aldı getirdi hesabına at dursun die. o farkında olmadan harcıyor birde bende durunca benim parayı tutabildiğimi biliyor bu huyumuda seviyor. bende maaşımı harcamıyorum onun harclık olarak ayırdığı para var ordan kendide bende harclık yapıyoruz. eş olacaksınız gururu bırakmanız lazım. öncelik olarak yapacağınız masrafları çıkartın sonra ne kadar maaş alıdğınızın hesabını yapın. ki bunları yapmak zorundasınız sonrasında herşey gelişr. he sonunda sakın maaşınızı siz ona verip onun hesapta biriktiren olmayın nolur nolmaz ben erkeklere güvenmem
boşu boşuna zarar sana olmuş bak. bazen sinirlere çüş demek lazım
bencedeAynen öyle, ya biz fazla detaycıyız ya onlar odun!
2. seçenek kulağa daha hoş geliyo amaa
utanma kız bunlar olması gerekenler :)artık nişandan sonra düzelir diye umut ediyorum:)
gerçi ondan söyle bir laf duydum duymadım desemyalan olur parayı sen tutacaksın sende durur bende duracak değil ya dedi
yok dediğim gibi o kendisi dedi zaten parayı sen tutarsın senin maaşına asla dokunmam hesap mı açarsın ev mi alırsın bilmem ama bizde böyle dokunmam dedi küçük bi konusma böyle geçti ikimizde cok utandık kapattık
beğendim farklıymıskızlar güzel bir gelin çiçeiği olmazmı :)
http://www.ciceksepeti.com/eflatun-...Ordinary_53&emst=jucUZdEmuO_50344_1115480_712
ama bu kadar parayı vereceksek zaten özellikle yaptırmak daha mantıklıbeğendim farklıymıs
ben canlı düşünmüyorum zaten hatıra kalsın diyorum. ama isteyen olursa diye gösteriyim dedim. modeli çk güzel çünküama bu kadar parayı vereceksek zaten özellikle yaptırmak daha mantıklı
Cok güzel görünüyo kuzuu evet.kızlar güzel bir gelin çiçeiği olmazmı :)
http://www.ciceksepeti.com/eflatun-...Ordinary_53&emst=jucUZdEmuO_50344_1115480_712
inceledim cok güzel seyler var ama pahalılar düsünebilirim beğendim ama canlı cansız kararsızımben canlı düşünmüyorum zaten hatıra kalsın diyorum. ama isteyen olursa diye gösteriyim dedim. modeli çk güzel çünkü
Oda birazcık masraflı olur ama güzel olurBen hem canlı hem cansız yaptırıcam kızlar canlıyı aksam atarım kim kaparsa onda kalır cansızda bende hatıra
ne oldu kuzum?Şu anda çöktüm ya niye düşündüğüm hiç bişey düşündüğüm gibi olmuyo
Hayırdır kuzuuu?Şu anda çöktüm ya niye düşündüğüm hiç bişey düşündüğüm gibi olmuyo
Oda birazcık masraflı olur ama güzel olur
Şu anda çöktüm ya niye düşündüğüm hiç bişey düşündüğüm gibi olmuyo
Hayırdır kuzuuu?
Ya evde heryerde doğalgaz var mutfakta ocakta doğalgaz yok bende uygun olur dedim heralde çünkü herşey hazır yani 1.500 lira dediler yine ben dumurYapma olanı kendim yapmayı düşünüyorum canım bakalım becerebilirsem artık
Hayırdır canım ne oldu ?
O ne yaa ne çokmuş öyleee cidden.Ya evde heryerde doğalgaz var mutfakta ocakta doğalgaz yok bende uygun olur dedim heralde çünkü herşey hazır yani 1.500 lira dediler yine ben dumur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?