2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu arada kızlar dün carrefour da paşabahçe lav serisinde 1 alana 1 bedava vardı.
Ama zamanım olmadığındandan çay bardağı bardak altlığı ve 6 su bardağı kapabildim sadece 40 lira vermem gerekirken 20 verdim çıktım

erkekler aslinda farkina varsalar hepsi onlar icin fedakarliklarimiz.
ama ailelerine aldaniyorlar
tam olarak aile faktörü değilde. onlar bizim kadar detaylı düşünmüyorlar. biz evimize aldığımız küçücük şeyin bile hayalini kuruyoruz ama onlar öyle değil sadece evli olmanın hayalini kuruyorlar sorun bundan bence
ay gördüm bende onlardan hep daha önce almıştım oyüzden almadım. ama mantıklı biralışveriş olmuş senin için güle güle kullan

Aynen öyle, ya biz fazla detaycıyız ya onlar odun!
2. seçenek kulağa daha hoş geliyo amaa

artık nişandan sonra düzelir diye umut ediyorum:)

yaşasın bayanların gücü hehehe

aynen öyle ses çıkartıncada diyor. hepsi sonraısnda rahat edebilmemiz içinmiş

Düğün ev alışverişine başlayınca ister istemez oluyor valla

Ben birşey yapmadım aslında kendisi talep etti. Para tutmayı beceremediğinden

Her zaman daha tutumluyuzdur
gerçi ondan söyle bir laf duydum duymadım desemyalan olur parayı sen tutacaksın sende durur bende duracak değil ya dedi

yok dediğim gibi o kendisi dedi zaten parayı sen tutarsın senin maaşına asla dokunmam hesap mı açarsın ev mi alırsın bilmem ama bizde böyle dokunmam dedi küçük bi konusma böyle geçti ikimizde cok utandık kapattık

Aynen öyle, ya biz fazla detaycıyız ya onlar odun!
2. seçenek kulağa daha hoş geliyo amaa
bencede
utanma kız bunlar olması gerekenler :)

ben canlı düşünmüyorum zaten hatıra kalsın diyorum. ama isteyen olursa diye gösteriyim dedim. modeli çk güzel çünkü
inceledim cok güzel seyler var ama pahalılar düsünebilirim beğendim ama canlı cansız kararsızım

Ben hem canlı hem cansız yaptırıcam kızlar canlıyı aksam atarım kim kaparsa onda kalır cansızda bende hatıra

Ya evde heryerde doğalgaz var mutfakta ocakta doğalgaz yok bende uygun olur dedim heralde çünkü herşey hazır yani 1.500 lira dediler yine ben dumur
O ne yaa ne çokmuş öyleee cidden.
Offf valla dağıtıp duruyoruz çok varmış gibi çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…