Hahaha ayy keşke deseydim yaaa hak ettiler yaniiiYuhh nikah memurunu satın almıyoruz sadece nikahı kıysın yeter deseydin :) evlenin diyolar bide gel evlen kolaysabaşka belediyeye sor canm
Haha yol parası falan diyolar ya arkadaşa onu diyorum ben de az önce akbilimi veriym istediği kadar insin binsin bu nedir yaCebine bi 20lik sıkıştırasım geldiidare et hadi git bi çorba iç deriz olmadı
Evet arkadaş şimdi evrak topluyo da farklı ilçedeler. Arkadaşımdan röntgen istemiş nişanlısından istememişler.Bizden röntgen istemediler belediyeye göre değişiyor canım
Hangi belediye o? Çok demiş ya. Bizimki de 230 muydu neydi tam rakamı hatırlamıyorum da.Yaa çok geldi bana da İstanbuldayız canım biz de. Ama baya baya 500 dedi yani. Bizim belediyede sorun var heralde :)
röntgeni aile hekimliği istedi bizden. ne garip ya her tarafta farklı olmasıValla bana kalsa bende vermem içimden gelmiyor
Bizden röntgen istemediler belediyeye göre değişiyor canım
belediyenin sitesinden baksana canım bana normal gelmedi bu fiyat. nikah memurunu başvurduğun belediye sınırları içinemi çağırıyorsun.dışınamı oda fark ediyor ama genede bukadar olmaz. sen siteden bir bak kendilerine alacakalrı parayıdamı katıp söylüyorlar. çok yani bu...Yaa çok geldi bana da İstanbuldayız canım biz de. Ama baya baya 500 dedi yani. Bizim belediyede sorun var heralde :)
Ay anlamadım ben de neden bu kadar yüksek. Daha 1 ay sonra gün alabiliyoruz biz. Bizim belediye 3,5 ay öncesinde vermeye başlıyo dolu olamaz yani onunla ilgisi yok. Bi de geç kalsak 1000 tl isticekler heralde.Hangi belediye o? Çok demiş ya. Bizimki de 230 muydu neydi tam rakamı hatırlamıyorum da.
Ancak düğün salonuna memur çağırdıysanız ve sizin belediyenin memuru o saatte doluysa başka belediyeden memur geliyor onun için o kadar yüksek olabiliyor. Onun dışında bi sebep göremiyorum. Çokmuş yahu.
Neyse hayırlısıyla olsun da canım siz mutlu olun :)
Salonun bulunduğu yer ne kadar bizim belediyeye yakın olsa da başka belediyeye bağlı maalesef.belediyenin sitesinden baksana canım bana normal gelmedi bu fiyat. nikah memurunu başvurduğun belediye sınırları içinemi çağırıyorsun.dışınamı oda fark ediyor ama genede bukadar olmaz. sen siteden bir bak kendilerine alacakalrı parayıdamı katıp söylüyorlar. çok yani bu...
salonun bulunduğu yerdeki belediyeye sorsan. ücret ondan fazla çıkmış olabilir. diğer belediyeye sor birde canımSalonun bulunduğu yer ne kadar bizim belediyeye yakın olsa da başka belediyeye bağlı maalesef.
Ondan dicem ama yine de çok geldi.
Sitesinde yazmıyo ya sadece evraklar yazıyo ücret yok
Evet arkadaş şimdi evrak topluyo da farklı ilçedeler. Arkadaşımdan röntgen istemiş nişanlısından istememişler.
röntgeni aile hekimliği istedi bizden. ne garip ya her tarafta farklı olması
belediyenin sitesinden baksana canım bana normal gelmedi bu fiyat. nikah memurunu başvurduğun belediye sınırları içinemi çağırıyorsun.dışınamı oda fark ediyor ama genede bukadar olmaz. sen siteden bir bak kendilerine alacakalrı parayıdamı katıp söylüyorlar. çok yani bu...
Bi de onu deneyeyim bakim. Ama nakil ücreti ne kadar kimbilir. Aynı ehsaba gelemz misalonun bulunduğu yerdeki belediyeye sorsan. ücret ondan fazla çıkmış olabilir. diğer belediyeye sor birde canım
hiç belli olmaz canım. bizim belediyeyi baz al en fazla vereceğin 350 falan olur genede fark var birsorBi de onu deneyeyim bakim. Ama nakil ücreti ne kadar kimbilir. Aynı ehsaba gelemz mi
Haha yol parası falan diyolar ya arkadaşa onu diyorum ben de az önce akbilimi veriym istediği kadar insin binsin bu nedir ya
Hadi ya kötü olmuş bu e başka yerler düşün hemen canm dolmadankızlar benimde kına mekanı derdim var. eve yakın bir cafe vardı çok güveniyordum oraya. buhafta sonu konuşmaya gittim ve el değiştirdikleri için artık yapmadıklarını söyledilerkaldımmı ortada
kızlar benimde kına mekanı derdim var. eve yakın bir cafe vardı çok güveniyordum oraya. buhafta sonu konuşmaya gittim ve el değiştirdikleri için artık yapmadıklarını söyledilerkaldımmı ortada
Hadi ya kötü olmuş bu e başka yerler düşün hemen canm dolmadan
annem yakında bir yerde olsun istiyor. eve yürüme mesafesinde olsun diye. o şekilde veren cafe de yok tek orası vardı. cafe yok dernek tarzı yerler var oralarıda hiç istemiyordum napcam bilmiyorum. ilk önce kendimi o fikre alıştırmalıyım sanırım.Şansa bak ya kötü olmuş başka seçenek yokmu ? Benimde hala kına mekanım yok evde olacak ya da cafe tarzı bir yerde düşünüyorum bende
canım şimdi bizim belediyeye baktım 255tl vermişiz biz başka belediyeden gelirsen 50 tl daha alıyor toplamda 305 oluyor seninkine göre genede çok uygunBi de onu deneyeyim bakim. Ama nakil ücreti ne kadar kimbilir. Aynı ehsaba gelemz mi
hoşgeldin :) nerelerdesin neler yaptın :)UMUTUSZ VAKA GELDİİİİ NASILSINIZ KIZLARR
hoşgeldin :) nerelerdesin neler yaptın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?