2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yani onun baktıklarındansa son çıkarılan ve benim aldığım daha iyiydi. Hani beğenip bu zamana kadar baktığım modellerle alakası yok ama kötü değil. Takınca daha iyi durdu öyle diyim canım.
En azından yine takabileceğin bi model ya olsun canım.. Kız sen ne iyi gelinsin gerçekten maşallah valla nasıl insanlar var. Hoş olmamış evet ama boşver siz mutlu olun yeter ki

Canım dediğin gibi zaten konu maddiyat değil. Durumları biliyorum anlayışlı olabilirim tabi ki ve zaten ben anlayışsızlık yapmadım. Mesele durumdan çok rahatsız olmuş olmam. Benden önce gidilip belirlenmiş olmasıı..

Durumlar böyle yani kızlar, iyi bi sinir harbi yaşadım haftasonu.
Böyle muhabbetlerden hoşlanmam ama o işaret diliyle konuşması aklıma geldikçe sinirleniyorum. Eğer yakın zamanda beğendin mi vs diye sorarsa bana çıkarılanlar içinde yine o iyiydi diye cevap vericem sanırım.

En azından yine takabileceğin bi model ya olsun canım.. Kız sen ne iyi gelinsin gerçekten maşallah valla nasıl insanlar var. Hoş olmamış evet ama boşver siz mutlu olun yeter ki
Teşekkür ederim canımm , keşke karşı tarafa da geçse aynı duygu ama olmuyo heralde :)

zaten sinmemiş de takacaksan özenli olabilirdi yani madem istediğide buydu 2000-3000 tl falan gayet iyi fiyatlar set için
gerçekten sıkıntı haliyle sende etkilendin normal yani

zaten sinmemiş de takacaksan özenli olabilirdi yani madem istediğide buydu 2000-3000 tl falan gayet iyi fiyatlar set için
gerçekten sıkıntı haliyle sende etkilendin normal yani
Aynen öyle canım gayet uygun fiyatlar ama gel de anlat yani. Hani yapmak isteyip de yapamayacağını biliyorum annesinin de ama daha içime sinen bişey bulunabilirdi hiç zor değil yani.
Olur böyle şeyler sıkma canını hiç :) Biz daha bu mevzuya girmedik bakalım bizde neler olucak :)
Aman aman geç olsun güç olmasın kuzu :).. İnşallah tatlı tatlı olur hepsi. Ben bu kadar sinirlenebileceğimi hiiç düşünmemiştim.
Ama umarım sizinki sakin geçer :)

deveye diken .. diye bi söz varya aynen öyle ya.şöyle dişli olucaksın biraz öyle yaranırsın ancak bu erkeklere, kayınvalidelere

valla çok zor işler yine sakin karşılamıssın canım
ben korkuyorummaddi konular hiç açılmadı aramızda alışverişte falan naparım bilmiyorum çok çekiniyorum
şimdiye kadar o benim kazancımı bilmiyor bende onun sormadım hiç

hoş olmamış canım ama boşver sıkma canını.herkeste oluyo böyle sinir bozucu durumlar

deveye diken .. diye bi söz varya aynen öyle ya.şöyle dişli olucaksın biraz öyle yaranırsın ancak bu erkeklere, kayınvalidelere
Katılıyorumm :)
Valla çekinmesen daha iyi olur. Ben de bişey diyemediğim içi,n sonrasında böyle oldu .
Ben hiç beceremem zaten böyle şeyler . Gitmeden demiştim size söyleyemem diye ki o yüzden böyle oldu sonrasında.
Bizim hesaplarımız ortadadır hep 7 yıl oldu başından beri hep biliriz.
Ama bu tarz konularda konuşabilen , isteyen gelinler gibi olamam. Ama olmak istermiydim evet. Belki kafein_ in dediği gibi yaranırdım :)

hoş olmamış canım ama boşver sıkma canını.herkeste oluyo böyle sinir bozucu durumlar
Öyle yapıcam artık canım , hayati meseleler değil neticede. Bu da böyle gelmiş geçmiş olsun..
Ama nişanlım zaten bielzikleri almaya ikimiz tek gidicez annem gelmicek dedi hemen kendisi ona baya sevindim

Bizde neler olabilir tahmin ediyorum ya görümce set kullanmıyo pek bak o kullanmıyo, kullanılmıyo gibi birşey denir ( uygun seçmem için ) göbeğimiz bir kesildi sanki ay ne fenayım ya bişey demeselerde derler diye önlem alıyorum

Hahaha olsuın hazırlıklı gitmen daha iyi
Bak ben hazırlıksız yakalandım sonunda nişanlıya iyi patladım, hak etti tabii o da ama..

ya bilmiyorum çok utanıyorum bu konuda o hesabı bile ödese ben yerin dibindeyim
sırf mahcup olmamak için gidiyorum her ay hediyeler alıyorum
o da farkında bir keresinde bunu yapma ben farkındayım ben bilmiyo muyum o aldığın kazakların ceketlerin ne kadara mal olduğunu
ben senle harcamayacağım ne yapacağım dedi ben yine devam yapamıyorum aşamadım
menüde bile yemek ben seçmiyorum sen seç diyorum ben neden böyle yaptığını biliyorum yapma diyor
ne zman düzelir en korktuğum konu bu nişan sırasında

Bunu aşsan send e daha rahat edersin aslında. Yani bi yola girdiniz neticede evleneceğin insan o senin. Sınır olabilir tabi ama bu kadar da bağımsız olmasan iyi olur sanki.
Ama dediğin gibi nişan sırasında çözülür o iş zaten :)

ya apayrıyız inan hani benim durumumu bilmez ben onunkini nasıl aşacağız ben kimseden para isteyemem bile sunuda al diyemem üniversite 1den bu yana çalıstım harcımı dahi kendim yatırdım babamda derdi var mı bi ihtiyaç kavrulduğum zamanlarda yok derdim maddi durumda iyidi hani ama bende sorun isteyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…