2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım valla kiraya mı çıkacağız ev mi alacağız o bile net değil. Banyo ne çıkarsa bahtıma da olabilir :) Neyse onu evi tuttuktan sonra da alabilirim ya hiç bulaşmayayım şimdi

Bencede şimdiden hiç bulaşma sonra renkler uymaz falan bellimi olur

Kızlar ben banyo setimi böyle yapmayı düşünüyorum pembenin sadece çöp kovası ve fırçası olacak hemde uyguna gelmiş oluyor banyom siyah beyaz pembe de renk katar sizce nasıl ?

İsterseniz banyomuda gösterebilirim daha rahat fikir vermesi için :)

Bunlar çok güzel canım. Ama banyoyu da görelim tabi asıl fikir o zaman çıkar :)

Banyo çok güzelmişş :) Bana da pembe soluk kalır gibi geldi siyahları açacak bir renk lazım sanki ama kırmızı olmasın o renk bence. Siyah beyaz kırmızı üçlüsü bana itici geliyor artık.
@ecm kırmızı olmaması konusuna katılıyorum canım kesinlikle.
Mürdüm düşünülebilir diyorum ben hatta

Banyo çok güzelmiş canım, temizlenince daha da çıkacak ortaya :)
Ama benim fikrim daha belirgin bi renk seçmenden yana şahsen.
Pembe burayı renklendirmez, soluk kalır gibi geldi

Banyo çok güzelmişş :) Bana da pembe soluk kalır gibi geldi siyahları açacak bir renk lazım sanki ama kırmızı olmasın o renk bence. Siyah beyaz kırmızı üçlüsü bana itici geliyor artık.

@ecm kırmızı olmaması konusuna katılıyorum canım kesinlikle.
Mürdüm düşünülebilir diyorum ben hatta

banyo çok güzel :)

Teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim

Kırmızı düşünmüyorum kesinlikle zaten bende hoşlanmıyorum o 3 renkten.
Mavi düşündüm onu da salonuma uyguladım.
Canlı pembe paspas alırım diye düşünüyordum. Kafam karıştı şimdi
Mor,mürdüm de olaabiliir evet ama banyo seti bulamıyorum istediğim gibi bunlar çok hoşuma gitmişti

Buldukların çok güzeldi canım evet, ama işte uyum olmayınca tek başına da belli olmuyor ürünün güzelliği malesef

banyo seti çok güzelmiş ama çöp kovası o takıma uyum sağlamaz sönük kalıyor @ecm bence interrenetten bak biraz banyolara ağaoğlunun evlerine fean bak , onlar içlerni dizayn ediyorlar

Çıkar kuzu çıkar elbet üzülme. Bizim de aklımız da gördükçe paylaşırız burda :)

Sağol tatlım
banyo seti çok güzelmiş ama çöp kovası o takıma uyum sağlamaz sönük kalıyor @ecm bence interrenetten bak biraz banyolara ağaoğlunun evlerine fean bak , onlar içlerni dizayn ediyorlar

Bende çöp kovasına bayıldım retro ya çok hoşuma gitti. Tamam bakayım neler yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…