bende öyle diyorumşuan tutuştum. nasılsa verecekler diyordum. sende bakın enazından verip vermeyeceğin bilirsin.Belki çıkar bir yerlerden sen yine de bakarak ol ya.
Ben henüz bakmıyorum bile yanlışmı yapıyorum acaba eylüle nasılsa çok var diye
bende öyle diyorumşuan tutuştum. nasılsa verecekler diyordum. sende bakın enazından verip vermeyeceğin bilirsin.
İnşallah kuzu dualarım sizinle :)Gerçekten çok uyguna gelmiş yaa çok sevindimcurlygirl bizede istediğimiz yerler çook ucuza gelsin inşallahh
Yine de bakın soruştur canım. Aklında olabilecek bir kaç yer olsun. Halledince kafa rahatlıyo gerçekten. Bunu sıkıntı etmiştim ben de baya kendimeBelki çıkar bir yerlerden sen yine de bakarak ol ya.
Ben henüz bakmıyorum bile yanlışmı yapıyorum acaba eylüle nasılsa çok var diye
Ya evet bi de o durum var olmadı burası olabilir belki diye aklında tuttuğun yerlerde bi sebepten olmayınca hüsran oluyo.inş canım. ben dün bir çay bahçesine daha sordum oda vermiyorderneğe kaldım sanırım
Allah Allah çok ilginçler. Nişanlın ne diyo peki bu duruma.Kizlar gunaydin :)
@zeroglu iyilestinmi
kizlar benim derdimle ilgilendiniz cok tesekkur ederim.
canim dun ku gelinligin hayirli olsun cok guzel duruyordu ustunde
kizlar cok yogun islerden gelemedim.bu aralar toplantilar ve isler yogun
benim sevdicekte maddi durumumuz musaitttir ama ailesi cocuklarini yanlarinda ayrilmasina kiyamiyorlarmis
beraber oturalim diyorlar bende yok diyorum
İnşallah kuzu dualarım sizinle :)
Yine de bakın soruştur canım. Aklında olabilecek bir kaç yer olsun. Halledince kafa rahatlıyo gerçekten. Bunu sıkıntı etmiştim ben de baya kendime
Ya evet bi de o durum var olmadı burası olabilir belki diye aklında tuttuğun yerlerde bi sebepten olmayınca hüsran oluyo.
Canını sıkma kuzu inan kayınvalide arayana kadar benim de orayla ilgili bi umudum yoktu hiç. Ama şans yani bak oldu bi şekilde.
senin bu fikrini benim nişanlı bey duymasınBen aslında evdemi yapsam dışarıdamı ona karar veremedimki kız kıza çok yakın büyüklerle evde yapmayı düşünüyordum aslında sığarmıyız diye düşünüyorum.
Kaç kişi olacağımız da belli değilki
Evde kalabalık zor olmaz mı kuzu? Kına oynamalı zıplamalı bişey ya .Bizim 9 mayısta nişan var birde onun hazırlıkları falan derken neye koşturacağımı şaşırdım onda geri planda kaldı kına mekanı.
Evde olma ihtimalide var ama ben yinede araştırmaya başlayayım bari
Haha aman aman duymasınla cidden :)senin bu fikrini benim nişanlı bey duymasınbizde 700 civarı bişiye bulsak evde yapmaya değmez. birsürü kalabalık
hayır zaten annem duysa başta o çırlar nişanlı beyeEvde kalabalık zor olmaz mı kuzu? Kına oynamalı zıplamalı bişey ya .
Evin durumuna göre oladabilir tabi ama hem kalabalık hem oynama zıplama ürkütücü sanki
Haha aman aman duymasınla cidden :)
Hahaha ama haklı yanii çok zor oluuur.hayır zaten annem duysa başta o çırlar nişanlı beyenişanı bile evde yapmak istemedi annem ki kınayı yapacak
senin bu fikrini benim nişanlı bey duymasınbizde 700 civarı bişiye bulsak evde yapmaya değmez. birsürü kalabalık
Evde kalabalık zor olmaz mı kuzu? Kına oynamalı zıplamalı bişey ya .
Evin durumuna göre oladabilir tabi ama hem kalabalık hem oynama zıplama ürkütücü sanki
Haha aman aman duymasınla cidden :)
Canim sevdicegede kiyamiyorumAllah Allah çok ilginçler. Nişanlın ne diyo peki bu duruma.
O da saçma seninle aynı düşünüyodur umarım.
Hala böyle şeyler nasıl sunulabiliyo anlamıyorum
Nişanı bi yap da kınayı evde isteyeceğini hiç sanmıyorum zaten kuzu :)Ya ben öyle çok oynamaktan yana değilim zatenParti havasında olabilir kız kıza karar veremiyorum
Buna ben de bakıp aynı soruyu sormuştum kendimehttps://www.markafoni.com/best-of-k...vali-lux-porselen-banyo-takimi/urun/10663019/
Kızlarr bu nasıl ki acaba
Fiyatı çok iyi çünküNişanı bi yap da kınayı evde isteyeceğini hiç sanmıyorum zaten kuzu :)
Buna ben de bakıp aynı soruyu sormuştum kendime
Cevapları heyecanla beklicğim
masrafı azaltmak için diyor evde yapsak diye ama olmuyorEvdemi yap diyor yoksaYa bizim nişanda evde olacak deneyimli olucaz ama emin değilim evde kınadan
Ya ben öyle çok oynamaktan yana değilim zatenParti havasında olabilir kız kıza karar veremiyorum
https://www.markafoni.com/best-of-k...vali-lux-porselen-banyo-takimi/urun/10663019/
Kızlarr bu nasıl ki acaba
Nişanı bi yap da kınayı evde isteyeceğini hiç sanmıyorum zaten kuzu :)
Buna ben de bakıp aynı soruyu sormuştum kendime
Cevapları heyecanla beklicğim
Ben de uyum konusunda şüphedeyim işte. Ne çıkacak bilmiyoruz kii :) Rengini sevdim ben de amaa bilemedimFiyatı çok iyi çünküAma kararsızım niye bilmiyorum. Düz şeyleri severim aslında böyle. Ama renk eve uyar mı bilemiyorum
masrafı azaltmak için diyor evde yapsak diye ama olmuyorevde zor canım ya nişan gene bi nebze ama kına olmaz bence
Canım valla kiraya mı çıkacağız ev mi alacağız o bile net değil. Banyo ne çıkarsa bahtıma da olabilir :) Neyse onu evi tuttuktan sonra da alabilirim ya hiç bulaşmayayım şimdiBanyonu ne renk yapacaksın bellimi ona göre düşünebilirsin fiyatı uygunmuş rengide güzel :)
Bakalım nişandan sonra göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?