Oh süper o zaman kuzuu :)
Aa masallah hıza bak hani resim varmııı ?Aaa kızçeler çok şaşkınım.
Dün aldığım pembiş kovalarım geldi resmen. Bu ne hız yahu!
Öyle güzel paketlemişler ki açmaya kıyamadım resmen :). Ama pembesinin tatlılığııııı
Teşekkür ederim evet büyük bir eksikti kafam rahatladı o aradan çıkıncahayırlı olsun güle güle kullan inş listeden biri daha silinmiş oldu :)
Ay sorma çok şaşırdım ilk kez bu kadar hızlı bişey alıyorum.Aa masallah hıza bak hani resim varmııı ?
Ay sorma çok şaşırdım ilk kez bu kadar hızlı bişey alıyorum.
Bi de sitede 2-3 gün içinde kargı falan yazıyıodu sanırıım.
Ahh ben de fotosuz haber olmazdı kuzu da telefonumun ekranını pert etmiştim haftasonu. O yüzden şuan için yok
Canım senin kına mekanı noldu?Aaa kızçeler çok şaşkınım.
Dün aldığım pembiş kovalarım geldi resmen. Bu ne hız yahu!
Öyle güzel paketlemişler ki açmaya kıyamadım resmen :). Ama pembesinin tatlılığııııı
Canım ben çöp kovası olanından aldım. Bi büyük bi küçük boy . Fotodaki ürün yani.Hmm evet okumuştu o pert etme olayınıBoyutları nasıl canım bende patates soğan koymak için istiyorumda
Kuzuu dün gittik görüştük Kayınvalide annem ben. Ama asıl görüşmemiz gereken adamın cenazesi olduğundan acil çıkmış .. Şansıma, demiştim sizee :)..Canım senin kına mekanı noldu?
Canım ben çöp kovası olanından aldım. Bi büyük bi küçük boy . Fotodaki ürün yani.
Bundan bahsediyosan eğer küçük boy olandan alabilirsin bence. Y da orta boy olandan. Onlar patates soğan için uygun olur.
Kuzuu dün gittik görüştük Kayınvalide annem ben. Ama asıl görüşmemiz gereken adamın cenazesi olduğundan acil çıkmış .. Şansıma, demiştim sizee :)..
Ama tabi kadın çok detaylı bilgi sahibi olmasa da yardımcı oldu. Önceki organizasyonlara ait masaları falan gösterdiği. Zaten istediğim renk yapılabilirmiş falan. Baya sevdim çok cicii bi yer :) Kaporayı bıraktık tarih dolmasın diye. Perşembe adamla tekrar görüşücez detayları. Ama tuttuk yani
Evet canım orta boyu gayet uygun olur bence de. Telefonu yaptırmak için vericem bugün. Yapılırsa atarım sana canlı fotosunu :)Hmm çöp kovası içinmi aldın anladım canım görmeden almak istemedim bende orta boyu uygun olabilir ozaman.
Çok sevindim tutmanıza istediğin yer olmuş oldu darısı başıma artık :)
çok güzel :) hayırlı olsun darısı başıma inş. nekadara tutmuş oldunuzKuzuu dün gittik görüştük Kayınvalide annem ben. Ama asıl görüşmemiz gereken adamın cenazesi olduğundan acil çıkmış .. Şansıma, demiştim sizee :)..
Ama tabi kadın çok detaylı bilgi sahibi olmasa da yardımcı oldu. Önceki organizasyonlara ait masaları falan gösterdiği. Zaten istediğim renk yapılabilirmiş falan. Baya sevdim çok cicii bi yer :) Kaporayı bıraktık tarih dolmasın diye. Perşembe adamla tekrar görüşücez detayları. Ama tuttuk yani
Evet canım orta boyu gayet uygun olur bence de. Telefonu yaptırmak için vericem bugün. Yapılırsa atarım sana canlı fotosunu :)
Teşekkür ederim ayrıca canım, evet istediğim yer oldu şans güldü gibi şimdilik :)
İnşallah darısı başına diyorum ben de :)
Canım mekan 1500 TL ydi aslında ama kayınvalide iyi bi pazarlıkla resmen 700 e i,ndirdiçok güzel :) hayırlı olsun darısı başıma inş. nekadara tutmuş oldunuz
kesinlikle darısı başıma olmalıCanım mekan 1500 TL ydi aslında ama kayınvalide iyi bi pazarlıkla resmen 700 e i,ndirdi
Araya belediyeden tanıdıkları falan sokmuş bu kadarını ben de beklemiyodum ama :)
Ay İnşallah canım hemen atarım valla hele bi hallolsun :)Çok iyi olur düzeldiğinde resim bekliyorum ozaman.
Kına mekanının resimerini de atarsın
bu devirde hala bu kafada insanlar var oluyor anlam veremiyorumKizlar gunaydin :)
@zeroglu iyilestinmi
kizlar benim derdimle ilgilendiniz cok tesekkur ederim.
canim dun ku gelinligin hayirli olsun cok guzel duruyordu ustunde
kizlar cok yogun islerden gelemedim.bu aralar toplantilar ve isler yogun
benim sevdicekte maddi durumumuz musaitttir ama ailesi cocuklarini yanlarinda ayrilmasina kiyamiyorlarmis
beraber oturalim diyorlar bende yok diyorum
Haha ay inşallah kuzummm darısı başınaaa :)kesinlikle darısı başıma olmalıdua edin bana
Canım mekan 1500 TL ydi aslında ama kayınvalide iyi bi pazarlıkla resmen 700 e i,ndirdi
Araya belediyeden tanıdıkları falan sokmuş bu kadarını ben de beklemiyodum ama :)
inş canım. ben dün bir çay bahçesine daha sordum oda vermiyorGerçekten çok uyguna gelmiş yaa çok sevindimcurlygirl bizede istediğimiz yerler çook ucuza gelsin inşallahh
Kizlar gunaydin :)
@zeroglu iyilestinmi
kizlar benim derdimle ilgilendiniz cok tesekkur ederim.
canim dun ku gelinligin hayirli olsun cok guzel duruyordu ustunde
kizlar cok yogun islerden gelemedim.bu aralar toplantilar ve isler yogun
benim sevdicekte maddi durumumuz musaitttir ama ailesi cocuklarini yanlarinda ayrilmasina kiyamiyorlarmis
beraber oturalim diyorlar bende yok diyorum
inş canım. ben dün bir çay bahçesine daha sordum oda vermiyorderneğe kaldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?