başkan bile gelebilir nikaha ozmanEvet canım haklısın bi söyleyelim bakalım ona da belki bi faydası olur . Bi ara başkanın özel kalemiydi hatta . Söylesin başkan iki dk hallediversin haha
Öyle kuzu hallolacak bi şekilde bakalım :)Değişik değişik şeyler çıkarıyolar hepsi belli bişey belirleyip buna uysalar. halledersin kuzu sıkma canını
Haha sorma altın vuruş yapabilirim belli mi olurbaşkan bile gelebilir nikaha ozman
kızlar biz parayı oraya yatırdık makbuzu doysamıza koyduklarını söyeldiler biz emakbuz vermedilernormalmidir acaba kafam karıştı şimdi.
canım yakınalrdaki başka bir belediyeye baksan daha uygun olan
ben denicem :)Kızlar bu gelin çiçeklerini bizde yapabiliriz ya çok kolay bence
Yok kuzu ya kaynadı o arada. Daha almadım. bi de sonrasında @ShiverFly ın dediği yerde de hep aklım olduğundan oradan da fiyat almıştım aklım karıştı beklemeye aldım ben de
ben denicem :)
Hadi ya yavas yavas gelinlik bakmam lazım artık benim ya bu hafta sınav varmış bide ufffYok kuzu ya kaynadı o arada. Daha almadım. bi de sonrasında @ShiverFly ın dediği yerde de hep aklım olduğundan oradan da fiyat almıştım aklım karıştı beklemeye aldım ben de
Nişanda yakınmış senin canım ayarladın mı herşeyi :)Bende denicem hatta şimdi nişan için taç yapıcam kendime prova olack gelin buketi için
canım sen artık hızlı hızlı bak şu gelinliğiHadi ya yavas yavas gelinlik bakmam lazım artık benim ya bu hafta sınav varmış bide ufffne zaman hallolcak bunlar
O sınavdan ben de de varHadi ya yavas yavas gelinlik bakmam lazım artık benim ya bu hafta sınav varmış bide ufffne zaman hallolcak bunlar
Nişanda yakınmış senin canım ayarladın mı herşeyi :)
canım sen artık hızlı hızlı bak şu gelinliği
Yapmayın ya böyleO sınavdan ben de de var
Ve gelinlik de bakmak lazım tabiii .Ama sen bi an önce baksan iyi olur kuzu artık
Kafanda hazırsa tamamdırKafamda herşey hazır ama eyleme geçiremedim çoğunu ayakkabı almam lazım taç yapılacak damat kahve fincanı yapılacak. Ev süslemeleri hazırlanıcak vs vs var da var
Kafanda hazırsa tamamdırbu arada dün kuaför sen mi sormuştun canım
HahahYapmayın ya böyle
Hımm anladım canım, benim kuzenimin yeri var demiştim ya ordaki arkadaş gerçekten çok iyiydi yani ben memnun kalmıştımKafamı çok meşgul ediyor ama
Evet ben sordum kuaför belli ama makyöz istiyorum dışarıdan canım
Dışarıya geliyormu ki ? Porselen makyaj dimiHımm anladım canım, benim kuzenimin yeri var demiştim ya ordaki arkadaş gerçekten çok iyiydi yani ben memnun kalmıştım
Haftaya bakıcam iste ona :) öbür haftada eşya bakıcam bitti gitti bakHahah
Ama artık geç kalmışlığa doğru yol alıcaksın bakk söylemediler deme, çabuk ol koşş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?