2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa aslında aynı 150 dedi de ben taç da istiyorum ya 50 de o 200 etti
Ayy kuzu Buse Terim bindallısı deseydin ya haha Ben de bunu istiyorum. Buldum da bi yerde ama kiralık pahalı geldi gibi.
Bununla ilgili çok komik bi anımda vardı nişanlımla
Bu aradaa nasıl da tespit etmişler seni hemen hahah

Gerçekten mii neymiş o anı :) ben bayıldım buna yaa uyguna bulamazmıyız ne kadar dediki ?

Gerçekten mii neymiş o anı :) ben bayıldım buna yaa uyguna bulamazmıyız ne kadar dediki ?
Ayy ben tutturdum buse terim bi,ndallısı giyicem diye bi gün . Bu da sonunda tamam peki onu alırız napalım dedi. Ben de bu anı kaçıramam videoya alıcam tekrarlayalım dedim
Açtım videoyu aşkım ben kınada Buse Terim bindallısı giyicem di miiiii dedim şirinlik yaparak. Bu da kameraya bakıp "Hayır! Eminönü bindallısı " deyip kaçtıı hahahah
O görüntüyü izliyorum karnıma ağrılar giriyo hala
Kiralık 350 demiştii

ayyy ne güldümm Çokmuş ya ben o fiyata satarlarmı diyodum insafsızlar

ayyy ne güldümm Çokmuş ya ben o fiyata satarlarmı diyodum insafsızlar
Hahaha şimdi aklıma gelince ben de çok güldüm ya
Bak emin olmak için aradım sordum baya baya 350 lira dedi ya.
BAşka bi model daha sorayım dedim sormaz olaydım. 800 tl kiralık dedi. Özel tasarımmışmışş

Saol canım dükkanı almicaz deseydin :) kuzu ben burda bulursam haber vericem sana

800 liramı Yok artık satın alıyormuş gibi ki kaldı ki 1 saat giyeceğin şey için o da çok

Ay ben de onu istiyorumm. Ayrıca neredeki fotoğraflar meraklıgillerden olarak ölüyorum şu an
baş meraklı @zeroglu yok ben oturdum yerine
YAa nerder fotolarr
İyiymişş. Ya ben bindallı giymiycem demiştim ama bunu beğendim giysem bunu giyerim.
Ay koptum yaa hahah Bindallı da ayrıca yine fena değilmiş fiyatı. Nerede sordun

İnşallah çok insafsızlar yaa şuraya bak hangi birini alıcazz :) bu arada ben tüm kınayı bununla geçiricem ayrı bi kıyafet düşünmüyorum hiç
Bunu giysem ben de değiştirmem yaa
Ama eminönü bindallısı giyersem 2. bişey de giyerim kimse tutamaz beni
Ay koptum yaa hahah Bindallı da ayrıca yine fena değilmiş fiyatı. Nerede sordun
Hahaha bBi kına organizasyon firmasından canım. Görüşmeye gidip bizzat görmüştüm hatta. kokoş kına yazarsan çıkıverir

Eminönü bindallısı giyeceksem hiç giymem elbise giyerim valla. Sırf o bindallı için giyerim demiştim. Arkadaşım giymiş kınasında ama önü çok açılıyor haberiniz olsun kızlar Sürekli aşağıya düşüyor bütün kına çekiştirdi durdu.

H happyNow eminönü bindallısı çok iyiymiş ya bizde de kemeraltı bindallısı oluyor o
Ben kınada kırmızı tütü etek ve gelin yazılı tshirt giymek istiyorum kafamada taç

H happyNow eminönü bindallısı çok iyiymiş ya bizde de kemeraltı bindallısı oluyor o
Ben kınada kırmızı tütü etek ve gelin yazılı tshirt giymek istiyorum kafamada taç
Ahaha şu meşhur kemeraltı Ama galiba oralarda çok iyi bi midyeci vardı yeri yanlış hatırlamıyorsam bak şimdi nasıl canım istedi olsa da yesek

Açılsın ya kınamda açmicam da ne zaman açıcam hahaha
Yiğidin malı meydanda olur dermişim
Hahah evet sizde de kemeraltı var dimi
İstediğim bindallıyı bulamazsam gieyceğim başka bişeyden ve kına yakıldıktan sonra onu ben de düşünüyorum. Görümcem sokmuştu aklıma hatta. Ama onun pembe evrsiyonunu
Hatta bu gün bi tişört fotosu koydum ya onu bulursam onunla yapıcam bu kombini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…