Haha ooh sıralamayı yaptım 3 hafta sonra herşey tamam diyosun :)Haftaya bakıcam iste ona :) öbür haftada eşya bakıcam bitti gitti bak
Hiç bilmiyorum onu işte konuşmak lazım evet nişanda yapmıştı bana da :) hatta düğün.com diye site varya ordada var isimleri bi kaç foto falanda varDışarıya geliyormu ki ? Porselen makyaj dimi
İnşallah kuzu ama tabi ben önce bi annemle giderim gelinlik bakmaya önce bi onu çileden çıkarıp sonra nişanlımla en begendiklerimede bakarız birazda onu çileden çıkarıp hallederim :) bu arada bindallıda nasıl bişey istediğimi biliyorum umarım bulurum :)Haha ooh sıralamayı yaptım 3 hafta sonra herşey tamam diyosun :)
Hadi bakalım İnşallah kolayca çözülür hepsi kuzu
nasıl bir şey istiyormuşsunİnşallah kuzu ama tabi ben önce bi annemle giderim gelinlik bakmaya önce bi onu çileden çıkarıp sonra nişanlımla en begendiklerimede bakarız birazda onu çileden çıkarıp hallederim :) bu arada bindallıda nasıl bişey istediğimi biliyorum umarım bulurum :)
Nasıl nasıııl ? :)İnşallah kuzu ama tabi ben önce bi annemle giderim gelinlik bakmaya önce bi onu çileden çıkarıp sonra nişanlımla en begendiklerimede bakarız birazda onu çileden çıkarıp hallederim :) bu arada bindallıda nasıl bişey istediğimi biliyorum umarım bulurum :)
Hiç bilmiyorum onu işte konuşmak lazım evet nişanda yapmıştı bana da :) hatta düğün.com diye site varya ordada var isimleri bi kaç foto falanda var
Geç yazdım galiba ama hayırlı olsun canım :)Tüm işlerimi halledip işyerine geldim saatlerdir bakıcam bakamıyorum buraya :) nikah işlemleri tamamdır :)
Ay evet ben deeeben takip eidyorum çok özeniyorum ama
Kaç dediiSorma yaaa , nereye baksam yüzüme kapandı kapılar hah
Ayy ben takip ediyorum orayıı çok güzelleer, fiyat da sormuştum geçen gün hatta ama çok geldi be
Evett bence de hatta ben geçenlerde bi malzeme araştırmasına da girmiştim, deniycem kendim, olmazsa sipariş veririm ama bence yapabilirim inanıyorumKızlar bu gelin çiçeklerini bizde yapabiliriz ya çok kolay bence
Ben de ben deeben denicem :)
Murat - vedat canım bende varımm ordaİsimleri nee bakayım hemen sende sorarsın dışarı gidiyormu diye :)
Bindallını nasıl istiyorsunnn ?
Saolll canımm :)Geç yazdım galiba ama hayırlı olsun canım :)
Ay evet ben deee
Kaç dedii
Evett bence de hatta ben geçenlerde bi malzeme araştırmasına da girmiştim, deniycem kendim, olmazsa sipariş veririm ama bence yapabilirim inanıyorum
Ben de ben dee
aa sen hangisisiinMurat - vedat canım bende varımm orda
Geç yazdım galiba ama hayırlı olsun canım :)
Ay evet ben deee
Kaç dedii
Evett bence de hatta ben geçenlerde bi malzeme araştırmasına da girmiştim, deniycem kendim, olmazsa sipariş veririm ama bence yapabilirim inanıyorum
Ben de ben dee
Murat - vedat canım bende varımm orda
yoksa yoksa siyah elbiseli hatunmu :)Murat - vedat canım bende varımm orda
aa sen hangisisiin
Nişanlıkla olan başka kimsedemi var ordaBende inanıyorum valla nette bakmıştım nasıl yapıldığına gayet kolay gözüküyor
Bindallı çokk güzell
Hanii hani hangisi sensin
2 tane var ama bence siyah elbiseli fotonda var o sensin senNişanlıkla olan başka kimsedemi var orda
Yok canım o katalog çekimlerindeki kızlaryoksa yoksa siyah elbiseli hatunmu :)
ozman krımızı nişan elbisedi değil gideri dimii mercan gibi duruyor elbise rengi ama omuYok canım o katalog çekimlerindeki kızlar
ozman krımızı nişan elbisedi değil gideri dimii mercan gibi duruyor elbise rengi ama omu
kesinlikleahahahha bulana kadar bırakmam diyosun evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?