Hahaha ay ben bazen nişanlımla konuşurken tamam kardeeeş diyorum hahahHeheh pampaNişanlım böyle hitap ediyo sürekli bana
Hahah amaan hep çiçeğim böcüğüm de bi yere kadar sonuçtaHahaha ay ben bazen nişanlımla konuşurken tamam kardeeeş diyorum hahahO da deli oluyo kardeş ne ya saçma sapan konuşma diye
Sanki gerçek anlamda kullanıyorum, anlayışsız şey
Di mi yaniii ne öyle sevgi kelebeği gibiHahah amaan hep çiçeğim böcüğüm de bi yere kadar sonuçta
O ne yaaa. Kuzu mediamarkta baksana ben gördüm geçen samsung buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi 4000tl ve iyi modellerdi. Buzluğu altta olandan en sevdiğimAyy kızlaar dün annemle diğer eşyaları aldığımız beyaz eşyacıya girdik buzdolabı için.
Vee önceki gelişimizde 1700 e veririm nakit dediği buzdolabının şuanki fiyatı 2700 TL olmuş
Dolar daha nereye çıkacak acaba. Buzdolabı yüzünden evlenmekten vazgeçebilirim
Evet kuzu onu ben de gördümm. Ama çamaşırı almıştık zaten.O ne yaaa. Kuzu mediamarkta baksana ben gördüm geçen samsung buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi 4000tl ve iyi modellerdi. Buzluğu altta olandan en sevdiğim
Onlar da çok fazladan alıyorlar yaEvet kuzu onu ben de gördümm. Ama çamaşırı almıştık zaten.
Bide oralardan alamama sebebim kredi akrtı ile almak gerektiği.
Ben kredi kartı bulaştırmak istemiyorum ki zaten harcaya harcaya öyle bir limit de yok
O yüzden hani elden taksit yapabileceğim bir yer lazım
sağol canımKuzuu sıkma canını. Gereksiz bit konuyu büyüttünüz işte ama devamını getirmeyin bari.
Terfiden haberim yoktu benim bu arada yahu. Hayırlı olsunn
Sağol pampaa haha
Deli senii düğün düğün egzip çiçek toplayacakmış kendi çiçeğini atmak varken
Nişan üstüü olur böyle vakalar gibi bir yaklaşımdayım ben. Düzeleceğini düşünüyorum sen de öyle düşün. Diğer yöne meyillenme
sağol canım iyiyim vallacanim hosgeldin sen nasilsin
hahah zaten gitti kafa aynen ya ben anlatmak istiyorum tanımak istiyorumYa evet işte ben de bu duruma sinir oluyorum. Bi çok arkadaşımızdan daha çok destek oluyoruz birbirimize ama gel gör ki aradaki internet engeli :/ Çiz kafayı boşver deli insanı severim ben
Heheh pampaNişanlım böyle hitap ediyo sürekli bana
hakikatten bi göründü kaybolduKızlar @mucka yine kayıplara karıştı
kuzu sıkmıyorum zaten oluruna bıraktım canım ankaradayım sıkıldığında atla gel:):)
yuhhh o ne öyle poff hakikatten adamı evlilikten soğuturAyy kızlaar dün annemle diğer eşyaları aldığımız beyaz eşyacıya girdik buzdolabı için.
Vee önceki gelişimizde 1700 e veririm nakit dediği buzdolabının şuanki fiyatı 2700 TL olmuş
Dolar daha nereye çıkacak acaba. Buzdolabı yüzünden evlenmekten vazgeçebilirim
Evet orada da öyle bi sorun var. Nakit alabilmek en güzeli baya indirimli oluyo . Ama o da her babayiğidin harcı değil tabiiOnlar da çok fazladan alıyorlar ya
Hahah az fena değilsin sendeeeesağol canım
hahah çaktırma düğün çiçeğini bedavaya getirmeye çalısıyorum :):) zemin etüdü yapıyorum şimdiden
Sorma valla fiyatı duyunca ilişkim gözlerimin önünden film şeridi gibi geçtiyuhhh o ne öyle poff hakikatten adamı evlilikten soğutur
Mobilyada olmaz bence ya sanmıyorum dolarla ilgisi olduğunu onun.Kızlar dolar uçtu fiyatlarda uçtu ya mobilyalarda da artış olacakmı acaba ?
Yatak odamı almadım daha ben onun dışında her şey tamam iyi ki almışız sizde elinizi çabuk tutun derim imkan varsa dolar düşmeyecek cünkü artışa devam edecek
napalım dolar uçtu çiçekten arta kalan parayı beyaz eşyaya veririz sanırım ben evlenene kadar uçacakEvet orada da öyle bi sorun var. Nakit alabilmek en güzeli baya indirimli oluyo . Ama o da her babayiğidin harcı değil tabii
Hahah az fena değilsin sendeeee
Sorma valla fiyatı duyunca ilişkim gözlerimin önünden film şeridi gibi geçtiSonra beyaz eşyacıya "neyse ben eve gidiym de dolar düşsün diye dua ediym azcık böyle olmicak " dedim çıktım
Mobilyada olmaz bence ya sanmıyorum dolarla ilgisi olduğunu onun.
Ama neden artışa devam edicek dedin yaBen de acaba biraz düşer mi diye düşünüyodum
Evet orada da öyle bi sorun var. Nakit alabilmek en güzeli baya indirimli oluyo . Ama o da her babayiğidin harcı değil tabii
Hahah az fena değilsin sendeeee
Sorma valla fiyatı duyunca ilişkim gözlerimin önünden film şeridi gibi geçtiSonra beyaz eşyacıya "neyse ben eve gidiym de dolar düşsün diye dua ediym azcık böyle olmicak " dedim çıktım
Mobilyada olmaz bence ya sanmıyorum dolarla ilgisi olduğunu onun.
Ama neden artışa devam edicek dedin yaBen de acaba biraz düşer mi diye düşünüyodum
Haha ekonomist mübarek nasıl da ince hesaplamış kuzum benimnapalım dolar uçtu çiçekten arta kalan parayı beyaz eşyaya veririz sanırım ben evlenene kadar uçacak
Pofff hayallerim hayal oldu şuanCanım takip ediyorum bir miktar dolar var elimizde ordan duyumlarımı söylüyorum kaldı ki artık kriz var ülkede dolar altın düşmeyecek yani
Ben dee :)hahah zaten gitti kafa aynen ya ben anlatmak istiyorum tanımak istiyorum
Senin yoruma istinaden benim reklamlar yine coşturduCanım takip ediyorum bir miktar dolar var elimizde ordan duyumlarımı söylüyorum kaldı ki artık kriz var ülkede dolar altın düşmeyecek yani
Haha ekonomist mübarek nasıl da ince hesaplamış kuzum benim
Pofff hayallerim hayal oldu şuan
Ülkeyi bilmem de kriz bizi fena vurdu. Evde kalıcaz kriz yüzünden bi de yaa
Vay bee nerde bizde öyle patronlarhttp://www.radikal.com.tr/radikalist/kendi_maasindan_kesti_calisanlara_zam_yapti-1337654
Ben de böyle patron istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?