2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Heheh pampa Nişanlım böyle hitap ediyo sürekli bana
Hahaha ay ben bazen nişanlımla konuşurken tamam kardeeeş diyorum hahah O da deli oluyo kardeş ne ya saçma sapan konuşma diye
Sanki gerçek anlamda kullanıyorum, anlayışsız şey

Hahaha ay ben bazen nişanlımla konuşurken tamam kardeeeş diyorum hahah O da deli oluyo kardeş ne ya saçma sapan konuşma diye
Sanki gerçek anlamda kullanıyorum, anlayışsız şey
Hahah amaan hep çiçeğim böcüğüm de bi yere kadar sonuçta

Trpst canim sikma canini duzelir
merak etme.
N Nyks01 ya gercek sizin gibi arkadaslar bulunmaz.
Ankarada yanlizken sizi buldum
tesekkur kk ve tesekkur size kizlar

Ayy kızlaar dün annemle diğer eşyaları aldığımız beyaz eşyacıya girdik buzdolabı için.
Vee önceki gelişimizde 1700 e veririm nakit dediği buzdolabının şuanki fiyatı 2700 TL olmuş
Dolar daha nereye çıkacak acaba. Buzdolabı yüzünden evlenmekten vazgeçebilirim

O ne yaaa. Kuzu mediamarkta baksana ben gördüm geçen samsung buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi 4000tl ve iyi modellerdi. Buzluğu altta olandan en sevdiğim

O ne yaaa. Kuzu mediamarkta baksana ben gördüm geçen samsung buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi 4000tl ve iyi modellerdi. Buzluğu altta olandan en sevdiğim
Evet kuzu onu ben de gördümm. Ama çamaşırı almıştık zaten.
Bide oralardan alamama sebebim kredi akrtı ile almak gerektiği.
Ben kredi kartı bulaştırmak istemiyorum ki zaten harcaya harcaya öyle bir limit de yok
O yüzden hani elden taksit yapabileceğim bir yer lazım

Onlar da çok fazladan alıyorlar ya

sağol canım
hahah çaktırma düğün çiçeğini bedavaya getirmeye çalısıyorum :):) zemin etüdü yapıyorum şimdiden

canim hosgeldin sen nasilsin
sağol canım iyiyim valla

hahah zaten gitti kafa aynen ya ben anlatmak istiyorum tanımak istiyorum

Kızlar @mucka yine kayıplara karıştı
hakikatten bi göründü kayboldu

Trpst canim sikma canini duzelir
merak etme.
N Nyks01 ya gercek sizin gibi arkadaslar bulunmaz.
Ankarada yanlizken sizi buldum
tesekkur kk ve tesekkur size kizlar
kuzu sıkmıyorum zaten oluruna bıraktım canım ankaradayım sıkıldığında atla gel:):)

yuhhh o ne öyle poff hakikatten adamı evlilikten soğutur

Kızlar dolar uçtu fiyatlarda uçtu ya mobilyalarda da artış olacakmı acaba ?
Yatak odamı almadım daha ben onun dışında her şey tamam iyi ki almışız sizde elinizi çabuk tutun derim imkan varsa dolar düşmeyecek cünkü artışa devam edecek

Onlar da çok fazladan alıyorlar ya
Evet orada da öyle bi sorun var. Nakit alabilmek en güzeli baya indirimli oluyo . Ama o da her babayiğidin harcı değil tabii
sağol canım
hahah çaktırma düğün çiçeğini bedavaya getirmeye çalısıyorum :):) zemin etüdü yapıyorum şimdiden
Hahah az fena değilsin sendeeee
yuhhh o ne öyle poff hakikatten adamı evlilikten soğutur
Sorma valla fiyatı duyunca ilişkim gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti Sonra beyaz eşyacıya "neyse ben eve gidiym de dolar düşsün diye dua ediym azcık böyle olmicak " dedim çıktım
Mobilyada olmaz bence ya sanmıyorum dolarla ilgisi olduğunu onun.
Ama neden artışa devam edicek dedin ya Ben de acaba biraz düşer mi diye düşünüyodum

napalım dolar uçtu çiçekten arta kalan parayı beyaz eşyaya veririz sanırım ben evlenene kadar uçacak

Canım takip ediyorum bir miktar dolar var elimizde ordan duyumlarımı söylüyorum kaldı ki artık kriz var ülkede dolar altın düşmeyecek yani

napalım dolar uçtu çiçekten arta kalan parayı beyaz eşyaya veririz sanırım ben evlenene kadar uçacak
Haha ekonomist mübarek nasıl da ince hesaplamış kuzum benim
Canım takip ediyorum bir miktar dolar var elimizde ordan duyumlarımı söylüyorum kaldı ki artık kriz var ülkede dolar altın düşmeyecek yani
Pofff hayallerim hayal oldu şuan
Ülkeyi bilmem de kriz bizi fena vurdu. Evde kalıcaz kriz yüzünden bi de yaa

Erken ama şu su ısıtıcı da n11de 90 tlye düştü Bugüne özel 100tl üzeri %11 indirim varmış. Alsam mı ne yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…