2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Arada saat farkı yok yani dimi olsun canım nikah kıyılır bi dans edersin gelinliğinle sonra kınaya geçilir :)

Hahaha eğlenceli olur ama çiçeği bana atman lazım İyi hedef al. Gerçi dandik çiçeği atacaktın değil mi kurnaz arkadaşım
Hahaha evet planlarımı bilen birinin olması biraz tehlikeli ama sır olarak kalacak bence aramızda
Sana diğer çiçeği atar sonra geri alırım, durumdan haberdarsın nasılsa ayıp olmaz hahah

İyidir canım sen napıyosun sorun çözüldümü ?
aman kuzu çözülmedi büyüdü daha da yakında gelir burda ağlarsam ayrıldık diye şaşırmayın ama girmiycem bu konulara keyifli başlamak istiyorum zaten terfi aldıktan sonra işyerinde işler tıkırında şükür keyif kaçıran bir tek o onuda askıya aldım

Ben kaçırdım sanırım ya inşallah çözülür probleminiz biran önce

merhabalarrr işler güçler vakit bulamadım napıyosunuz ?
Sen bayadır pek uğramıyorsun ya. Bir aralar ne güzel kaynatırdık buralarda
aynen :))) hayırlısı ile işe bi başlasın da :)

Evet askerliği bitti çok şükür :)

N Nyks01 çok bir haber yok bende .p amam daha hafta sonuna kadar birlikteyiz :)
Gözünüz aydın ya çok sevindim gerçekten. Ayakların yere basmıyordur artık :)
Arada saat farkı yok yani dimi olsun canım nikah kıyılır bi dans edersin gelinliğinle sonra kınaya geçilir :)
Yok vallahi arada dakika dahi yok

Sen bayadır pek uğramıyorsun ya. Bir aralar ne güzel kaynatırdık buralarda

Gözünüz aydın ya çok sevindim gerçekten. Ayakların yere basmıyordur artık :)

Yok vallahi arada dakika dahi yok
kuzucum işler yoğun terfiden sonra çok yoğun ama iyi bir yandan kafamı dağıtıyor sizleri özlüyorum valla kaynatmayıda özledimm

Hahaha evet planlarımı bilen birinin olması biraz tehlikeli ama sır olarak kalacak bence aramızda
Sana diğer çiçeği atar sonra geri alırım, durumdan haberdarsın nasılsa ayıp olmaz hahah
Sırrın bende mezara kadar
Ya deme öyle siz biraz fevri davranıyosunuz ya ondan ama düzelir bence ben inanıyorum. Sen keyfini bozma

Ya deme öyle siz biraz fevri davranıyosunuz ya ondan ama düzelir bence ben inanıyorum. Sen keyfini bozma
inan fevrilikten değil sanki bi tek o stresli neyse zaten olan oldu ben net sonucu söyleyeceğim ha şunuda ekleyim ayrılırsak hepinizin düğününe atlar gelirim malum yapcak bişeyim kalmaz boşluktan bütün gelin çiçeklerini ben toplarımmm:):)

Ayrılmadan gel sen Ayrılık muhabbetine de fazla alıştırma kendini cıvığı çıkar sonra. Düzelir sizin aranız bir şey yok olayda ayrılacak :)

Ayrılmadan gel sen Ayrılık muhabbetine de fazla alıştırma kendini cıvığı çıkar sonra. Düzelir sizin aranız bir şey yok olayda ayrılacak :)
onu da düşündüm tabi ama açıklama bulamadım internetten arkadaşımın düğünü ııı olmadı
olay o olmaktan cıktıda actırma kutuyu söyletme kötüyü hanım hanım diye başlıyo musum sabah sabah çizdim kafayı

Kuzuu sıkma canını. Gereksiz bit konuyu büyüttünüz işte ama devamını getirmeyin bari.
Terfiden haberim yoktu benim bu arada yahu. Hayırlı olsunn
Sağol pampaa haha
Deli senii düğün düğün egzip çiçek toplayacakmış kendi çiçeğini atmak varken
Nişan üstüü olur böyle vakalar gibi bir yaklaşımdayım ben. Düzeleceğini düşünüyorum sen de öyle düşün. Diğer yöne meyillenme

Ya evet işte ben de bu duruma sinir oluyorum. Bi çok arkadaşımızdan daha çok destek oluyoruz birbirimize ama gel gör ki aradaki internet engeli :/ Çiz kafayı boşver deli insanı severim ben
Sağol pampaa haha
Heheh pampa Nişanlım böyle hitap ediyo sürekli bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…