- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Oooh maşallah sizeee :)
Gezip dolaşın sonra hazırlıklara devamm
Haha gel tabi yaa, hatta sabahtan gel de şu süslemeye el at beee
masallah sevdicekle mi gorustun.hayatin en guzel anidir
Arada saat farkı yok yani dimi olsun canım nikah kıyılır bi dans edersin gelinliğinle sonra kınaya geçilir :)Ya sorma koydum farkımıGel gel deli çok bizde Seninkinde bi alıştırma mı yapsam ne
Günaydınn. Haberler sende bugün :)
Ya ama aynı mekandaGelinlik giyicem nikah olucak sonra kına gecesine nasıl dönüşecek o ortam
İyidir canım sen napıyosun sorun çözüldümü ?merhabalarrr işler güçler vakit bulamadım napıyosunuz ?
Hahaha evet planlarımı bilen birinin olması biraz tehlikeli ama sır olarak kalacak bence aramızdaHahaha eğlenceli olur ama çiçeği bana atman lazımİyi hedef al. Gerçi dandik çiçeği atacaktın değil mi kurnaz arkadaşım
aman kuzu çözülmedi büyüdü daha da yakında gelir burda ağlarsam ayrıldık diye şaşırmayın ama girmiycem bu konulara keyifli başlamak istiyorum zaten terfi aldıktan sonra işyerinde işler tıkırında şükür keyif kaçıran bir tek o onuda askıya aldımİyidir canım sen napıyosun sorun çözüldümü ?
aman kuzu çözülmedi büyüdü daha da yakında gelir burda ağlarsam ayrıldık diye şaşırmayın ama girmiycem bu konulara keyifli başlamak istiyorum zaten terfi aldıktan sonra işyerinde işler tıkırında şükür keyif kaçıran bir tek o onuda askıya aldım
Sen bayadır pek uğramıyorsun ya. Bir aralar ne güzel kaynatırdık buralardamerhabalarrr işler güçler vakit bulamadım napıyosunuz ?
Gözünüz aydın ya çok sevindim gerçekten. Ayakların yere basmıyordur artık :)
Yok vallahi arada dakika dahi yokArada saat farkı yok yani dimi olsun canım nikah kıyılır bi dans edersin gelinliğinle sonra kınaya geçilir :)
Sen bayadır pek uğramıyorsun ya. Bir aralar ne güzel kaynatırdık buralarda
Yok vallahi arada dakika dahi yok
kuzucum işler yoğun terfiden sonra çok yoğun ama iyi bir yandan kafamı dağıtıyor sizleri özlüyorum valla kaynatmayıda özledimmSen bayadır pek uğramıyorsun ya. Bir aralar ne güzel kaynatırdık buralarda
Yok vallahi arada dakika dahi yok
Sırrın bende mezara kadarHahaha evet planlarımı bilen birinin olması biraz tehlikeli ama sır olarak kalacak bence aramızda
Sana diğer çiçeği atar sonra geri alırım, durumdan haberdarsın nasılsa ayıp olmaz hahah
Ya deme öyle siz biraz fevri davranıyosunuz ya ondan ama düzelir bence ben inanıyorum. Sen keyfini bozmaaman kuzu çözülmedi büyüdü daha da yakında gelir burda ağlarsam ayrıldık diye şaşırmayın ama girmiycem bu konulara keyifli başlamak istiyorum zaten terfi aldıktan sonra işyerinde işler tıkırında şükür keyif kaçıran bir tek o onuda askıya aldım
aman saçma sapan kavgadan büyüdü kıskançlık kavgası sonuç pazartesiden bu yana görüşmüyoruz:)Ben kaçırdım sanırım yainşallah çözülür probleminiz biran önce
inan fevrilikten değil sanki bi tek o stresli neyse zaten olan oldu ben net sonucu söyleyeceğim ha şunuda ekleyim ayrılırsak hepinizin düğününe atlar gelirim malum yapcak bişeyim kalmaz boşluktan bütün gelin çiçeklerini ben toplarımmm:):)Sırrın bende mezara kadar
Ya deme öyle siz biraz fevri davranıyosunuz ya ondan ama düzelir bence ben inanıyorum. Sen keyfini bozma
canım gözün aydın bu arada:)Aynen canım akşam olsun mesai bitsin :)
Ayrılmadan gel seninan fevrilikten değil sanki bi tek o stresli neyse zaten olan oldu ben net sonucu söyleyeceğim ha şunuda ekleyim ayrılırsak hepinizin düğününe atlar gelirim malum yapcak bişeyim kalmaz boşluktan bütün gelin çiçeklerini ben toplarımmm:):)
onu da düşündüm tabi ama açıklama bulamadım internetten arkadaşımın düğünü ııı olmadıAyrılmadan gel senAyrılık muhabbetine de fazla alıştırma kendini cıvığı çıkar sonra. Düzelir sizin aranız bir şey yok olayda ayrılacak :)
aman saçma sapan kavgadan büyüdü kıskançlık kavgası sonuç pazartesiden bu yana görüşmüyoruz:)
Yaaaa kötü olmuşcanım gözün aydın bu arada:)
Kuzuu sıkma canını. Gereksiz bit konuyu büyüttünüz işte ama devamını getirmeyin bari.aman kuzu çözülmedi büyüdü daha da yakında gelir burda ağlarsam ayrıldık diye şaşırmayın ama girmiycem bu konulara keyifli başlamak istiyorum zaten terfi aldıktan sonra işyerinde işler tıkırında şükür keyif kaçıran bir tek o onuda askıya aldım
Sağol pampaa hahaSırrın bende mezara kadar
Deli senii düğün düğün egzip çiçek toplayacakmış kendi çiçeğini atmak varkennan fevrilikten değil sanki bi tek o stresli neyse zaten olan oldu ben net sonucu söyleyeceğim ha şunuda ekleyim ayrılırsak hepinizin düğününe atlar gelirim malum yapcak bişeyim kalmaz boşluktan bütün gelin çiçeklerini ben toplarımmm:):)
canim hosgeldin sen nasilsinmerhabalarrr işler güçler vakit bulamadım napıyosunuz ?
Ya evet işte ben de bu duruma sinir oluyorum. Bi çok arkadaşımızdan daha çok destek oluyoruz birbirimize ama gel gör ki aradaki internet engeli :/ Çiz kafayı boşver deli insanı severim benonu da düşündüm tabi ama açıklama bulamadım internetten arkadaşımın düğünü ııı olmadı
olay o olmaktan cıktıda actırma kutuyu söyletme kötüyü hanım hanım diye başlıyo musum sabah sabah çizdim kafayı
Heheh pampaSağol pampaa haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?