2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet benim tam tersi kına kapalı, düğün açık :) ayy çok eğlenceli olur ama dışarda kına yeri süslemek yaa yakın olsam gelirdim yardıma :)

Öff para konusu ayrı dert valla o hiç olmuyor. Ama şu sıralar olumlu bi haberler var gibi kesin olmasa da. İnşallah olur o olursa çünkü acayip rahat ederiz :)
Aynenn o yoktu ama şimdi hiç yok :) nişanlım kredi günü sayıyo garibim artık hadi bakalım olur inşallah canım

evet benim tam tersi kına kapalı, düğün açık :) ayy çok eğlenceli olur ama dışarda kına yeri süslemek yaa yakın olsam gelirdim yardıma :)
Yaa daha ne olsun kuzu o zaman. Çok güzel olacak düğünün demek kii.
Ayrıca söylemen yeter, gelmiş kadar oldun bileee
Ah ben de yakın olaydım gelir iki göbek atardım senin düğünde haha

Değer ama vaktimiz yok ki :/ Hem ben o hatun kadar yetenekli değilim bence
Hak etti napalım :)
Ya benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacak Düğün üzerine kına gibi çok komik O da açık havada ama çok enteresan bişey olacak gibi
Aynenn o yoktu ama şimdi hiç yok :) nişanlım kredi günü sayıyo garibim artık hadi bakalım olur inşallah canım
Allah kolaylık versin valla zor ama mecbur giricez bu borçlara
Yaa daha ne olsun kuzu o zaman. Çok güzel olacak düğünün demek kii.
Ayrıca söylemen yeter, gelmiş kadar oldun bileee
Ah ben de yakın olaydım gelir iki göbek atardım senin düğünde haha
HAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümde Ay çok isterdim ya
Hahaha senin için Yıldız Tilbe dansı bile yapardım yani şuan öyle gaza geldim
Ay hayal ettim de

Değer ama vaktimiz yok ki :/ Hem ben o hatun kadar yetenekli değilim bence
ben meraklıyım aslıdna öyle şeylere dur bakalım bişiler çıkar belki benden bilemedim şuan
Ya benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacak Düğün üzerine kına gibi çok komik O da açık havada ama çok enteresan bişey olacak gibi
O da iyimiş. Farklımı böyle de belli ederim diyosun haha
HAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümde Ay çok isterdim ya
Haha İstanbuldasın benimkine gel göbek atda sonra ben seninkinde bi Yıldız şov yaparım haha Nerden buldunuz bu deliyi gibi bakışlara hazırlıklı ol ama

Olsun canım nolcak ki maksat eğlence ne zaman olursa olsun sıkıntı olmaz bizim arkadaşında öyleydi gündüz nikah yaptılar akşama kınası vardı :) amin hepmize kolaylık versin :) ben oynarımm tamam

Ya sorma koydum farkımı Gel gel deli çok bizde Seninkinde bi alıştırma mı yapsam ne
Günaydın güzellikler nasılsınız ?
Günaydınn. Haberler sende bugün :)
Olsun canım nolcak ki maksat eğlence ne zaman olursa olsun sıkıntı olmaz bizim arkadaşında öyleydi gündüz nikah yaptılar akşama kınası vardı :) amin hepmize kolaylık versin :) ben oynarımm tamam
Ya ama aynı mekanda Gelinlik giyicem nikah olucak sonra kına gecesine nasıl dönüşecek o ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…