- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
evet benim tam tersi kına kapalı, düğün açık :) ayy çok eğlenceli olur ama dışarda kına yeri süslemek yaa yakın olsam gelirdim yardıma :)Evet bak fotoğraf çekimi için ağaçların bulunduğu alana bişeyler yapılabilir mi sankiiii? İyi bi fikir opldu bu , bi de o gözle bakayım madem
Ay evet yaa ne ilginçç
Ama çok güzeldi ve çok uğraşmışlar yani. Herşeyi tek tek kendileri yapmış. Öyle bi hazırlık baya yorucu ve zaman alıcı olur ama yıllarca fotolara bakınca da mutlu olur insan ya, değer sankii :)
Senin düğün mekanı açıktamıydı ? :)
Öyleyse daha ne olsun yanii
Evet kuzu düğün yeri hazır ama salon tabii. O kapalı mekan malesef :)
Aynenn o yoktu ama şimdi hiç yok :) nişanlım kredi günü sayıyo garibim artıkÖff para konusu ayrı dert valla o hiç olmuyor. Ama şu sıralar olumlu bi haberler var gibi kesin olmasa da. İnşallah olur o olursa çünkü acayip rahat ederiz :)
Yaa daha ne olsun kuzu o zaman. Çok güzel olacak düğünün demek kii.evet benim tam tersi kına kapalı, düğün açık :) ayy çok eğlenceli olur ama dışarda kına yeri süslemek yaa yakın olsam gelirdim yardıma :)
Keşkeee ne güzel olurduu özel istek yapardım bakYaa daha ne olsun kuzu o zaman. Çok güzel olacak düğünün demek kii.
Ayrıca söylemen yeter, gelmiş kadar oldun bileee
Ah ben de yakın olaydım gelir iki göbek atardım senin düğünde haha
Hahaha senin için Yıldız Tilbe dansı bile yapardım yani şuan öyle gaza geldimKeşkeee ne güzel olurduu özel istek yapardım bak
Değer ama vaktimiz yok ki :/ Hem ben o hatun kadar yetenekli değilim benceAy evet yaa ne ilginçç
Ama çok güzeldi ve çok uğraşmışlar yani. Herşeyi tek tek kendileri yapmış. Öyle bi hazırlık baya yorucu ve zaman alıcı olur ama yıllarca fotolara bakınca da mutlu olur insan ya, değer sankii :)
Hak etti napalım :)Kizlar gunaydin.hayirli cumalar.
ya nede cok konusmussunuz
ya hep gelmek istiyorum neseli ortaminiza
sansima isler cok yogun
N Nyks01 alyans icin cok trip yapmissin.erkekleri anlamak zor
Trpst sen nasil iyilestin mi sende cabuk kizabiliyon
@Conchiglia canim sen ne yaptin
H happyNow ceyiz isleri nasil gidiyir
curly sen nasilsin
Ya benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacakevet benim tam tersi kına kapalı, düğün açık :) ayy çok eğlenceli olur ama dışarda kına yeri süslemek yaa yakın olsam gelirdim yardıma :)
Allah kolaylık versin valla zor ama mecbur giricez bu borçlaraAynenn o yoktu ama şimdi hiç yok :) nişanlım kredi günü sayıyo garibim artıkhadi bakalım olur inşallah canım
HAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümdeYaa daha ne olsun kuzu o zaman. Çok güzel olacak düğünün demek kii.
Ayrıca söylemen yeter, gelmiş kadar oldun bileee
Ah ben de yakın olaydım gelir iki göbek atardım senin düğünde haha
Ay hayal ettim deHahaha senin için Yıldız Tilbe dansı bile yapardım yani şuan öyle gaza geldim
Hahaha senin için Yıldız Tilbe dansı bile yapardım yani şuan öyle gaza geldim
ben meraklıyım aslıdna öyle şeylere dur bakalım bişiler çıkar belki benden bilemedim şuanDeğer ama vaktimiz yok ki :/ Hem ben o hatun kadar yetenekli değilim bence
O da iyimiş. Farklımı böyle de belli ederim diyosun hahaYa benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacakDüğün üzerine kına gibi çok komik O da açık havada ama çok enteresan bişey olacak gibi
Haha İstanbuldasın benimkine gel göbek atda sonra ben seninkinde bi Yıldız şov yaparım hahaHAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümdeAy çok isterdim ya
Olsun canım nolcak ki maksat eğlence ne zaman olursa olsun sıkıntı olmaz bizim arkadaşında öyleydi gündüz nikah yaptılar akşama kınası vardı :) amin hepmize kolaylık versin :) ben oynarımm tamamDeğer ama vaktimiz yok ki :/ Hem ben o hatun kadar yetenekli değilim bence
Hak etti napalım :)
Ya benim aynı gün içinde nikahtan sonra kına olacakDüğün üzerine kına gibi çok komik O da açık havada ama çok enteresan bişey olacak gibi
Allah kolaylık versin valla zor ama mecbur giricez bu borçlara
HAhaha aslında var ya etrafımızdakilerden çok biliyoruz birbirimizin hazırlık aşamalarını. En çok sizin göbek atmanız lazım düğünümdeAy çok isterdim ya
Ay hayal ettim de
iyidir canım sen nasılsın :)Günaydın güzellikler nasılsınız ?
Günaydın kuzuu hoşgeldin :)Günaydın güzellikler nasılsınız ?
iyidir canım sen nasılsın :)
Günaydın kuzuu hoşgeldin :)
İyiyiiz, sen nasılsın naptınız dün anlaat
Ya sorma koydum farkımıben meraklıyım aslıdna öyle şeylere dur bakalım bişiler çıkar belki benden bilemedim şuan
O da iyimiş. Farklımı böyle de belli ederim diyosun haha
Haha İstanbuldasın benimkine gel göbek atda sonra ben seninkinde bi Yıldız şov yaparım hahaNerden buldunuz bu deliyi gibi bakışlara hazırlıklı ol ama
Günaydınn. Haberler sende bugün :)Günaydın güzellikler nasılsınız ?
Ya ama aynı mekandaOlsun canım nolcak ki maksat eğlence ne zaman olursa olsun sıkıntı olmaz bizim arkadaşında öyleydi gündüz nikah yaptılar akşama kınası vardı :) amin hepmize kolaylık versin :) ben oynarımm tamam
Oooh maşallah sizeee :)İyiyim bende hemde çok :)
Gezdik dolaştık hasret giderdik bol bol :)
Haha gel tabi yaa, hatta sabahtan gel de şu süslemeye el at beeeYa sorma koydum farkımıGel gel deli çok bizde Seninkinde bi alıştırma mı yapsam ne
masallah sevdicekle mi gorustun.hayatin en guzel anidirİyiyim bende hemde çok :)
Gezdik dolaştık hasret giderdik bol bol :)
Kizlar hepinizin dugunune gelip gobek atmak istiyorum.ama guzel olurOooh maşallah sizeee :)
Gezip dolaşın sonra hazırlıklara devamm
Haha gel tabi yaa, hatta sabahtan gel de şu süslemeye el at beee
Hahaha eğlenceli olur ama çiçeği bana atman lazımOooh maşallah sizeee :)
Gezip dolaşın sonra hazırlıklara devamm
Haha gel tabi yaa, hatta sabahtan gel de şu süslemeye el at beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?