Sen de az değilsin hakikaten , kendinde farkındasın bi decanım aynen hatta uzak olması iyidir hem bende havaalanı yolunda oturuyorumgayet iyi:):)
valla tatsız oldu pazar günü güzel bir yere gittik cokta sakin geçirdik hostu
ama hiç huzurlu değildim
bende gavurluk yaptım dedim ki seneye üniv. sınavına gireceğim boş durmak bana göre değil ikinci öğretim yazarım dedi
öyle deyince delirdi madem öyle hiç acele etmeyelim akısına bırakalım dedi bende zaten akısında dedim
dahada akısında olur diyor
Saol canım psd arıyorum bende düğüne kolonya yapmayı düşünüyorum da üzeri için etiket bakalım :)
kolonya da güzel fikirmiş canım güzel küçük şişelerdeSaol canım psd arıyorum bende düğüne kolonya yapmayı düşünüyorum da üzeri için etiket bakalım :)
Olabilir yada elinde böyle düğün için olabilecek bişey varsa o da olabilir çok ta makbüle geçer :)Canım istersen ben sana bu etiketi pdf olarak atabilirim :)
farkındayım tabi neyse zaten bi kaç güne içimdeki ikizler hortlar hersey konusulur
Ben de kendimi inat zannedeyim al bak neleri varcanım aynen hatta uzak olması iyidir hem bende havaalanı yolunda oturuyorumgayet iyi:):)
valla tatsız oldu pazar günü güzel bir yere gittik cokta sakin geçirdik hostu
ama hiç huzurlu değildim
bende gavurluk yaptım dedim ki seneye üniv. sınavına gireceğim boş durmak bana göre değil ikinci öğretim yazarım dedi
öyle deyince delirdi madem öyle hiç acele etmeyelim akısına bırakalım dedi bende zaten akısında dedim
dahada akısında olur diyor
Olur bakayım ben elimdekilere de, @ecm in dediği siteden de bakarsın bir de all-free-download diye bir site var orada da ücretsiz psd dosyaları oluyor. Bir de ,Illustrator dosyalarını photoshopta açabiliyorsun sürükleyip bırakınca.Olabilir yada elinde böyle düğün için olabilecek bişey varsa o da olabilir çok ta makbüle geçer :)
Oyy ikizlermiş bizimkiifarkındayım tabi neyse zaten bi kaç güne içimdeki ikizler hortlar hersey konusulur
bide bu ara benim eğitimler vardı otellerde kıskançlık ayuka cıktı belkide ondan
hem işide kötü oldu rahatladım anlatınca
İçimde kaldı benim o ya yapmak istiyorum çok güzel kolonyada buldum bakalım :)kolonya da güzel fikirmiş canım güzel küçük şişelerde
Hadi ya öyle açıldığını bilmiyodum iyi oldu bu kuzu saol :)Ben de kendimi inat zannedeyim al bak neleri var
Olur bakayım ben elimdekilere de, @ecm in dediği siteden de bakarsın bir de all-free-download diye bir site var orada da ücretsiz psd dosyaları oluyor. Bir de ,Illustrator dosyalarını photoshopta açabiliyorsun sürükleyip bırakınca.
Oyy ikizlermiş bizimkiiZorsun kuzu sen de ama ya
Saoll canımm teşekkür ederimO sitede çok var canım psd bulamazsan bende yapabilirim senin için
İnatım kabul ama o da ikizler bizimkisi bir ipte iki cambaz ama birbirimiz olmadanda yapamıyoruzBen de kendimi inat zannedeyim al bak neleri var
Olur bakayım ben elimdekilere de, @ecm in dediği siteden de bakarsın bir de all-free-download diye bir site var orada da ücretsiz psd dosyaları oluyor. Bir de ,Illustrator dosyalarını photoshopta açabiliyorsun sürükleyip bırakınca.
Oyy ikizlermiş bizimkiiZorsun kuzu sen de ama ya
sakinim de canımı sıktım yoksa gayet iyiydik eve gelince ben kurup canımı sıktım
güzel oluyor var mı bulduğun kolonyanın resmiİçimde kaldı benim o ya yapmak istiyorum çok güzel kolonyada buldum bakalım :)
Kıyamam size yaİnatım kabul ama o da ikizler bizimkisi bir ipte iki cambaz ama birbirimiz olmadanda yapamıyoruz
evet Allah var hep arar özür diler ama hep haksız napıyım:):)Kıyamam size yaArada inadından vazgeçmekle bir şey olmaz bak orta yolu bulursunuz yavaştan. Onun da inadı kırılıyor bak çok alttan alıyor bazen :)
Sıkma canını düzelir inşallah bi an önce. Koku olarak beğenmişitim canım şişe olarak küçük tıpalı olanları düşünüyorum koku bu biliyosundur belki https://www.google.com.tr/search?q=...Cicegi-Kolonyasi-400-ml%2CPR-219.html;416;602İnatım kabul ama o da ikizler bizimkisi bir ipte iki cambaz ama birbirimiz olmadanda yapamıyoruz
sakinim de canımı sıktım yoksa gayet iyiydik eve gelince ben kurup canımı sıktım
güzel oluyor var mı bulduğun kolonyanın resmi
Fotoğrafları biz de görsekkgünaydın kızlar.güzel geçti bi sorun olmadı.çok gerildim ama nası sıktıysam kendimi hala heryerim ağrıyo.dans ederken özellikle stresten ağlıycaktım nerdeyse.sonradan alıştım ama fotoğraftan çektirmekten tebrikten sıkıntı bastı.bitsede kurtulsam diye baktım.fotoğraflarda da çok kötü çıktım kesin bakışlarım fenaydı.hediyelikleri dağıtmayı unuttuk o kötü oldu işte :)
Fotoğrafları biz de görsekkHaydi allah tamamına erdirsin inşallah :) Nişanlı hatunlara bir yenisi daha eklendi.
Hediyelikleri nasıl unuttunuz ama ya komik olmuşGerçi ben de unutuyordum neredeyse de hatırlattılar
Senin heyecandan unutman normal zaten, insanın gözü o gün bir şey görmüyor kibendeki fotoğraflar az ama atarım canım albüme daha almadım hepsini.hediyelikleri de arabanın bagajına koymuştum inerken almayı unutmuşum kimsede hatırlatmadı.nişan bitti gelirken arabaya bindim aklıma geldi hadi ben unuttum aptalında herkes mi altal olur diye söylendim durdum
Ayy hoşgediiin, hayırlı olsun kuzuumm. Stresli oluyor ama güzel yinede :)günaydın kızlar.güzel geçti bi sorun olmadı.çok gerildim ama nası sıktıysam kendimi hala heryerim ağrıyo.dans ederken özellikle stresten ağlıycaktım nerdeyse.sonradan alıştım ama fotoğraftan çektirmekten tebrikten sıkıntı bastı.bitsede kurtulsam diye baktım.fotoğraflarda da çok kötü çıktım kesin bakışlarım fenaydı.hediyelikleri dağıtmayı unuttuk o kötü oldu işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?