2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sen de az değilsin hakikaten , kendinde farkındasın bi de
İnada bindirme kuzu ciddi ciddi ve güzelce oturup konuşun bu meseleyi. Ben yanlış anlama ihtimalinin olduğunu düşünüyorum N Nyks01 gibi..

Sen de az değilsin hakikaten , kendinde farkındasın bi de
İnada bindirme kuzu ciddi ciddi ve güzelce oturup konuşun bu meseleyi. Ben yanlış anlama ihtimalinin olduğunu düşünüyorum N Nyks01 gibi..
farkındayım tabi neyse zaten bi kaç güne içimdeki ikizler hortlar hersey konusulur
bide bu ara benim eğitimler vardı otellerde kıskançlık ayuka cıktı belkide ondan
hem işide kötü oldu rahatladım anlatınca

Ben de kendimi inat zannedeyim al bak neleri var
Olabilir yada elinde böyle düğün için olabilecek bişey varsa o da olabilir çok ta makbüle geçer :)
Olur bakayım ben elimdekilere de, @ecm in dediği siteden de bakarsın bir de all-free-download diye bir site var orada da ücretsiz psd dosyaları oluyor. Bir de ,Illustrator dosyalarını photoshopta açabiliyorsun sürükleyip bırakınca.
Oyy ikizlermiş bizimkii Zorsun kuzu sen de ama ya

Hadi ya öyle açıldığını bilmiyodum iyi oldu bu kuzu saol :)

İnatım kabul ama o da ikizler bizimkisi bir ipte iki cambaz ama birbirimiz olmadanda yapamıyoruz

Trpst kuzuu noluyo ya sakin ol sende stresten olur böyle şeyler yıpratmayın kendinizi kuzu
sakinim de canımı sıktım yoksa gayet iyiydik eve gelince ben kurup canımı sıktım

İçimde kaldı benim o ya yapmak istiyorum çok güzel kolonyada buldum bakalım :)
güzel oluyor var mı bulduğun kolonyanın resmi

İnatım kabul ama o da ikizler bizimkisi bir ipte iki cambaz ama birbirimiz olmadanda yapamıyoruz
Kıyamam size ya Arada inadından vazgeçmekle bir şey olmaz bak orta yolu bulursunuz yavaştan. Onun da inadı kırılıyor bak çok alttan alıyor bazen :)

Sıkma canını düzelir inşallah bi an önce. Koku olarak beğenmişitim canım şişe olarak küçük tıpalı olanları düşünüyorum koku bu biliyosundur belki https://www.google.com.tr/search?q=...Cicegi-Kolonyasi-400-ml%2CPR-219.html;416;602

günaydın kızlar.güzel geçti bi sorun olmadı.çok gerildim ama nası sıktıysam kendimi hala heryerim ağrıyo.dans ederken özellikle stresten ağlıycaktım nerdeyse.sonradan alıştım ama fotoğraftan çektirmekten tebrikten sıkıntı bastı.bitsede kurtulsam diye baktım.fotoğraflarda da çok kötü çıktım kesin bakışlarım fenaydı.hediyelikleri dağıtmayı unuttuk o kötü oldu işte :)

Fotoğrafları biz de görsekk Haydi allah tamamına erdirsin inşallah :) Nişanlı hatunlara bir yenisi daha eklendi.
Hediyelikleri nasıl unuttunuz ama ya komik olmuş Gerçi ben de unutuyordum neredeyse de hatırlattılar

bendeki fotoğraflar az ama atarım canım albüme daha almadım hepsini.hediyelikleri de arabanın bagajına koymuştum inerken almayı unutmuşum kimsede hatırlatmadı.nişan bitti gelirken arabaya bindim aklıma geldi hadi ben unuttum aptalında herkes mi altal olur diye söylendim durdum

Senin heyecandan unutman normal zaten, insanın gözü o gün bir şey görmüyor ki

Ayy hoşgediiin, hayırlı olsun kuzuumm. Stresli oluyor ama güzel yinede :)
Fotoları çok merak edicemizi zaten biliyosundur, at da görelim :)
Hediyelikleri unuttunuz demek Ay stres işte insanın kafası duruyo. Ben de kahve yanında lokumları unutmuştum kuru kuru vermiştim. Kimse de hatırlatmamış. Bi de bana sonradan neden kahveleri sade verdin diyo evdekiler. Yahu günün kızı benim siz söylesinize
Ama olsun tek problem o olsun yanii kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…