2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

işle alakalı sorun oldu büyük sorun ama tuhaf davranıyor bu konuları hep acardı hiç girmedi ben actım ilerisi için mi diyosun dedi acaba ne kadar ilerisi

Maddi açıdan sıkıntıya girdiyse ertelemek istemiş olabilir mi ?

Alışırsın alışırsın evin neredeyse huzurun orada olur :)

Canım neden sormayacaksın.
Bunda inatlaşacak bişey yok. Aileler de biliyor neticede. O yüzden usulünce sorabilirsin. Sorman ısrar etmen demek değil zaten ki öyle bi durum da olmadığı açık
ne bileyim ben ısrar etmek istemiyorum bu konuda akışına bıraktım ama yaptığına kırıldım sanki ben dedim gel diye

olma mı logolarımızı hazırlarsın iş bağlarım sana burdan :):)
Ooo ciddi işler :) Ben de diyorum böyle kendi davetiyelerimizdir, nikah şekeridir o tarz şeyleri yaparım
işle alakalı sorun oldu büyük sorun ama tuhaf davranıyor bu konuları hep acardı hiç girmedi ben actım ilerisi için mi diyosun dedi acaba ne kadar ilerisi
Canım sen de fazla gururlusun ya acaba ondan mı ters algıladın bilemedim. Sor bence ne demek istediğini, hemen konuyu kapama artık belli bir konuma gelmiş ilişkiniz. Ailenle de tanıştı. Ciddi düşünmeyecek oyalayacak adam yapmaz bunu. Kafası dalgındır.
Çok merak ettim nereden bakacaksınız Belki komşu oluveririz
Canım neden sormayacaksın.
Bunda inatlaşacak bişey yok. Aileler de biliyor neticede. O yüzden usulünce sorabilirsin. Sorman ısrar etmen demek değil zaten ki öyle bi durum da olmadığı açık
Katılıyorumm, fazla alınganlık yapmamalısın ki sormanda kötü hiçbir şey yok.

Maddi açıdan sıkıntıya girdiyse ertelemek istemiş olabilir mi ?

yok canım maddi açıdan sorun değil stresli bir dönem evet maddi külfete uğradılar ama altından kalkamayacak kadar değil haliyle emeklerinin karşılığı boşa cıkınca üzüldüler ama istemediği açık su sıra

evet ben hep guruur yapıyorum küstüğümüzdede hep o arar ne bileyim yediremiyorum böyle şeyleri
evet kuzu şirket logoları broşürler neden olmasın valla senin içinde iyi olur

Evet canım haklısın alışılır herhalde :)
ne bileyim ben ısrar etmek istemiyorum bu konuda akışına bıraktım ama yaptığına kırıldım sanki ben dedim gel diye
Kırılmakta çok haklısın ama sorman ısrar etmek demek değil bence kesinlikle. Sana uzak bi tarih söylese hayır şimdi olsun falan diye tutturmicaksın ki. Ama bilmeniz gerek neticede ne edüşündüğünü ne olacağını. Senin de ailenin de.

Konuşmadan ne düşündüğünü anlayamazsın ama canım bence inat etme açık açık sor ne düşündüğünü neden böyle davrandığını

Çok merak ettim nereden bakacaksınız Belki komşu oluveririz
Aslında tahmin etmek hiç zor değil ama
Esenyurt, beylikdüzü ve çevresine bakıcaz kuzu ama bölgeyi de bilmek gerek gider kötü bi semtinden alırız falan Allah korusun :)
Bir de Pendik çıktı şimdi, diğer uç yani
Orası da bi yandan kafama yattı en azından Kadıköye falan gider bi enfes alırsın rahatça :)
Şimdi bi kaç ev göndermiş benimki ama bi tanesi taa kurtköy de. Diyorum ki ben orda yaşayamam havalimanına 5 dk ymış Bi de ormana yakınmış. Korku filmi gibi ne o öyle. Uçak geçicek gürültü, ormanda uğultular falan hahah

evet ben hep guruur yapıyorum küstüğümüzdede hep o arar ne bileyim yediremiyorum böyle şeyleri
evet kuzu şirket logoları broşürler neden olmasın valla senin içinde iyi olur
Olabilir canım neden olmasın :)
Ben anlıyorum seni, çok ince düşünüyorsun aşırı da gurur yapıyorsun. Bak benim en yakın arkadaşım da böyledir, aşırı gurur yapar hep susar açık açık konuşmak yerine. Ama bazen konuşmak daha iyi olur. Senin içinde kopanlardan onun haberi olmayacak bu şekilde. Belki o senin düşündüğünden bambaşka bir şey söylemek istedi dile getiremedi. Çok ufak yanlış anlaşılmalar bile büyür gider böyle. Tamam sana yakın olmayan biri olsa bu şekilde davranırsın ama belli bir seviyeye gelmiş artık ilişkiniz, bence açık ol bu seni kötü göstermez. Sadece sen gelmek istemiştin ne oldu bir problem mi var aileme anlattım bir tarih bekliyorlar acelesi yok ama belirsiz olmasın desen bile alırsın cevabını.

Konuşmadan ne düşündüğünü anlayamazsın ama canım bence inat etme açık açık sor ne düşündüğünü neden böyle davrandığını
haklısınız belkide usulünce sorarım kafam karısık biraz sormak en doğrusu gibi

canım neresi uygunsa içinede sindiyse uzaklığa bakma benim evimde çok uzak ama alıstım inan

haklısın çok doğru bendede o yok açıkçası ufak dokundurmalar yaptım
arabada söyle birsey geveledi ağzında bir gün önce gelelim işin adı konulsun bilmem ne dedi
ertesi gün biliyorum kızıyosun ağırdan aldığım için dedi aslında tam zamanıydı ben ne yaptım
yok zaten benim için ne kadar geçse o kadar iyi sen istedin ben değil dedim sert bir şekilde
sonra canımı sıktı içten içe

Çok şirinlerr :) ayy bu etikete bayıldım ben yaa photoshopla uyumlu olanları nerden bulunur bi bilgin varmı :) photoshop biliyorum sadece

Sen neden geç olmasını istiyordun ki

haklısınız belkide usulünce sorarım kafam karısık biraz sormak en doğrusu gibi

canım neresi uygunsa içinede sindiyse uzaklığa bakma benim evimde çok uzak ama alıstım inan
Kesinlike canım usulünce sor , asla ısrar demek değil bu. Bilmen gerek, artık iş ciddiye binmek üzereyken öyle oluruna bırakmak olmaz, ailene de bi açıklama yapman gerekir her durumda ..
Haklısın kuzu alışılır elbet di mi..
Sanki hep yanlarında olmalıymışım gibi geliyo ama iş güç ev hayatı zaten alışılacak bi şekilde , doğru söylüyosunuz

Olur ya hani mesafe sizi bıktırmicak gibi olsun ama yani ben şu an bunu bi basamak olarak görüyorum ilerde değerlenirse daha merkezi yerler olabilir. Benim iş zaten saçma bi yerde oldugundan yakın nişanlıma yakın değil

canım aynen hatta uzak olması iyidir hem bende havaalanı yolunda oturuyorumgayet iyi:):)
valla tatsız oldu pazar günü güzel bir yere gittik cokta sakin geçirdik hostu
ama hiç huzurlu değildim
bende gavurluk yaptım dedim ki seneye üniv. sınavına gireceğim boş durmak bana göre değil ikinci öğretim yazarım dedi
öyle deyince delirdi madem öyle hiç acele etmeyelim akısına bırakalım dedi bende zaten akısında dedim
dahada akısında olur diyor

Haklısın canım bi yandan da söylediğin gibi düşünüyorum. Bi kaç sene sonra durumlar değişecek muhtemelen o bölgelerde. Geçiş yapabiliriz daha yakına haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…