Evet kuzu baktığımız yer öyle bi yer zaten. 2-3 ilçe seçeneğimiz var bu doğrultuda ama işin kötüsü bizim işlere de uzak oralar. Ama ev alalım da bi şekilde hallederim diye düşünüyorum neticede :)Yeni gelişen yerlerden alabilirsin kuzu bizim oturduğumuz yerde de evler çok pahalı diye işyerime yakın yeni gelişen bir bölge var ordan aldık biz düğünden sonra yapılandırma yapıp düşürücez inşallah bide iyi olucak
Ah kuzum ya acaba o takıldığı konu sebebiyle mi öyle oldu. Düşünerek söylememiştir herhalde bunudün beraberdik cok güzeldi falan onların işle alakalı bir sorun oldu haliyle canlar sıkkın kosovadan misafirlerde gitti
malum bu ay sonu geleceklerdi haliyle herkes öyle biliyor işten dolayı olsa gerek
konu dahi açılmadı bide dedi ki konu bize gelmeden açıldı ilerisi için mi diyosun demez mi ne diyeceğimi bilemedim
madem öyle neden söyletti herkese
ben zaten erteleme taraftarıyım
babam annem herkes bana bakıyor annem sordu bişey demedim
Evet canım onu da yapıyorum az çok. Teşekkür ederimm, bir ihtiyacınız olursa elimden geldiğince yardım ederim :)cok güzel olmuş döktürmüşsün yine sen grafik tasarımı yapıyosun değil mi?
Ay gerçekten öyle amaAynen öyle kuzu eşyaları direkt oraya gönderirdim çok da süper bişey olurdu :)
Hahah bardaklara çok güldüm 11 tane de kaldın en son demekAy bu sayı takıntısı da neyse , sanki misafirler ya 6 ya 12 kişi gelecekmiş gibi hahaha
Ama tamamla tabii madem varmış hemen el koy
katılıyorum yeni gelişen yerlerde uygun fiyatlarYeni gelişen yerlerden alabilirsin kuzu bizim oturduğumuz yerde de evler çok pahalı diye işyerime yakın yeni gelişen bir bölge var ordan aldık biz düğünden sonra yapılandırma yapıp düşürücez inşallah bide iyi olucak
Ay deli mi neEvet kuzu baktığımız yer öyle bi yer zaten. 2-3 ilçe seçeneğimiz var bu doğrultuda ama işin kötüsü bizim işlere de uzak oralar. Ama ev alalım da bi şekilde hallederim diye düşünüyorum neticede :)
Oralara gidersek lüksüne kaçmadan tekrar bi arabada almak gerekir bi yandan :)
Aay ayy tam rahatlamıştım dert edecek başka şey buldum
Hahah farkını ortaya koy tabii, herkes gibi 12 ye tamamlayacak değilsin herhalde. Ayy çok baneeeeelEvet canım onu da yapıyorum az çok. Teşekkür ederimm, bir ihtiyacınız olursa elimden geldiğince yardım ederim :)
Ay gerçekten öyle amaNolur sanki 11 olsa, o da benim farkım oluversin Yemek takımlarını da 11 kişilik yapayım
Trpst canin neden sikkin kuzum.lutfen rahatla bak bahar geldi.hersey duzelir.sabir
aynen hava soğudu yağmur var burada:):) bahar gelseydi bu sene bahar gelmeyi unuttuNe baharı yahu bi yüzünü gösterdi kaçtı kar gelecekmiş bu haftaBu sene yazı atladık direk kışa geçtik bence
Kafası mı dalgın acaba ya öyle şey mi olur anlamadım şimdiO istiyordu zorla olsun diye
Katılıyorum kuzu, farkımız tarzımız der giderimHahah farkını ortaya koy tabii, herkes gibi 12 ye tamamlayacak değilsin herhalde. Ayy çok baneeeeel
aynen zorla ikna etmişti sormadım normalde sürekli konuyu açardı ağzından tek kelam çıkmıyorAh kuzum ya acaba o takıldığı konu sebebiyle mi öyle oldu. Düşünerek söylememiştir herhalde bunu
Öyle diyince sorsaydın ya anlamadım ilerisi derken ne demek istediğini falan diye. Senden çok o istiyodu neticede o yüzden dalgınlığa gelmiştir diye düşündüm ben
Yaz kaçmasa bari :/ Bütün sene en beklediğim zamanlaraynen hava soğudu yağmur var burada:):) bahar gelseydi bu sene bahar gelmeyi unuttu
Evet kuzum bizimde alma ihtimalimiz anca o yerlerden olabilir zaten. Oralardan bakıyoruz yani. Görüşelim bakalım hafta sonu İnşallah bişiler çıkarkatılıyorum yeni gelişen yerlerde uygun fiyatlar
HAha ama bana rahat batıyo kuşum anlayamadınız mı halaAy deli mi neAzıcık rahat dur onu dert edecek zaman bol bi tadını çıkar çoğu işin halloldu işte, hem düğüne de çok varken bitti.
olma mı logolarımızı hazırlarsın iş bağlarım sana burdan :):)Evet canım onu da yapıyorum az çok. Teşekkür ederimm, bir ihtiyacınız olursa elimden geldiğince yardım ederim :)
Ay gerçekten öyle amaNolur sanki 11 olsa, o da benim farkım oluversin Yemek takımlarını da 11 kişilik yapayım
işle alakalı sorun oldu büyük sorun ama tuhaf davranıyor bu konuları hep acardı hiç girmedi ben actım ilerisi için mi diyosun dedi acaba ne kadar ilerisiNe baharı yahu bi yüzünü gösterdi kaçtı kar gelecekmiş bu haftaBu sene yazı atladık direk kışa geçtik bence
Kafası mı dalgın acaba ya öyle şey mi olur anlamadım şimdiO istiyordu zorla olsun diye
Haklısın canım evet, oralardan bakıcaz biz de dediğim gibii.. Zamanla değerlenecek zaten orası şimdiden belli ama uzaklığa da alışırım herhalde olursa :)Kızlar ev alacaksanız muhitine çok bakmayın derim yeni gelişen yerler başlangıç için çok uygun oluyor. Bizde öyle yaptık 4 ay önce aldık evi şuan bile fiyatı acaip uçtu. Evinizde değer kazanır hem.
Bence dalgınlıktan yaptı yaa .. Başka bişey olduğunu sanmam.aynen zorla ikna etmişti sormadım normalde sürekli konuyu açardı ağzından tek kelam çıkmıyor
ay sonu geldi kimseye bişey diyemedim ben sormam hevesli değildim kızdığım nokta herkese neden söyletiyosun
benim arkadaşımyaptı cok memnundu kıbrıstan cok eğlendik dediKiizlar kacirdiniz benim sorunu.merakimi.kibrista balayi dusunuyoruz.fikriniz lutfen
Trpst ben heo demisim erkekler yontulmali bu ne simdi yaa kendisi istedi ama
sanmam çünkü bir haftadır böyle garip davranıyor kavga ettiğimizden bu yana bende açmam daha ama hoş olmadı herkes bilmeseydi iyiydiHaklısın canım evet, oralardan bakıcaz biz de dediğim gibii.. Zamanla değerlenecek zaten orası şimdiden belli ama uzaklığa da alışırım herhalde olursa :)
Bence dalgınlıktan yaptı yaa .. Başka bişey olduğunu sanmam.
Sorunlar varmış dediğin gibi kafası oradaysa ondan olmuşturr
kesinlikle artık ceketleri atmak istiyorum bunalttı bi ısınsaYaz kaçmasa bari :/ Bütün sene en beklediğim zamanlar
Canım neden sormayacaksın.sanmam çünkü bir haftadır böyle garip davranıyor kavga ettiğimizden bu yana bende açmam daha ama hoş olmadı herkes bilmeseydi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?