Bana iyi geldi fiyatı niyeyseNe biileyim belki toplu olarak daha uyguna bulabiliriz
O sadece saksının fiyatı, aşağıda onunla kullanılan diğer parçaların linklerini de vermiş.
Çok tatlıı :)
Bana iyi geldi fiyatı niyeyse
O sadece saksının fiyatı, aşağıda onunla kullanılan diğer parçaların linklerini de vermiş.
Hem beyaz hem şirin tam tarif ettiğin gibi işteee :)
Ay çok cahilimmmO sadece saksının fiyatı, aşağıda onunla kullanılan diğer parçaların linklerini de vermiş.
Ohh Hoşgeldinnnn :)hehe ben geldim biraz rahatladım çok şükür açık saç modelleri var mı güzel taç taktırmayı düşünüyorum
kafama göre bulamadım hemde dalgalı saç sevmiyor o
konuşamadık ankarada değil gelince konusucamAy çok cahilimmm
Ohh Hoşgeldinnnn :)
naptınız halletiniz mi meselelerinizi kuzu? Sorunlar çözülsün de saçı başı hallederiz
Bana iyi geldi fiyatı niyeyse
Çok tatlııı. Koçtaşa da bakabilirsin canım güzel modeller var
Yaa evet pahalı değil ama illa araştırıcam araştrmacı ruhum tatmin olacak
:)) şirin dimi ama nasıl durur banyoda bilemiyorum içi mor olsa aslnda daha iyiHem beyaz hem şirin tam tarif ettiğin gibi işteee :)
İçi dediğin kumaş kısmı mıı?:)) şirin dimi ama nasıl durur banyoda bilemiyorum içi mor olsa aslnda daha iyipaspasla uyardı koçtaşatada bakiim
Ne aldın ne aldın :)
Bakayım hadi yaDünden razıyım iş dışı meşgalelere baksana
Ay ne aldınn
Gönül ister ki ben de çıkabileyim öğle arası ama sanayi ortasında gidecek yer yok resmen. Sahi ben hiç öğle arası yapmadığımı da fark ettim şu anda
HahahaO da iyiymiiiş.
Ben sevdim dee dolar ile alamam yaa dolar pahalı
Seninki de güzelmiş kuzu güle güle kullan. Ben böyle apsürt bişey arayaınca bulamadım tabiii normal kaşıklığın suyu çıktı sankibenim tezgah üstü kaşıklığım bu <:)
bunun setini aldım kelepçeli kavnozları pasta tabağı kek standı felan :)
Hahah aynen kuzu , çinlerden kaşıklıkda getirmeyivereyimEvet evet dolar pahalı onu buralarda da bulursun
Evet o kısımİçi dediğin kumaş kısmı mıı?
BAk tabi yaa. Bulamazsan kendin yap yönetime başvurabilirsin ama haha
Yaşasınnn o zamannnmerhaba kızlar,
4000.sayfaya geçiş yapmışınız maşallah
Merhaba kuzuu :)merhaba kızlar,
4000.sayfaya geçiş yapmışınız maşallah
Haha o zaman bakın biraz da bulamazan onu kendin de halledersin bi parça kumaşla benceEvet o kısım
hepsi güzel görünüyor güle güle kullan canım o karabiber değirmeni ne güzel öyleçeyiz sayfama ekledim kuzular ama bazılarının rsimleri yoktu ekleyemedimm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yektanin-ceyiz-dunyasi.639351/page-51
dedektif gadget iş başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?