2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok yaa tezgah üstü için kuzu
Ama asıl amacı kaşıklık olmayan bişey benim aradığım. Böyle kulplu sürahimsi bişey ama malzemesini bilmiyorum metal gibi bi de renkli hahaha
Hadi çöz kurban olam ya
Bakayım hadi ya Dünden razıyım iş dışı meşgalelere baksana
ben şimdi öğle arasında birsürü bişeyler aldım english homedan :) var olmasına rağmen renklere modellere doyamıyorumm
Ay ne aldınn
Aa bir ben değilmişim demek öğle arasında çeyizlere dalan
Neler aldın nerdeleer :)
Gönül ister ki ben de çıkabileyim öğle arası ama sanayi ortasında gidecek yer yok resmen. Sahi ben hiç öğle arası yapmadığımı da fark ettim şu anda

İşte yollicak bişeyde yok düşünme aşamasındayım daha yaa kirli sepeti arıyorum sanki herşeyim tammış gibi sen hangisini alcakdın ?

Bakayım hadi ya Dünden razıyım iş dışı meşgalelere baksana
Örnek de verdim canlandı mı bişeyler ya
Gönül ister ki ben de çıkabileyim öğle arası ama sanayi ortasında gidecek yer yok resmen. Sahi ben hiç öğle arası yapmadığımı da fark ettim şu anda
Haha ah kuzum benim. Ben de kendime ceza verdim çıkmıyorum kaç zamandır ya üzülme.
Ne yaptıysa bu öğle araları yaptı zaten aaah ahh

İşte yollicak bişeyde yok düşünme aşamasındayım daha yaa kirli sepeti arıyorum sanki herşeyim tammış gibi sen hangisini alcakdın ?
emsan lilyum :) Sana da bakalım kirli sepeti :) Sen ne tarz istiyordun?
Örnek de verdim canlandı mı bişeyler ya
Canlandı canlandı pembe de olacak
Haha ah kuzum benim. Ben de kendime ceza verdim çıkmıyorum kaç zamandır ya üzülme.
Ne yaptıysa bu öğle araları yaptı zaten aaah ahh
İyi yani uzak olmam

Eklentiler

• metal-saksi-sulama-aparati-mor-BILSER-BS0001001M.webp
    6 KB · Görüntüleme: 48
Bilmiyorum ki hangileri kullanışlı olur siyah yada beyaz olsun istiyorum şirin olsun bide
Siyah olup şirin olabilecek bir şey tabi zor ama :)
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...sir-odasi/50242841/knarra-camasir-sepeti.aspx
Bunu görmüştüm renk kısmını bilemedim diye atmamıştım
Haha ne cşns bişey arıyosam artık
Bak şu ektekinin su kısmı olmayanı gibi bişey işteeee azcık da uzunu tabi bu kısa sanki
Ben direk saksı buldum
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...kiler/saksilar/60207644/rosepeppar-saksi.aspx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…