yine ben ve yine bir soruDüğün ve kına arası kaç gün bıraktınız?
Nikah şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum? sizce?Eki Görüntüle 1503148 Eki Görüntüle 1503149
aynen canım maalesef yokTepe home da online satış yok sanırım di mi? Sen gördün mü yani ben bulamamıştım
BayıldımmmNikah şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum? sizce?Eki Görüntüle 1503148 Eki Görüntüle 1503149
Ben 1 hafta bile bırakabilirimbenim iki şehir olacak ya, bende perşembe ve cumartesi yapmıştım..İki şehir olunca sıkışırız diye düşündüm şimdi de
aa beni şaşırtıyorsun doğrusu vicdansız fiyatlı şamdanlardan sonraUygun şeyler çok kuzu da ne bilym şuna da 30 liraya yakın bişey veresim yok yanii
cevap veriyorum 1
Çokk şeker :)Nikah şekeri olarak bunları yapmayı düşünüyorum? sizce?Eki Görüntüle 1503148 Eki Görüntüle 1503149
çok mantıklı bir haftaBayıldımmm
Ben 1 hafta bile bırakabilirim
Kuzenim yaptı öyle bi sıkıntı yada zorlu olmadı ama gittiği mesafe zaten 4-5 saatlik bi yerdibenim iki şehir olacak ya, bende perşembe ve cumartesi yapmıştım..İki şehir olunca sıkışırız diye düşündüm şimdi de
Tüühaynen canım maalesef yok
Haha bırak bırak evleneceğini unutsun milletBayıldımmm
Ben 1 hafta bile bırakabilirim
Evet canımaynı şehir dimi senin canım?
Haha onları da almadım ki amaaaaaa beni şaşırtıyorsun doğrusu vicdansız fiyatlı şamdanlardan sonra
incir ağacı diktin adamın ocağına daha evlenmedenHaha onları da almadım ki amaaaa
Ben tükendim artık bi sakız bile almamam lazım da hala bakıyorum utanmadan
Aaa evet o zaman durum başka tabii.
Kınayı bi yerde düğünü diğerinde mi yapıcaksın _
çok şirin bence :)kızlar bende bir soru ile karşınızdayımetanimden amerikan servisi yapmak istiyorum eklediğim model nasıl sizce
Haha o da tam olarak aynısını söylüyo valla kuzu. Duygularına tercüman oldun kendisininincir ağacı diktin adamın ocağına daha evlenmedenbakarsan alırsın
çok güzelde bebeğim çok uğraştırmaz mı seni aramızda gizli yeteneklerde varmışkızlar bende bir soru ile karşınızdayımetanimden amerikan servisi yapmak istiyorum eklediğim model nasıl sizce
Bence çok şiriiinn :)kızlar bende bir soru ile karşınızdayımetanimden amerikan servisi yapmak istiyorum eklediğim model nasıl sizce
yazık ne yapsın aldıkça alası geliyor insanın biz ne yapalım demi amaHaha o da tam olarak aynısını söylüyo valla kuzu. Duygularına tercüman oldun kendisinin
Oy benim kafam durdu vallahiii, ne zor şu iki ayrı şehir olayı yaaa amaanAcayip bişey olacak benimki ya, düğün gibi başlayıp kınaya dönecek..ama herşey düğün gibi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?