• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çakalsın ben üstünden geçmeye kalksam amanın tüm mesajları ayıkla cok çekistirdim bide kızar sen yaptıklarımı anlattın diye tövbe tövbe o anki surat ifadesi geldi gözüme koptumm:KK70::KK70:

aman o damar kabarmasın korkarım
:D :D napiim haketti ama , söyleme sen o zaman boşver

Hadi gel beni buull beni bulmassan greenandblue greenandblue 'yu buull :KK70:
Bak yaa :D:D
aman o damar kabarmasın korkarım
Korkma bişey yapmam :D
kışkırtmayın bulur romayıda yakar:)

Yaksın tabi hakkı o kadar emeğe :KK70:
Ahahah teşekkür ederim cicim bi sen saygı duydun buna, bak Trpst Trpst nasıl kaşınıyor :D
ayyy ömrümde ilk defa nette her şeyimi anlattım, iyi ki de bulmuşum burayı :21: Reelde ketum biriyim ben :cool::KK14:
Evet ya çok iyi geldi burası bana da.

Yaksın tabi hakkı o kadar emeğe :KK70:
doğru dedin şimdi buldum diye gelir:KK70:

ayyy ömrümde ilk defa nette her şeyimi anlattım, iyi ki de bulmuşum burayı :21: Reelde ketum biriyim ben :cool::KK14:
aynen benimki çok kızar bir kavgamızı arkadıma anlatmak zorunda kalmıstım durduk yere ağlayınca bu yüzden cok kavga etti kimseye bişiey diyemiyorum o yüzden
:KK70: :KK70: napiim haketti ama , söyleme sen o zaman boşver
aynen ama sizleride cok anlatmak isterim

Bak yaa :KK70::KK70:

Korkma bişey yapmam :KK70:

Ahahah teşekkür ederim cicim bi sen saygı duydun buna, bak Trpst Trpst nasıl kaşınıyor :KK70:

Evet ya çok iyi geldi burası bana da.

Kıskandımı acabaa :confused::confused:

aynen benimki çok kızar bir kavgamızı arkadıma anlatmak zorunda kalmıstım durduk yere ağlayınca bu yüzden cok kavga etti kimseye bişiey diyemiyorum o yüzden

Henüz bulamadı çok zor :rolleyes:

Bazen insan en yakınına bile anlatmak istemiyor çoğu şeyi, o yüzden iyi oluyor burası :KK19:

ayyy şu klipteki tiplere bak yarabbim koptummm benide bul benide bul bulamazsın kiii
İş yerini bulurum sosyal medya hesabım yok diye girme havalara :D
Kıskandımı acabaa :confused::confused:
Kesin kıskandı bak hala neler diyor :D
Henüz bulamadı çok zor :rolleyes:
Aramadım henüz :D Araştırmalar beni çok yordu bugün, yarın devam edebilirim :P Ya da kolay yoldan birbirimize söyleyebiliriz ama araştırmak da eğlenceli yani :D

İş yerini bulurum sosyal medya hesabım yok diye girme havalara :KK70:

Kesin kıskandı bak hala neler diyor :KK70:

Aramadım henüz :KK70: Araştırmalar beni çok yordu bugün, yarın devam edebilirim :p Ya da kolay yoldan birbirimize söyleyebiliriz ama araştırmak da eğlenceli yani :KK70:
bul sana fincan seti yollayacağım hediye hemde sarı bulursam sarı hadi bakalım ödül bilem koydum işin ucuna sigortacıyım ankaradayım kolay gelsin :KK70::p

İş yerini bulurum sosyal medya hesabım yok diye girme havalara :KK70:

Kesin kıskandı bak hala neler diyor :KK70:

Aramadım henüz :KK70: Araştırmalar beni çok yordu bugün, yarın devam edebilirim :p Ya da kolay yoldan birbirimize söyleyebiliriz ama araştırmak da eğlenceli yani :KK70:
Hahaha kolaya kaçmak yok dostuum. Sen zor durumların insanısın :D
Ay bak yaa burda çene çaldıkları yetmiyomuş gibi bi de yemeğe çıktılar utanmadan haha :D @ecm e sevgilerlee ... :D

Bazen insan en yakınına bile anlatmak istemiyor çoğu şeyi, o yüzden iyi oluyor burası :KK19:
Evet çünkü yakınına anlattığınla kötü yargılanabilirsin bazen, ya da bir gün karşına çıkarabilirler niyetin kötü olmasa da ama burada o yok. Ayrıca farklı görüşler de alındığında insan yaşadığı tartışmalara bile daha ılımlı yaklaşabiliyor ne bileyim beni daha az fevri davranan biri yaptı burada konuşmak.
Yemeğe göbeğimi azıcık daha şişirmeye gidiyorum çok kaynatmayııın hemen gelicem :KK55::rolleyes:
Söz veremem :KK53:

Evet çünkü yakınına anlattığınla kötü yargılanabilirsin bazen, ya da bir gün karşına çıkarabilirler niyetin kötü olmasa da ama burada o yok. Ayrıca farklı görüşler de alındığında insan yaşadığı tartışmalara bile daha ılımlı yaklaşabiliyor ne bileyim beni daha az fevri davranan biri yaptı burada konuşmak.

Söz veremem :KK53:
katılıyorum karşına bir şekilde çıkıyor
siz yumuşatıyosunuz beni ben daha serttim ne yalan söyleyim geçen kavgada ben aradım uzatmadım

Buna kesinlikle katılıyorum.
Ben de burada anlattıktan sonra konuyu daha kısa kesebiliyorumm :)
Yani yine uzatmıyor değilim tabii amaa :D En azından eskisi gibi yapmıyorum :D

bul sana fincan seti yollayacağım hediye hemde sarı bulursam sarı hadi bakalım ödül bilem koydum işin ucuna sigortacıyım ankaradayım kolay gelsin :KK70::p
Ooo çok iyiymiş. Ama yorgun beyim buna kanmadı, çalışman gerek diyor ve üzüle üzüle kaçıyorum sanırım aranızdan :KK55:
Kısa süreliğine tabi ki :D
Hahaha kolaya kaçmak yok dostuum. Sen zor durumların insanısın :KK70:
Ay bak yaa burda çene çaldıkları yetmiyomuş gibi bi de yemeğe çıktılar utanmadan haha :KK70: @ecm e sevgilerlee ... :KK70:
Çeneyle kalori yakan insanlarız biz :KK30:

Back
X