- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
çakalsın ben üstünden geçmeye kalksam amanın tüm mesajları ayıkla cok çekistirdim bide kızar sen yaptıklarımı anlattın diye tövbe tövbe o anki surat ifadesi geldi gözüme koptumm
aman o damar kabarmasın korkarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çakalsın ben üstünden geçmeye kalksam amanın tüm mesajları ayıkla cok çekistirdim bide kızar sen yaptıklarımı anlattın diye tövbe tövbe o anki surat ifadesi geldi gözüme koptumm
aman o damar kabarmasın korkarım
Hahah şuna bak yaEheheh çok esrarengizim yahuKuzu ben oradan @extravolume u buldum ekledim o ona rağmen beni bulamadı buna ne dersin
![]()
Bak yaa
Korkma bişey yapmamaman o damar kabarmasın korkarım
kışkırtmayın bulur romayıda yakar:)
Ahahah teşekkür ederim cicim bi sen saygı duydun buna, bakYaksın tabi hakkı o kadar emeğe![]()
Evet ya çok iyi geldi burası bana da.ayyy ömrümde ilk defa nette her şeyimi anlattım, iyi ki de bulmuşum burayıReelde ketum biriyim ben
![]()
doğru dedin şimdi buldum diye gelirYaksın tabi hakkı o kadar emeğe![]()
aynen benimki çok kızar bir kavgamızı arkadıma anlatmak zorunda kalmıstım durduk yere ağlayınca bu yüzden cok kavga etti kimseye bişiey diyemiyorum o yüzdenayyy ömrümde ilk defa nette her şeyimi anlattım, iyi ki de bulmuşum burayıReelde ketum biriyim ben
![]()
aynen ama sizleride cok anlatmak isterim![]()
napiim haketti ama , söyleme sen o zaman boşver
Hahah şuna bak yaTeknik bi hata sebebiyle böyle bir sorun yaşadığım doğrudur
![]()
Bak yaa
Korkma bişey yapmam
Ahahah teşekkür ederim cicim bi sen saygı duydun buna, bakTrpst nasıl kaşınıyor
Evet ya çok iyi geldi burası bana da.
Bak yaa
Korkma bişey yapmam
Ahahah teşekkür ederim cicim bi sen saygı duydun buna, bakTrpst nasıl kaşınıyor
Evet ya çok iyi geldi burası bana da.
doğru dedin şimdi buldum diye gelir
aynen benimki çok kızar bir kavgamızı arkadıma anlatmak zorunda kalmıstım durduk yere ağlayınca bu yüzden cok kavga etti kimseye bişiey diyemiyorum o yüzden
aynen ama sizleride cok anlatmak isterim
doğru dedin şimdi buldum diye gelir
aynen benimki çok kızar bir kavgamızı arkadıma anlatmak zorunda kalmıstım durduk yere ağlayınca bu yüzden cok kavga etti kimseye bişiey diyemiyorum o yüzden
aynen ama sizleride cok anlatmak isterim
İş yerini bulurum sosyal medya hesabım yok diye girme havalaraayyy şu klipteki tiplere bak yarabbim koptummm benide bul benide bul bulamazsın kiii
Kesin kıskandı bak hala neler diyorKıskandımı acabaa![]()
Aramadım henüzHenüz bulamadı çok zor![]()
bu da beni kışkırtıyorKıskandımı acabaa
Henüz bulamadı çok zor![]()
aynen doğru söylüyosun inanBazen insan en yakınına bile anlatmak istemiyor çoğu şeyi, o yüzden iyi oluyor burası![]()
bul sana fincan seti yollayacağım hediye hemde sarı bulursam sarı hadi bakalım ödül bilem koydum işin ucuna sigortacıyım ankaradayım kolay gelsinİş yerini bulurum sosyal medya hesabım yok diye girme havalara
Kesin kıskandı bak hala neler diyor
Aramadım henüzAraştırmalar beni çok yordu bugün, yarın devam edebilirim
Ya da kolay yoldan birbirimize söyleyebiliriz ama araştırmak da eğlenceli yani
![]()
Hahaha kolaya kaçmak yok dostuum. Sen zor durumların insanısınİş yerini bulurum sosyal medya hesabım yok diye girme havalara
Kesin kıskandı bak hala neler diyor
Aramadım henüzAraştırmalar beni çok yordu bugün, yarın devam edebilirim
Ya da kolay yoldan birbirimize söyleyebiliriz ama araştırmak da eğlenceli yani
![]()
Evet çünkü yakınına anlattığınla kötü yargılanabilirsin bazen, ya da bir gün karşına çıkarabilirler niyetin kötü olmasa da ama burada o yok. Ayrıca farklı görüşler de alındığında insan yaşadığı tartışmalara bile daha ılımlı yaklaşabiliyor ne bileyim beni daha az fevri davranan biri yaptı burada konuşmak.Bazen insan en yakınına bile anlatmak istemiyor çoğu şeyi, o yüzden iyi oluyor burası![]()
Söz verememYemeğe göbeğimi azıcık daha şişirmeye gidiyorum çok kaynatmayııın hemen gelicem![]()
katılıyorum karşına bir şekilde çıkıyorEvet çünkü yakınına anlattığınla kötü yargılanabilirsin bazen, ya da bir gün karşına çıkarabilirler niyetin kötü olmasa da ama burada o yok. Ayrıca farklı görüşler de alındığında insan yaşadığı tartışmalara bile daha ılımlı yaklaşabiliyor ne bileyim beni daha az fevri davranan biri yaptı burada konuşmak.
Söz veremem![]()
Buna kesinlikle katılıyorum.Evet çünkü yakınına anlattığınla kötü yargılanabilirsin bazen, ya da bir gün karşına çıkarabilirler niyetin kötü olmasa da ama burada o yok. Ayrıca farklı görüşler de alındığında insan yaşadığı tartışmalara bile daha ılımlı yaklaşabiliyor ne bileyim beni daha az fevri davranan biri yaptı burada konuşmak.
Ooo çok iyiymiş. Ama yorgun beyim buna kanmadı, çalışman gerek diyor ve üzüle üzüle kaçıyorum sanırım aranızdanbul sana fincan seti yollayacağım hediye hemde sarı bulursam sarı hadi bakalım ödül bilem koydum işin ucuna sigortacıyım ankaradayım kolay gelsin![]()
Çeneyle kalori yakan insanlarız bizHahaha kolaya kaçmak yok dostuum. Sen zor durumların insanısın
Ay bak yaa burda çene çaldıkları yetmiyomuş gibi bi de yemeğe çıktılar utanmadan haha@ecm e sevgilerlee ...
![]()
yaptım bile bulsun ona güzel bitane fincan takımı yollayacağım hihi bende sevdim bu iddiayı
Rüşvet he