• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ahahaha 25000 takipçisi var ama oranın ve aralarından isim aratamıyosun. Emeklerimi hiçe sayma iki dakikada :KK70:
benimkisi sadece bir teori kızma hemen iş yerime bir telefon geliyormus zeroglu çalısmıyor hep kk da kim N Nyks01
sustum ben

Hhahaha ölücem şuan N Nyks01 foyan ortaya çıktııı :KK70:
Ay ne eğlenceli topik olduk biz yaaa. Var mı bizden bitane daha KK da acabaaa? :KK70:
hakikatten iyiyiz biz böyle ne güldüm ya

Hhahaha ölücem şuan N Nyks01 foyan ortaya çıktııı :KK70:
Ay ne eğlenceli topik olduk biz yaaa. Var mı bizden bitane daha KK da acabaaa? :KK70:
Ay hakkaten güle güle ömrümüz uzadı :D:D Aşkolsun cool takılıyordum ne güzel şurada :D:D
Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şurada :D Tasarım yerine dedektiflik yapıyorum direk cia'e terfi edecekler beni buradan :D

Ay hakkaten güle güle ömrümüz uzadı :KK70::KK70: Aşkolsun cool takılıyordum ne güzel şurada :KK70::KK70:

Gazlamayın kızım iş yapamıyorum şurada :KK70: Tasarım yerine dedektiflik yapıyorum direk cia'e terfi edecekler beni buradan :KK70:
eminin cia da ki ünvanın hakkını verirsin ah kardeş sen yanlıs işi yapıyorsun o ışığı gördüm
senin bu coolluğun öldürecek beni

ben yine anlamadım desem :KK45::confused:
Eheheh çok esrarengizim yahu :D:D:D Kuzu ben oradan @extravolume u buldum ekledim o ona rağmen beni bulamadı buna ne dersin :D:D
benimkisi sadece bir teori kızma hemen iş yerime bir telefon geliyormus zeroglu çalısmıyor hep kk da kim @ShiverFly
sustum ben
Heh şöyleee :D
beni de bulamadı :)
Kızlar lütfen gazlamayalım :D
kuzu az önce davetiyelri takip ettiniz ya oordan buldu diyorum o da kızıyor bana :)
Bak tam akıllandı diyorum.. İlle de diyor ki al eline telefonu ara :D

eminin cia da ki ünvanın hakkını verirsin ah kardeş sen yanlıs işi yapıyorsun o ışığı gördüm
senin bu coolluğun öldürecek beni
İkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acep :KK59:
Ahaha tamam tamam bizi de bulama nolucak :KK70:
Merak damarımı dürtüklüyor birileri :D
ikimizden birini bulsa diğerimizide bulur :KK70:
Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydım :KK55:

Eheheh çok esrarengizim yahu :KK70::KK70::KK70: Kuzu ben oradan @extravolume u buldum ekledim o ona rağmen beni bulamadı buna ne dersin :KK70::KK70:

Heh şöyleee :KK70:

Kızlar lütfen gazlamayalım :KK70:

Bak tam akıllandı diyorum.. İlle de diyor ki al eline telefonu ara :KK70:
ben kim akıllanmak kim hahah neyse artık idare ederim derim iş bağlıyordum kk dan külliyen yalan

bazen beynim tatile gidebiliyor :oops::KK55:
hahah sesli güldüm yeter kızlarrr:KK70::KK70:

Bende üstünden geçtikten sonra söyledim ne tuhafsın işin gücün yokmu dedi güldü geçti :KK70: sensin tuhaf diyip üste çıktım ben tabiki :KK70:
çakalsın ben üstünden geçmeye kalksam amanın tüm mesajları ayıkla cok çekistirdim bide kızar sen yaptıklarımı anlattın diye tövbe tövbe o anki surat ifadesi geldi gözüme koptumm:KK70::KK70:

İkisini de seviyorum tasarımcı cia ajanı mı olsam acep :KK59:

Merak damarımı dürtüklüyor birileri :KK70:

Güzel ipuçları geliyor, tabi ben bunu daha önce bulmamış olsaydım :KK55:
aman o damar kabarmasın korkarım

Back
X