Yaaaa hahaha hatırladım bu adamııı o nası bi gülüştür arkadaş yaaaYaaa kızım yavaş ol nolur vallahi çok pisleştim artık gülerkenD D : D
Vallahi böyle gülmeye başlıycam artık
İzlemedimYaaaa hahaha hatırladım bu adamııı o nası bi gülüştür arkadaş yaaa
Komşu olcez biz ayol, gülmeyelim de napalım
Ay burda bi skeç vardı ben onu her izleyişimde yerlere yatıyorum. Bi de şarkı vardı skeç de biliyomusun sen onu
"Bize de hayaaat gülmedi madem, elbisem yok saten pazeen " diye hahahaNolur bil bee
Sherlock tercihimdir
heya
kız yanlışlıkla diğer arkadaşlarımdan ekleme heeeeSherlock tercihimdirAma o eski coolluğumdan eser yok şimdi. Çok ele verdim kendimi
Haha kızım coolluk mu kaldı Allasen ortalık darmaduman. Sal gitsin. Ben alış diye zehir hafiye dedim sana. Yoksa burnun bi karş havada gezceksin bakSherlock tercihimdirAma o eski coolluğumdan eser yok şimdi. Çok ele verdim kendimi
Evet yaa yaz gelsin artık bu ne. Yarın kesin hava güzel olur biz işte tıkılırız..Dolu yağıyo yaaa!
Bugün Nisanın 22si arkadaş , biri bişey yapsın ya
Görsel yeter :) Ben isim hatırlamam zaten. İsimleri eski nicklerinizden buldumheyabende onu bualmaaz sandım adı hiçgeçemdi ya
Teyit almadan eklemiyorumkız yanlışlıkla diğer arkadaşlarımdan ekleme heeee
Vallahi karıştı ortalık yaHaha kızım coolluk mu kaldı Allasen ortalık darmaduman. Sal gitsin. Ben alış diye zehir hafiye dedim sana. Yoksa burnun bi karş havada gezceksin bak
AHahahahah
Burda durdu valla bişey yapamıycamYa size dolu yağıyo diyorum yaaa! Biri bişey yapsııınn
Tamam ben halllettim ya, durdurdukVallahi karıştı ortalık ya
AHahahahah
Burda durdu valla bişey yapamıycamAma senin için gerekli departmanla bi görüşebilirim tanıdıklar var. Yoksa da buluruz
Ni demek hayırrHayırr
Ahahah sana ulaşmam da başlı başına başarı bence
Kuzu sakin ol hallolucak..
greenandblue yu da buldum. Önce görmüştüm ama emin olamamıştım. curlygirl de de görünce emin oldum
Ay iyi muhattap etmedin beni sevindim :)Tamam ben halllettim ya, durdurduk
Tamam tamam hallolduu, ben de sana yolladımNi demek hayırrdur internette sıkıntı var heralde
Ay iyi muhattap etmedin beni sevindim :)
Tamam tamam hallolduu, ben de sana yolladım
Ee herkes ekliycek o nolucak kuzuSevgilicurlygirl sayesinde instagram eksiklerimi tamamldım haha
@ecmkafein_ endless love greenandblue sizleri ekleyen o kişi benim!
Nasıl yaniiiiEe herkes ekliycek o nolucak kuzu
Sizi ekleyen benim diyorsun ya, curlynin listeyi görmeyen için karmaşa demeye çalışıyorum. Benim mi devreler yandı acabaNasıl yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?