http://www.morhipo.com/kampanya/det...brika-pfkss15el0095-sirti-dantelli-balik-form
Elbise buydu canım. Aldığım zaman indirim kuponum vardı bir de bu daha uygun fiyataydı, o yüzden 70 küsür bir fiyata aldım. Takım elbise için de altınyıldıza bakabilirsiniz çoğu zaman kampanyaları oluyor ve çok uyguna alınabilir. Biz sevgilime 120-150 civarı bi fiyata almıştık net hatırlayamıyorum.
Hee sen de haklısınSizi ekleyen benim diyorsun ya, curlynin listeyi görmeyen için karmaşa demeye çalışıyorum. Benim mi devreler yandı acaba
Teşekkürlerr ben de ona şaşırmıştım, şansıma çıktı gerçekten.çok uygunmuş takım elbise. takım elbiseyi kendi alacak zaten nerden alır bilmiyorum düüğün için ben alacağım ona.
fabrika olmasına rağmen ne kadar uygunmuş fiyatı öyle. çok güzelmiş elbisen
canım instagramdan ekliyoruz birbiirmizi sene katılmak istermisinçok uygunmuş takım elbise. takım elbiseyi kendi alacak zaten nerden alır bilmiyorum düüğün için ben alacağım ona.
fabrika olmasına rağmen ne kadar uygunmuş fiyatı öyle. çok güzelmiş elbisen
Hayırr
Ahahah sana ulaşmam da başlı başına başarı bence
Kuzu sakin ol hallolucak..
greenandblue yu da buldum. Önce görmüştüm ama emin olamamıştım. curlygirl de de görünce emin oldum
Kafası karışanlar için birebir olmuş haha sağol kuzu.
Aha bak biri burdanasıl buldun ki ben niye hissetmedim
Bana gerek yoktu ama
Eklemedim kuzu teyit etmedennasıl buldun ki ben niye hissetmedim
Ayyy kafa gitti sen zaten biliyodun ki hahahanasıl buldun ki ben niye hissetmedim
Hissettin mi şimdinasıl buldun ki ben niye hissetmedim
Artiz mi ne artizi?Bana gerek yoktu ama
Beyin bedava cınımArtiz mi ne artizi?
Artizi ne arar la KK da dicem ama sen pek bi coolsun
AnaaamBeyin bedava cınım
Söyleyeyim mi
Bulabilirsin bende mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?