ayy içimde anlamsız bir gülme var gülüp duruyorumOyy sorma yaa parmaklarıma kramp girdi
katılıyorum hem böyle seylerde indirim yapıyorlarnişanda 100 tanesini 90 tl yemi ne bastırmıştım ordan pay biçerseknormal duruyor ama tabiki ben buparalari verme daha uyguna mal etmemiz lazim kizlar
aynen çok davetiye atılacak dediğin gibiÇok değil mi yadavetiye çok güzel o ayrı da sonuçta atılıp gidecek yaa
Ay sorma ya instagram çılgınlığı. Ben iki dk bakmadım 2 sayfa gitmiş
Hahah boşver biz de karışıklığın içinde boğulduk zaten yaaynen çok davetiye atılacak dediğin gibi
ben kadlım burda bir instegramım bile yok
ben senin resinmleri göremiyorum kuzu geçen diyecektim aklıma geldi izle benide:)@greenandblue bence çok pahalı yaa
bi mucize olsada yarın çalısmasam canım hiç istemiyorHahah boşver biz de karışıklığın içinde boğulduk zaten ya
hava buzz gercekten ayaklarım üşüdü ince giymiştimBugün de geçmek bilmiyo yaa. Azcık dışarı çıkayım dedim ama hava da bozuk . Ne biçim iş buu
ben senin resinmleri göremiyorum kuzu geçen diyecektim aklıma geldi izle benide:)
Allah seni :):)neyse görmüş oldum1 tane resim var zatii
Valla yaaa. Benimki de hala belirsiz. Bişey demezse çıkarken sorucam artık napiimbi mucize olsada yarın çalısmasam canım hiç istemiyor
Ben de babet giymiştim canım kapalı ayakkabı giymek istemediği için.hava buzz gercekten ayaklarım üşüdü ince giymiştim
Haydi bakalım bekliyoruuuzKızlar nişan elbisemi eklicem albüme birde düşündüğüm saç modellerini bana fikir verin olurmuuuu. Nişan evde olacak buarada sonra da eğlenmeye çıkıcaz buda dipnot olsun
ozmaan bir listede sana geliyor kuzu
curlygirl CANIM SEN DİŞ BUĞDAYI İÇİN PASTA YAPIYOR MUSUN?
YAKIN ZAMANDA BÖYLE BİR TALEPLE GELEBİLİRİM SANA BENİM BIDIK YEĞEN İÇİN :)
açık saç modelin varsa isterimde isterimKızlar nişan elbisemi eklicem albüme birde düşündüğüm saç modellerini bana fikir verin olurmuuuu. Nişan evde olacak buarada sonra da eğlenmeye çıkıcaz buda dipnot olsun
Bir sarı sevdalısı daha :) ben ilk baştaki açık örgülü saçla, toplu sacı begendim :)Kızlar konsept papatya biliyorsunuz. Vintage ayarladık kıyafetlerimizi de müstakbel nişanlım siyah pant. beyaz gömlek giyip sarı papyon ve siyah pant. askısı takacak hayal edin gözünüzde şimdilik 3 hafta sonra eklicem resim. Albüme koydum resimleri vintage yapmaya çalışoyrum saçıda
1 tane resim var zatii
Bir sarı sevdalısı daha :) ben ilk baştaki açık örgülü saçla, toplu sacı begendim :)
Senin resmi ben goremiyorum nedennn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?