• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sabahtan beri tek bi iş yapmamanın yanı sıra sandalyemden sadece 3 kez kalktığım için kendini kutluyorum.
Sonra da göbekten kurtulmak istiyorummuşş :anneadayı:

Sabahtan beri tek bi iş yapmamanın yanı sıra sandalyemden sadece 3 kez kalktığım için kendini kutluyorum.
Sonra da göbekten kurtulmak istiyorummuşş :anneadayı:

Tebriklerr kuzucum. Benimde 2 hafta sonra gelinlik provam var göbeğmin ölçüsünü merak ediyorum :confused:

Tebriklerr kuzucum. Benimde 2 hafta sonra gelinlik provam var göbeğmin ölçüsünü merak ediyorum :confused:
Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlara :D

heyyyyyy merhaba kızlar böyle bir topiğe 2. defa geleceğim hiç aklıma gelmezdi:KK71::KK71:
Ben 2. evliliğimi yapıcam kısmetse...Düşüncemiz bu yıl Eylül-Ekim gibi hadi hayırlısı:rolleyes:

heyyyyyy merhaba kızlar böyle bir topiğe 2. defa geleceğim hiç aklıma gelmezdi:KK71::KK71:
Ben 2. evliliğimi yapıcam kısmetse...Düşüncemiz bu yıl Eylül-Ekim gibi hadi hayırlısı:rolleyes:

Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlara :KK70:

Ahaha valla ilk ölçülerim alındığnda adam belimi 70 ölçtü nee 70mi dedimm :KK57: korkma geniş alıyorum normal ölçüsü değil diyince rahatladım :KK70:

Back
X