• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

modern koltuklarla güzel oluyo canım evet :)

Hahah ben de eğlendim burada valla çok iyiymiş. Dur akşam kavga çıkarayım milletin nişanlısı çeyize neler neler alıyo diye haha :KK70:

Şu mavi olanı ben de daha önce görmüştüm çok beğenmiştim kuzu bana uymaz ama san uyuyorsa çok güzel oluur

Kızlar albüme ben koyayım internette ki hallerini mobilyalarımın renkleri farklı olacak gelince çeker koyarım

Oyy Allahıımm ne değişikler bu erkekler yaa :KK70:
Beğendiysen al. Gerçekten çok yardımcı olmuş. Hiç kimse böyle güzel fikir veremezdi deseydin :KK70:
Klasikleşmiş olsa da "hepsi aynıı" diyorum :KK70:

Ay aynen hiç sorma ya .. :S

E al sen de nolcak ki amann takma kafanı kuzu böyle şeylere

Sinir oldum almadım ya şimdi de aradı aldın mı diyor hayır işim var dedim kapattım snir şey güzel veya güzel değil fln.. gibi yorum yapsa tamam da . :S

Dimi bende uzun zamandır bakışıyorum bunlarla bakalım mobilya seçelim hemen gidip bakıcam :KK70:

Ay ben model beğendim koltuk takımından sonra renk değişikliği yapcam :D

zahmet oldu :) Ama çok güzel bu yaaa ..benim koltuklarım bunlar, sence uyumlu olurmu? o yastıklarda içinde mavi bulunduruyor Eki Görüntüle 1506690

bence bu model çok güzel ama senin takımına daha çizgisel şekilli olanlar olur canım
Ay inanmıyorum ya benimki ne yapsa beğenirsiniz :KK70: Hayatım bak evimize ne aldım dedi ben de hevesle bekliyorum fotoğrafı, bir attı ki monopoly :KK70::KK70: Allahım nasıl bi çeyiz yapıyoruz biz böyle ya :KK70: Beklentim dışı çıksa da sevdim ama ben monopoly oynamayı kasa bende olduğu sürece severim :KK70:

Vaaay süper bir çeyiz odanın baş köşesine koy canm :D :D

Ay aynen hiç sorma ya .. :S

Sinir oldum almadım ya şimdi de aradı aldın mı diyor hayır işim var dedim kapattım snir şey güzel veya güzel değil fln.. gibi yorum yapsa tamam da . :S

Ay ben model beğendim koltuk takımından sonra renk değişikliği yapcam :KK70:

bence bu model çok güzel ama senin takımına daha çizgisel şekilli olanlar olur canım

Vaaay süper bir çeyiz odanın baş köşesine koy canm :KK70: :KK70:
:KK70: bazen ben atıyorum o yolladığım mağazayı didikliyip farklı bi model yolluyo bak bu da güzelmiş diyo , boşver boşver o olmaz diyip kendi beğendiğimi alıyorum :KK70: :KK70:

:KK70: bazen ben atıyorum o yolladığım mağazayı didikliyip farklı bi model yolluyo bak bu da güzelmiş diyo , boşver boşver o olmaz diyip kendi beğendiğimi alıyorum :KK70: :KK70:

Normalde böyle odun değildir oda öyle yapar bugün tersini yapınca sinir oldum bende :S

Kuzular mesai biter ben kaçar!
Açımda zaten hahaha :D
Hepinizi öpüyorum güzel haftasonları diliyorum. Çalışanlara da kolaylık tabiiii :)
:KK36::KK36::KK36:

Back
X