• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha hiç güleceğim yoktu bu ne allah aşkına bu yorum nedir :D Kızlar vallahi az önce çalışmaya kaptırır gibi oldum bakamadım buraya :)
fsv.webp

Kızzzlar ne çok konuşmuşsunuz işim vardı uğrayamadııım

curlygirl curlygirl çerçeveler nereden çok güzelmiş güle güle kullan

Benimkiler olabilir mi ?

Olabilir mümkün kafa uçtu tabi :KK70:
ben gelmeden siz çözmüşsünüz :D
Günaydın cumartesi mağdurları, sizlere de günaydın şanslı hatunlar :KK49:
bir mağdur olarak günaydın diyorum

Kızlar günaydınn dün mobilyamı koyucam dedim koyamadan çıkmak zorunda kaldım yoğun bir iş geldi mesai kaldım kusura bakmayınnn :KK43:

Kızlar bende 2015 ağustos geliniyim şimdiden çok telaşlandım ne yapıcam bilmiyorum bodrumda yaşıyorum düğün gaziantepte olucak ev eşyaları hazır birtek gelinlik ve kına davetiye izmirden birileri varmı yardımcı olabilicek çankaya veya kemeraltı dolaşıcam diyet yapmam lazım off çok stres stresteyim:110:

Günaydın güzelliklerrrr :)

Kızlar bende 2015 ağustos geliniyim şimdiden çok telaşlandım ne yapıcam bilmiyorum bodrumda yaşıyorum düğün gaziantepte olucak ev eşyaları hazır birtek gelinlik ve kına davetiye izmirden birileri varmı yardımcı olabilicek çankaya veya kemeraltı dolaşıcam diyet yapmam lazım off çok stres stresteyim:110:

Hoşgeldin aramıza :)
stres yapma herşeyin hazırmış bende ağustos geliniyim ama daha hiç birşeyim yok :)

Günaydın güzelliklerrrr :)

Hoşgeldin aramıza :)
stres yapma herşeyin hazırmış bende ağustos geliniyim ama daha hiç birşeyim yok :)
hoşgeldin :) endless love endless love katılıyorum :) bizde çok daha iyi durumdasın :D

Back
X