- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hımm anladım canım başlar ya yeni geldi zaten dimi bende zaten beğensem çat diye alamayız heralde zaman alır yani almakNişanlımın işe başlaması lazım ilk önce canım onu bekliyorum hep birşeyleri bekliyorum yaniii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm anladım canım başlar ya yeni geldi zaten dimi bende zaten beğensem çat diye alamayız heralde zaman alır yani almakNişanlımın işe başlaması lazım ilk önce canım onu bekliyorum hep birşeyleri bekliyorum yaniii
Hahaha hiç güleceğim yoktu bu ne allah aşkına bu yorum nedirKızlar vallahi az önce çalışmaya kaptırır gibi oldum bakamadım buraya :)Eki Görüntüle 1506795
Seviyorum insanımızın mizah anlayışını![]()
ayyyy inanmıyorum
Kızzzlar ne çok konuşmuşsunuz işim vardı uğrayamadııım
curlygirl çerçeveler nereden çok güzelmiş güle güle kullan
Benimkiler olabilir mi ?
ben gelmeden siz çözmüşsünüzOlabilir mümkün kafa uçtu tabi![]()
bir mağdur olarak günaydın diyorumGünaydın cumartesi mağdurları, sizlere de günaydın şanslı hatunlar![]()
günaydın bir mağdurdanGünaydın cumartesi mağdurları, sizlere de günaydın şanslı hatunlar![]()
önemli değil canım bugün koyarsın hahaKızlar günaydınn dün mobilyamı koyucam dedim koyamadan çıkmak zorunda kaldım yoğun bir iş geldi mesai kaldım kusura bakmayınnn![]()
Yeni albüm nerden açılıyordu yahu![]()
henüz bende göremiyorumBen goremiyorum amaa
Kızlar bende 2015 ağustos geliniyim şimdiden çok telaşlandım ne yapıcam bilmiyorum bodrumda yaşıyorum düğün gaziantepte olucak ev eşyaları hazır birtek gelinlik ve kına davetiye izmirden birileri varmı yardımcı olabilicek çankaya veya kemeraltı dolaşıcam diyet yapmam lazım off çok stres stresteyim![]()
Kızlar bende 2015 ağustos geliniyim şimdiden çok telaşlandım ne yapıcam bilmiyorum bodrumda yaşıyorum düğün gaziantepte olucak ev eşyaları hazır birtek gelinlik ve kına davetiye izmirden birileri varmı yardımcı olabilicek çankaya veya kemeraltı dolaşıcam diyet yapmam lazım off çok stres stresteyim![]()
hoşgeldin :)Günaydın güzelliklerrrr :)
Hoşgeldin aramıza :)
stres yapma herşeyin hazırmış bende ağustos geliniyim ama daha hiç birşeyim yok :)