- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kızlar ya kimse yok bdv okuya okuya bi hal oldum
kızlar ya kimse yok bdv okuya okuya bi hal oldum
evet ya yapılacak bir sürü iş var ama herkes işten kaytarmış kaçmış bugün bende bişi yapmak istemiyorum bdv de dolaşıyorumOku oku içim karardı yahu, Allah dermansız dert vermesin..Hayır bugün zamanda geçmiyor ki
evet ya yapılacak bir sürü iş var ama herkes işten kaytarmış kaçmış bugün bende bişi yapmak istemiyorum bdv de dolaşıyorumkomşusu gürültüden rahatsız olanı okuyordum şimdi buaralar ev derdim varya bende bula bula böyle gürültülü bir yer bulursam naparım acaba
Günaydııın!Günaydın kızlarr, hayırlı haftalar :)
@ecm mobilyalarınız çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah :)
naptın cumartesi günü alalım haberleri :)Günaydııın!
Bu sabah azcık erkenciyiimmmm
Cumartesii gelinlikçileri gezmek üzere çıktık kuzu :) Nişantaşından sonra Kadıköye geçecektik ama Nişantaşında çok oyalandığımız için benim mecalim kalmadı karşıya geçmeyenaptın cumartesi günü alalım haberleri :)
Kuzu hazır olanlara baktın mı benzer modeller illaki çıkıyo bizde baktık haftasonu tam birebiri yoktu ama benzeri vardı mesela ki onlarda da üzerinde oynama yaparak yapabiliyolar bilmiyorumda 3 çok uçuk bi rakam benceCumartesii gelinlikçileri gezmek üzere çıktık kuzu :) Nişantaşından sonra Kadıköye geçecektik ama Nişantaşında çok oyalandığımız için benim mecalim kalmadı karşıya geçmeye
2 yer baktım sadece biri 3000 dedi. O da aslında bu fiyata yapamam ama modeli çok beğendim ve bu modeli çalışıp göstermek istiyorum diye yapabilirim dedi. Bu fiyatı aldığım yere göre gayet iyi aslında . Çünkü adam şuan 3 diziyi falan giydiriyo baya takip ettim. İşte bir de bunun altında yapan olursa da şüphe et derim dediÇünkü bu dantelleridaha uyguna çalışmak imkansız falan filann ..
Diğeri 2300 2200 dedi ama ona da ben güvenemedim sanki bilmiyorum. Beni anlamamış gibi geldi.
Baya da bunalıma girdim. Başka model mi baksam diye bile düşünmeye başladım. Çok karmakarışık oldu kafam anlayacağın
Ayy her şey çok pahalı yahuCumartesii gelinlikçileri gezmek üzere çıktık kuzu :) Nişantaşından sonra Kadıköye geçecektik ama Nişantaşında çok oyalandığımız için benim mecalim kalmadı karşıya geçmeye
2 yer baktım sadece biri 3000 dedi. O da aslında bu fiyata yapamam ama modeli çok beğendim ve bu modeli çalışıp göstermek istiyorum diye yapabilirim dedi. Bu fiyatı aldığım yere göre gayet iyi aslında . Çünkü adam şuan 3 diziyi falan giydiriyo baya takip ettim. İşte bir de bunun altında yapan olursa da şüphe et derim dediÇünkü bu dantelleridaha uyguna çalışmak imkansız falan filann ..
Diğeri 2300 2200 dedi ama ona da ben güvenemedim sanki bilmiyorum. Beni anlamamış gibi geldi.
Baya da bunalıma girdim. Başka model mi baksam diye bile düşünmeye başladım. Çok karmakarışık oldu kafam anlayacağın
canım kesinlikle yeriyle alakalı nişantaşıda olduğu içindir o fiyat. daha 2 yere girmişsin bak karamsarlığa kapılmak için çok erken ayrıca 3 te çok bence.yazıkCumartesii gelinlikçileri gezmek üzere çıktık kuzu :) Nişantaşından sonra Kadıköye geçecektik ama Nişantaşında çok oyalandığımız için benim mecalim kalmadı karşıya geçmeye
Kuzu hazır olanlara baktın mı benzer modeller illaki çıkıyo bizde baktık haftasonu tam birebiri yoktu ama benzeri vardı mesela ki onlarda da üzerinde oynama yaparak yapabiliyolar bilmiyorumda 3 çok uçuk bi rakam bence
Bence de 3 çok fazla kuzular . Yani 3e yaptırsam düğünde mutsuz mutsuz dolanırım herhalde :)canım kesinlikle yeriyle alakalı nişantaşıda olduğu içindir o fiyat. daha 2 yere girmişsin bak karamsarlığa kapılmak için çok erken ayrıca 3 te çok bence.yazık
Sorma kuzu , yolunacak kazız biz çünküü. Evlenecek olan insanları bu kadar zorlamaları çokk sinir ediyo beniiAyy her şey çok pahalı yahu
fatihe kesinlikle bak canım bende çok istemiştim ama bana çok uzak git gel sorun olacak de bakmadım ama sen bak mutlakaBence de 3 çok fazla kuzular . Yani 3e yaptırsam düğünde mutsuz mutsuz dolanırım herhalde :)
Cidden içim hiç rahat etmez.
Yani nişanlım istersem okeyleyecek ama çok geleceğini biliyorum. Zaten bütün yük onda, kıyamıyorum da
curlygirl dediğin gibi kuzum 2 yer gezdim umutsuzluğa kapılmamalıyım di mi .
Haftaya Fatih ya da Kadıköy yapıcam bi. İçime sinen bi yer olursa 2500 a kadar çıkayım da fazlası olmasın istiyorum.
2200 e düşen yer biraz daha zorlasam daha da düşerdi ama ben emin olamadığım için uğraşmadım açıkçası.
Ne zormuş ya valla biri bitiyo diğeri başlıyo
Sorma kuzu , yolunacak kazız biz çünküü. Evlenecek olan insanları bu kadar zorlamaları çokk sinir ediyo benii
Bencede baktığın yerlede alakalıdır ben bi kaftan baktım bu arada baya baya o beğendiğim gibi :) bi yerde konuştum 550 dedi diğer yerde konuştum 1100 dedi düşün ve bunlar pazarlıksız gelinlikcide de aynısı oldu 2800 den 1800 e kadar indi mesela bi yerBence de 3 çok fazla kuzular . Yani 3e yaptırsam düğünde mutsuz mutsuz dolanırım herhalde :)
Cidden içim hiç rahat etmez.
Yani nişanlım istersem okeyleyecek ama çok geleceğini biliyorum. Zaten bütün yük onda, kıyamıyorum da
curlygirl dediğin gibi kuzum 2 yer gezdim umutsuzluğa kapılmamalıyım di mi .
Haftaya Fatih ya da Kadıköy yapıcam bi. İçime sinen bi yer olursa 2500 a kadar çıkayım da fazlası olmasın istiyorum.
2200 e düşen yer biraz daha zorlasam daha da düşerdi ama ben emin olamadığım için uğraşmadım açıkçası.
Ne zormuş ya valla biri bitiyo diğeri başlıyo
Sorma kuzu , yolunacak kazız biz çünküü. Evlenecek olan insanları bu kadar zorlamaları çokk sinir ediyo benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?