2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet kesinlikle semt çok fark ettiriyor..Nişanlımın kardeşi de nişantaşında bir iki yere bakmıştı 7 bin tl istemişlerdi bende vardım yanlarında donup kalmıştım

Abartı bir rakamdı tabi :) ayy bende acıyorum verilen paraya ama 3 bin verdik bizde..iki düğünde de giyicem diye teselli ediyorum kendimi, züğürt tesellisi yani
hadi yaa çok para yaa.. gerçekten inanılmaz kar var bu gelinlikte adamların kendileri söylüyolar daha kaftanı zartı zurtu var

fatihe kesinlikle bak canım bende çok istemiştim ama bana çok uzak git gel sorun olacak de bakmadım ama sen bak mutlaka
Evet canım bakıcam kesinlikle . Umarım bişiler çıkar
Yaa evet işte pazarlık payı var da pazartlık yapabilen biri lazım. O da görümcem oluyor Onsuz gitmicem Fatihe falan kesinlikle. Bu konuda üstüne yok :)
Evet kesinlikle semt çok fark ettiriyor..Nişanlımın kardeşi de nişantaşında bir iki yere bakmıştı 7 bin tl istemişlerdi bende vardım yanlarında donup kalmıştım
Maşallah!
E bana 3bin diyen adam birine 10bine dikiyo şuan.
Beren Saatin gelinliğiymiş.. Bir de ütopik rakamları sevmiyormuş kendisi
O gelinliği başka bi yer 45bin e dikerim demiş mesela ama benimki 10bine dikicekmiş sağolsun

Kumaşı ne acaba :) Yoksa sende bağzıbağlıya mı gittin?

Kızlar malumunuz anneler günü geliyor annelerinize ve kayınvalidelerinize ne alıcaksınız?

Kızlar malumunuz anneler günü geliyor annelerinize ve kayınvalidelerinize ne alıcaksınız?
O da bi dert yaa İkisine de ortak bişiler alırız diye düşünüyorum ben ama ne bilmiyorum.
Annem için aklımda bişey var da valla bütçe müsaade edecek gibi değil bakalımm

sevgiliyken bende hiç almadım ama şimdi nişanlı olunca almak gerekir die düşünüyorum benim kayınvalide bekler yani
Kendi anneme de almadığım için öyle dedim ben. Sadece ararım yani. Pek doğumgünü vs seven bi insan da olmadığım için böyle herhalde. Özellikle yılın belli günlerinde hediye almak zorunda olunca zorda hissedip alasım gelmiyor. Ben de bir şey beklemiyorum mesela.

Bencede ki biz alıcı pazarlığı yapmadık o zaman dahada farklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…