Evet kuzu sıkı bi pazarlık şart!Bencede ki biz alıcı pazarlığı yapmadıko zaman dahada farklı olur
Hahaha süper fikirr aslındaaaonlar alsın bana yaa şu an benim ihtiyacım var ayy hiç bilmiyorum yaa ben düşünmedim yani
Orası orasımıydııı :d Yok anacım oraya girmem zaten ben
Bakmadım kuzu işte çok vakit harcayınca oraya geçemedim aynı gün. Haftaya ya Fatih e ya oraya bakıcam
Ben kiralık baktım 500 almak için 550alsam daha mantıklı
Pazarlık yapıcaz daha yaa öyle hemen evet demek yok 300e alıcaz onuufff çok fazla ya, belki elbise de alabilirim, en azından sonrada giyerim
Biliyosun on numara fikir üretirimEvet kuzu sıkı bi pazarlık şart!
Hahaha süper fikirr aslındaaa
Fatih bana daha yakın canım oraya kesin bakarım ama Kadıköyde de görmek istediğim 2 yer var. Onlara bakmazsam aklım kalır . İki tarafa da bakmaya çalışıcam o yüzden :)ben fatih'e hiç bakmadım , arkadaşım orda da 2000 tl den başlıyor gelinlikler dedi..Fırsatın varsa iki yere de bak tabi
Haha bilmem mi yaaBiliyosun on numara fikir üretirim
Benim kafadanufff çok fazla ya, belki elbise de alabilirim, en azından sonrada giyerim
Bizim belli değil yine ama gelicez galiba :/Bu arada cuma size yine tatil mibiz yine burdayık ta
Çok ayıp etmişler gerçektenHaha bilmem mi yaa
Yılın bir gününe de gelinler günü koyamamış hainler. Ona çok içerledim şuan
Cuma tatil olur herhalde canım, aksini düşünmek istemiyorum benBu arada cuma size yine tatil mibiz yine burdayık ta
Haha öyle ama kuzu o kadar cart curt günü yapmışlar ama bizi düşünene yok. Halbuki en ihtiyacı olan kesim biziz yaniiiÇok ayıp etmişler gerçekten
Mantıklı benceHaha bilmem mi yaa
Yılın bir gününe de gelinler günü koyamamış hainler. Ona çok içerledim şuan
Pazarlık yapıcaz daha yaa öyle hemen evet demek yok 300e alıcaz onu
Benim kafadan
Bizim belli değil yine ama gelicez galiba :/
sen yedin yine bi günü kuzuCuma tatil olur herhalde canım, aksini düşünmek istemiyorum ben
Bu arada cuma size yine tatil mibiz yine burdayık ta
Çenemle bayıltmayı düşünüyorum300 alırsan süper olur tabi, güveniyorum sana ortak, Satıcıyı canından bezdir
Kızlar malumunuz anneler günü geliyor annelerinize ve kayınvalidelerinize ne alıcaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?