• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

KAra bahtlı kem talihli ben yaa :KK70:
Kızçeler malumunuz bizim belediyede nikah ücretleri baya baya 500 liraydı. Bende olabilecek diğer 4 belediyeyi aradım az önce. Ama sonuç hüsran.
Fiyatlar daha makul ama başka ilçeye geldikleri için hepsi en erken 9,5 gibi gelebileceklerini söylediler.
Yer kalmamış ve öncelik kendi belediyeleriymiş. Orada kıyılacak nikahları kıyıp öyle geliyorlarmış.
Yani o saatte de nikah mı olur :KK43:
Düğün çoktaan başlamış olacak. Çok saçma :KK43: Yani 500 lira bayılmaktan başka çarem kalmadı sanırım :KK43:

ya bu ne acımasızlık, biz diğer şehirde başvuru yaptık sadece evlilik cüzdanı ücreti verdik, o da 70 tl gibi bişeydi sanırım..Herkes nerden dürtsem diye fırsat kolluyor ya uyuz oldum

Kızçeler malumunuz bizim belediyede nikah ücretleri baya baya 500 liraydı. Bende olabilecek diğer 4 belediyeyi aradım az önce. Ama sonuç hüsran.
Fiyatlar daha makul ama başka ilçeye geldikleri için hepsi en erken 9,5 gibi gelebileceklerini söylediler.
Yer kalmamış ve öncelik kendi belediyeleriymiş. Orada kıyılacak nikahları kıyıp öyle geliyorlarmış.
Düğün çoktaan başlamış olacak. Çok saçma :KK43: Yani 500 lira bayılmaktan başka çarem kalmadı sanırım :KK43:
Kızz bizimde 10 da olcak takıdan önce yapılır yani dedim nolcakki başta olsa güzel olurdu ama yer yoktu mecbur 10 oldu :) bence çok sorun değil

ya bu ne acımasızlık, biz diğer şehirde başvuru yaptık sadece evlilik cüzdanı ücreti verdik, o da 70 tl gibi bişeydi sanırım..Herkes nerden dürtsem diye fırsat kolluyor ya uyuz oldum
Bizim burda oda nikahı olursa ücret vermiyosun dediğin gibi ama salonda olunca alıyolar

Ne çok istemişler ama yaa yazık günah :(

Kızlar n11de kampanya var anneler günü için. Ayın 30una kadar 20tl indirim kuponu veriyor

Şeytan diyo ki hafta içi 2 Eylülde yap yanii . Bizim yıldönümüz o gün :)
O gün yapmayı çok istemiştim ama haftaiçine denk geliyo tabii.
Ama bi yandan da hep salonda olmasını hayal etmiştim. :KK43:

bence çok da güzel olur :21: kısmetse düğün görünümlü kınam 2 eylülde olacak :KK49:

Sorma kuzu gerçekten öyle. Sırf bu iş için bu kadar para vericez başka masraf yokmuş gibi. Herkes aç kurt gibi bekliyo resmen
Kızz bizimde 10 da olcak takıdan önce yapılır yani dedim nolcakki başta olsa güzel olurdu ama yer yoktu mecbur 10 oldu :) bence çok sorun değil
Ne bileyim kuzu ya 19:30 gibi olsa çok iyi olacak yanii. Kalk takıya sonra otur nikah falan değişik geldi. Ama olmaz diye bişey yok tabii :(

Bizim burda oda nikahı olursa ücret vermiyosun dediğin gibi ama salonda olunca alıyolar
Oda nikahi 80 diğeri 500 düşünebiliyomusun.
Belediyenin de saçması bana denk geldi arkadaş
Ne çok istemişler ama yaa yazık günah :KK43:
Sorma sormaaa çok sinir oldum gerçekten :(
Evet canım nikah işlemleri için :KK43:
Çıkar merak etme kadın bana dedi ki çok su içiyorsun heralde sıvıydı kanım hihihihi .p
Haha ben de içmiyorum pek zorla içiyorum yani aklıma geldikçe. Benimki lapa lapa çıkar o zaman :D
Az alın sulandırırsınız dicem :D

Back
X