- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Hahaha aynen vallaaaman bende kabahat tiyatro biletini al geç ne anlar bunlar
çok güzel oyun tavsiye ederim güzel kurgulanmış konseptteOyyy ne çok sayfa olmuş yaTrpst ben çok merak ediyorum o oyunu ya internette okumuştum gidersen bilgi alırım senden
ya odun bunlar doğum günü gelecek kara kara düşünüyorum ne yapsam diye bıktım geçen doğum günü zehir etmişti kavga ettik güzel olsun isterim öneri beklerimhahakesinlikle
sağol canım daha iyileri senin olsunBu arada aldıklarınız çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah
odungiller ne olacakHahaha aynen vallaa
Benimde yaa bilmiyorum içim sıkıldı resmen hayır olsunAaay bu gün benim canım çok sıkılıyoo yaa nedeeen?
Paşabahçe değil kız lav oRenkli paşabahçe su bardakların benimkindenn
Güle güle kullan hepsiniiii
En birinci olurduk hem dekesin birinci olurduk senle oynarsak:)
evet bayıldım hepsine çok güzeller güle güle kullan
Teşekkürler canım :)Bu arada aldıklarınız çok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah
Hava pek bi çirkin ondan olabilir ben de çok sıkıldımAaay bu gün benim canım çok sıkılıyoo yaa nedeeen?
sanırım bizimkiler hep boğa burcu oyüzden odunlukları bukadar çok benziyorçok güzel oyun tavsiye ederim güzel kurgulanmış konseptte
ya odun bunlar doğum günü gelecek kara kara düşünüyorum ne yapsam diye bıktım geçen doğum günü zehir etmişti kavga ettik güzel olsun isterim öneri beklerim
sağol canım daha iyileri senin olsun
odungiller ne olacak
Poff ya saat daha erken bi de gün nasıl geçecek onu düşünüyorum . Valla hayır olsun kuzu çözemedimBenimde yaa bilmiyorum içim sıkıldı resmen hayır olsun
Lav paşabahçe şeysi değil mi kız? Lav olduğunu biz de biliyokPaşabahçe değil kız lav oNeyi nereden aldığını unutmuş
HAva gayet güllük gülistanlık burada ama hiç çekici gelmiyo bana nedensee . Bunaldım durduk yereeHava pek bi çirkin ondan olabilir ben de çok sıkıldım
Ben de boğayımsanırım bizimkiler hep boğa burcu oyüzden odunlukları bukadar çok benziyor
Yok kız rakip onlarLav paşabahçe şeysi değil mi kız? Lav olduğunu biz de biliyok
Onları carrefourdan saniyeler içinde kapmışım unuturmuyum hiç?
Hayır yaaa olamaz!Yok kız rakip onlarPaşabahçe şişecamın şeysi, lav da güralların şeysi
boğa erkekleri dmek istedim tatlımBen de boğayım
Yok kız rakip onlarPaşabahçe şişecamın şeysi, lav da güralların şeysi
Sabah ben bi kahvaltıya çıktım geldim 5 sayfa olmuş, normalde o saatte kimse yazmazdıKizlar gunaydin:)
size dedim bunlar odungiller yok dedinuz:)
Trpst canim bu sefer guzel olsun.@extravolume @Conchiglia Allah hayr etsin hayirdir
kizlar ya yemin ediyorum sizi imreniyorum ne ara oyle konustunuz.isler ne kadar yogun boyle
Evet yaa ben de sabahki günaydınlaşmalardan anlamıştım böyle olacağınıSabah ben bi kahvaltıya çıktım geldim 5 sayfa olmuş, normalde o saatte kimse yazmazdıBugün bi çene düşüklüğü hakim sanki bize
İkisinde kampanya vardır olur yaparlar yaniHayır yaaa olamaz!
Paşabahçe Lav ürünlerinde vardı hatta indirim.
Bu ne peki bu ne?
Heh iyi bariboğa erkekleri dmek istedim tatlım
Allah bereketimizi artırsınEvet yaa ben de sabahki günaydınlaşmalardan anlamıştım böyle olacağını
Bi geldim her yerden bir günaydın , bereketli olacağını biliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?