Paşabahçenin şişecam olduğunu biliyordum da Lavı da öyle sanıyodum demek ki.İkisinde kampanya vardır olur yaparlar yaniAma rakipler Lav önceden güralar art craft olarak satıyordu ürünlerini, sonradan lav olarak markalaştılar. Paşabahçenin camlarının altında şişecamın amblemini görürsün mesela kabartma olarak 4 çizgi olur, lavda yok.
Hepsi carrefour'un suçuPaşabahçenin şişecam olduğunu biliyordum da Lavı da öyle sanıyodum demek ki.
Ama baya öyle sanıyodum yani olamaz.
Şuan yeni bir bilgi öğrenmiş olmanın sevincini ve hüznünü aynı anda yaşıyorum resmen hahaha
Carrefoura da saygılar. Dipdibe koymuşlar bie de çok kızdım çok
Yani sonuçta tüm günümüzü iş yerinde geçiyoruz . Şu rengi masamda görmek beni mutlu edecekse (ki ederhttps://www.lav.com.tr/online/urunlerimiz/ozel-urunler/benim-bardagim-mor-HER25-SL003RP
Ben bunu çok beğendimm, alsam mı ofiste kullanmaya ay çok tatlı. H happyNow bana amaç üretmen lazım
Tabi canım tüm bunları bi çırpıda unutabilirim. Bu kampanyaya çok ihtiyacım var!Hepsi carrefour'un suçuAma kampanyayı yakın zamanda tekrar ederlerse affedebiliriz
Aaaa benimkide boğa :)sanırım bizimkiler hep boğa burcu oyüzden odunlukları bukadar çok benziyor
Mutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirimYani sonuçta tüm günümüzü iş yerinde geçiyoruz . Şu rengi masamda görmek beni mutlu edecekse (ki eder) kendim için 12 lira harcamışım çok mu? mantığı ile yola çıkabilirsin kuzu hahaha
Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahahTabi canım tüm bunları bi çırpıda unutabilirim. Bu kampanyaya çok ihtiyacım var!
Bir de aldığım bardak altıklarından bir tane eksik çıktı kutuda aklıma o geldi şimdi bi daha kızdım
Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim aradaAaaa benimkide boğa :)
Benim burcum boğa değil amaMutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirimİkna et beni
Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahahTablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk
Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim arada
Alma boşver o slikon kapak koku yaparMutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirimİkna et beni
Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahahTablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk
Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim arada
6 tane takım alsan çok tabiii de yani bi tane almak için hiç de çok değil. Kendime bir bardak da almayacaksam batsın bu dünya niye çalışıyorum ki ben ulenn . Diye isyan etsem anlarmısın:?Mutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirimİkna et beni
Haha bilemedim onu benAa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahahTablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk
Kız beni ikna et diyo senin yaptığın oldu mu bacım şimdi hahahaAlma boşver o slikon kapak koku yapar
Heheh ben de hepsini bilmem ya kendi burcumdan ötürü. Ama bazı yerler beni ikizler gösteriyo hiç sevmiyorum onları. Boğayım arkadaş ben bal gibi de. Ne biçim günde doğmuşum ya bi yere koyamamışlarBenim burcum boğa değil amanişanlım boğa ben oğlak burcuyum pek anlamam ben kim kimle anlaşıyo
Deme öyle yapmaz o öyle şeylerAlma boşver o slikon kapak koku yapar
Hiç yaa. Tabi burdan almam kargo parası var bir de, ama arar bulurum6 tane takım alsan çok tabiii de yani bi tane almak için hiç de çok değil. Kendime bir bardak da almayacaksam batsın bu dünya niye çalışıyorum ki ben ulenn . Diye isyan etsem anlarmısın:?
Heh ya onu diyecektim ben deKız beni ikna et diyo senin yaptığın oldu mu bacım şimdi hahaha
teşekkürler gayet iyi sen nasılsın?Merhaba kizlar bugun nasilsiniz?
en birinci kesin olurdukPaşabahçe değil kız lav oNeyi nereden aldığını unutmuş
En birinci olurduk hem de
Teşekkürler canım :)
Hava pek bi çirkin ondan olabilir ben de çok sıkıldım
benimki ikizler ama boğanın hemen arkası :)sanırım bizimkiler hep boğa burcu oyüzden odunlukları bukadar çok benziyor
canım amin seninde güzel olur inşallahKizlar gunaydin:)
size dedim bunlar odungiller yok dedinuz:)
Trpst canim bu sefer guzel olsun.@extravolume @Conchiglia Allah hayr etsin hayirdir
kizlar ya yemin ediyorum sizi imreniyorum ne ara oyle konustunuz.isler ne kadar yogun boyle
aman aslan görünümlüBen de boğayım
Yok kız rakip onlarPaşabahçe şişecamın şeysi, lav da güralların şeysi
canım pierinkinede baktım bunda karar kıldım ama o da çok güzelgünaydın kızlar :) mesajlarınızın hepsini okuyamadım zaten telefondan giriyorum bi de telefonum her yeni sayfada pencere açıyo kendi kendine bişeyler yapıyo.napıcağımı da bilemedim.
albümlere baktım.ikinizde güle güle kullanın.@zeroğlu bu takımı çok beğeniyorum.pierre cardinde de buna benzer bi kahvaltı takımı var.onu düşünüyodum bende.hala karar vermiş değilim.
aman o eksik kalmasın çatlarboğa erkekleri dmek istedim tatlım
Hadi canımm. Doğum günlerimiz arka arkaya o zamanbenimki ikizler ama boğanın hemen arkası :)
He ya öyleyim cidden yükselenden ötürüaman aslan görünümlü
Nasıl anlamış beni iki dkdaaman o eksik kalmasın çatlar
Kargo parası vermeye ben de çok karşıyım zatenHiç yaa. Tabi burdan almam kargo parası var bir de, ama arar bulurum
Ay ne güzel de oluurKargo parası vermeye ben de çok karşıyım zatenHele tek parça üründe aslaa! Hele ki küçük şeyler için zinhar!
O yüzden sen mağazadan misler gibi bardağını alııır, ofisine koyuverirsin hatta bize de içeceğinle foto gönderirsin
Kız beni ikna et diyo senin yaptığın oldu mu bacım şimdi hahaha
HahaAy ne güzel de oluurİkna ettin beni
Yoo yoo o işini bilir yanlış yapmaz hahaama dayanamadım napiim kız yanlış mı yapsın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?