Yanlış mı diyorsun yaniama dayanamadım napiim kız yanlış mı yapsın şimdi
Hahaha ürün bizlerin yanı sıra çocuklara da hitap edebilrmiş ne var bunda?Yanlız şu anda fark ettim bunu... İşaretli yere bakınız..Eki Görüntüle 1510428
Yani bana baya bi ettiHahaha ürün bizlerin yanı sıra çocuklara da hitap edebilrmiş ne var bunda?
O zaman sorun yok! Çoluk çocuk ana bana şeysi fark etmez. Beğenirsen affetmicenYani bana baya bi etti
23 mayıs erkek ardaşımda ikizler :):)Hadi canımm. Doğum günlerimiz arka arkaya o zaman
He ya öyleyim cidden yükselenden ötürü
Nasıl anlamış beni iki dkda
HiiiççNe biçim çocuk bardağı bu ya böyle çocuk bardağı mı olur allah aşkına
çokkkYani sonuçta tüm günümüzü iş yerinde geçiyoruz . Şu rengi masamda görmek beni mutlu edecekse (ki eder) kendim için 12 lira harcamışım çok mu? mantığı ile yola çıkabilirsin kuzu hahaha
Mutlu eder etmesine orası kesin de 12 lira çok mu sorusuna bi bardak için çok diyebilirimİkna et beni
Aa iade etseydin. Aklıma bi video geld hahahahTablet kutusunu açıyodu da hıyar çıkıyo diye bi bağırıyodu çocuk
Boğa boğayla anlaşırmış :) Yükselenim de aslan, acayip uyuz bi insan olabilirim arada
silikon koku yaparKargo parası vermeye ben de çok karşıyım zatenHele tek parça üründe aslaa! Hele ki küçük şeyler için zinhar!
O yüzden sen mağazadan misler gibi bardağını alııır, ofisine koyuverirsin hatta bize de içeceğinle foto gönderirsin
al al al şımart kendini:)http://i41.tinypic.com/10eripy.jpg
Ambalajı da pek bi güzelmiş. Kendimi şımartıp hediye alayım bence hem doğumgünüme az kaldı
21 Mayıs23 mayıs erkek ardaşımda ikizler :):)
doğum günün ne zman
iki dakikada yerle yeksan ettin harcadın bardağıçokkk
silikon koku yaparbir süre sonra renk değiştirir. masanın üstünde ofisteki bütün toz silikona yapışır ayrıca kargo parası. mağaza olsa mağazaya gitme parası yani hiç gerek yok çocuk ürünü konusuna değinmiyorum bile evlencek yaşta kızlarsınız birisi masanızda görür dalga geçer falan hem o 12 tl ye evinize neler neler alınır hahaha hadi hala kendnize almak için güzel sebepler bulunda görelim
wuhuu çok yakınmısız ayy benimde az kaldı :)21 MayısBenim nişanlım da aslan ya düşün halimizi
Doğumgünü hediyem olurçokkk
silikon koku yaparbir süre sonra renk değiştirir. masanın üstünde ofisteki bütün toz silikona yapışır ayrıca kargo parası. mağaza olsa mağazaya gitme parası yani hiç gerek yok çocuk ürünü konusuna değinmiyorum bile evlencek yaşta kızlarsınız birisi masanızda görür dalga geçer falan hem o 12 tl ye evinize neler neler alınır hahaha hadi hala kendnize almak için güzel sebepler bulunda görelim
Evett baya yakınız :)wuhuu çok yakınmısız ayy benimde az kaldı :)
aynen ikinizde baskınsıznız
Ambalaj çok afilliymişş , al bunu al alhttp://i41.tinypic.com/10eripy.jpg
Ambalajı da pek bi güzelmiş. Kendimi şımartıp hediye alayım bence hem doğumgünüme az kaldı
12 lirayla evimize neler neler alırız kısmı beni çok heyecanlandırdısilikon koku yaparbir süre sonra renk değiştirir. masanın üstünde ofisteki bütün toz silikona yapışır ayrıca kargo parası. mağaza olsa mağazaya gitme parası yani hiç gerek yok çocuk ürünü konusuna değinmiyorum bile evlencek yaşta kızlarsınız birisi masanızda görür dalga geçer falan hem o 12 tl ye evinize neler neler alınır hahaha hadi hala kendnize almak için güzel sebepler bulunda görelim
Aaa açılmadııııhttp://ebrueliacik.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/gurallar-artcraft-dan-mor-mug-m.html
Buyrun ofiste kullanıldığının kanıtı olsun bu da
hhihii napamiki dakikada yerle yeksan ettin harcadın bardağı
doğum günü hediyen olarak ofise değilde evine bişiler alınsa daha mutlu olacaksınDoğumgünü hediyem olurAyrıca avm eve yürüme mesafesinde yol parası yok Hem çocuk şeysi gibi görünmüy, ambalajında da diyor yaratıcısın sen, öyleyim tabi boşa mı tasarımcıyız Alıcam işte
netim yasaklı her siteyi açmıyor göremedim o yüzdenhttp://ebrueliacik.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/gurallar-artcraft-dan-mor-mug-m.html
Buyrun ofiste kullanıldığının kanıtı olsun bu da
Ay neden acaba. Google gorsellerden arat benim bardağım mor diye, bu ambalajı gördüğün sayfada bi arkadaş yazı yazmış :)Aaa açılmadıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?