2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne biçim çocuk bardağı bu ya böyle çocuk bardağı mı olur allah aşkına

Yani sonuçta tüm günümüzü iş yerinde geçiyoruz . Şu rengi masamda görmek beni mutlu edecekse (ki eder ) kendim için 12 lira harcamışım çok mu? mantığı ile yola çıkabilirsin kuzu hahaha
çokkk

silikon koku yapar bir süre sonra renk değiştirir. masanın üstünde ofisteki bütün toz silikona yapışır ayrıca kargo parası. mağaza olsa mağazaya gitme parası yani hiç gerek yok çocuk ürünü konusuna değinmiyorum bile evlencek yaşta kızlarsınız birisi masanızda görür dalga geçer falan hem o 12 tl ye evinize neler neler alınır hahaha hadi hala kendnize almak için güzel sebepler bulunda görelim

iki dakikada yerle yeksan ettin harcadın bardağı

Doğumgünü hediyem olur Ayrıca avm eve yürüme mesafesinde yol parası yok Hem çocuk şeysi gibi görünmüy, ambalajında da diyor yaratıcısın sen, öyleyim tabi boşa mı tasarımcıyız Alıcam işte

http://i41.tinypic.com/10eripy.jpg
Ambalajı da pek bi güzelmiş. Kendimi şımartıp hediye alayım bence hem doğumgünüme az kaldı
Ambalaj çok afilliymişş , al bunu al al
12 lirayla evimize neler neler alırız kısmı beni çok heyecanlandırdı
Söyle bakalım neler neler alırız??
Birde bunun için özellikle gitmezsin değil mi H happy__ ? Gitmişken almak daha doğru olur yani
Hem bu kız o bardağı alrısa bakımını da yapar hiçbişeycik olmaz.
Alıp bir çalkalamazsa düz bardaktaki tozlarda hatrı sayılır bi hal alabilir . Görünmese de olacaklar neticede

iki dakikada yerle yeksan ettin harcadın bardağı
hhihii napam
doğum günü hediyen olarak ofise değilde evine bişiler alınsa daha mutlu olacaksın bardağı aldıktan sonra ambalajını çöpe atacaksın sadece bardak kalacak senin gibib bir tasarımcıya böyle bir bardak yakışmaz hem
netim yasaklı her siteyi açmıyor göremedim o yüzden ama evine o 12 tl ye evine alacağın şeylerin resimleri daha hoş duracaktır eminim hem o resimleri benim netimde açar bak bende görebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…