- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
O yüzden düğün günü dış çekimi yapmak istemiyorum bu kadar stresi koşturmayı kaldırmıyo benim bünyeHahaha ay hala ne diyo deli
İyi kurtatmışsın günü bari haha
kesinlikle bol bol dua edelim elden başka bişi gelmezAllah korusun canım ya, tartışmaktan değil benim korkum da, ayy neyse kötüyü çağrıştırmayalım, Allah yardımcımız olsun inşallah..Hayırlısıyla atlatalım hepimiz..en mutlu günümüz olsunkorkudan peş peşe dua edebiliyorum
O zaman çok doğru bi seçimO yüzden düğün günü dış çekimi yapmak istemiyorum bu kadar stresi koşturmayı kaldırmıyo benim bünye
Ben çok yoruldum sabah erkenden kalkıp gidiyosun bide bi kaç saat de ne kadar fotoğraf çıkarsa artık ama öbür türlü daha çok zaman oluyo fotoğraf daha çok çıkıyoO zaman çok doğru bi seçim
Ben de düğün günü yapmak istemiyorum zaten
Yüksek ihtimalle de öyle olacak. Nişanı bey aynı gün yapıp kurtulma peşinde ama kabul etmeyebilirim bunuu
O zaman çok doğru bi seçim
Ben de düğün günü yapmak istemiyorum zaten
Yüksek ihtimalle de öyle olacak. Nişanı bey aynı gün yapıp kurtulma peşinde ama kabul etmeyebilirim bunuu
Ben çok yoruldum sabah erkenden kalkıp gidiyosun bide bi kaç saat de ne kadar fotoğraf çıkarsa artık ama öbür türlü daha çok zaman oluyo fotoğraf daha çok çıkıyo
Aynen öyle kuzular ben de çok stres olurum . Fotoğraflarda bi halta benzemeyebilir yani bu durumda.Bende düğün günü yapmayı düşünmüyorum..zaten panik biriyimburnumdan gelmesin çekim
Bende düğün günü yapmayı düşünmüyorum..zaten panik biriyimburnumdan gelmesin çekim
En iyisi kızlarr ayy şimdiden fotoğrafları merak ediyorumAynen öyle kuzular ben de çok stres olurum . Fotoğraflarda bi halta benzemeyebilir yani bu durumda.
O yüzden en güzeli başka bi gün yapmak bu işi. Rahat rahat hazırlanır ferah ferah poz veririm
Ben de ben deee! Ayy burda albüme de koyarız cici cici dururEn iyisi kızlarr ayy şimdiden fotoğrafları merak ediyorum
Ona şaşırdım zatenn bayıldığı içinsana demedim hatun, @Conchiglia dan bahsettim
Teşekkürlerr ama eksik çok ya daha çatal kaşığım bile yokBaya düzdün çeyizi kuzu :) güle güle kullan
Çatal kaşığı al bari artıkOna şaşırdım zatenn bayıldığı için
Teşekkürlerr ama eksik çok ya daha çatal kaşığım bile yok
Ben de ben deee! Ayy burda albüme de koyarız cici cici durur
Bende çok şaşırmıştımOna şaşırdım zatenn bayıldığı için
Teşekkürlerr ama eksik çok ya daha çatal kaşığım bile yok
Maaş gelsin hedefim oÇatal kaşığı al bari artık
Niye öyle diyo ki ne varmış kıyafetteBende çok şaşırmıştımayy aklıma geldi ben artık kendime gelmişim arabaya binip gidicez teyzenin biri nişanlımla diğer arkadaşa nasıl laf sayıyo tüü size kızı böyle giydirip buralarda resim mi çekilir sizin yüzünüzden güzelim kız ne hale geldi falan diye teyze bildiğin on dakika söylendi
Nişanlıkla güzel olmuş getirmeyin manasında demiş teyze beni çok sevdi heraldeMaaş gelsin hedefim o
Niye öyle diyo ki ne varmış kıyafetteNişan fotoğrafı yani ne olacaktı
Al all benim bişey alasım yok artık yaMaaş gelsin hedefim o
Niye öyle diyo ki ne varmış kıyafetteNişan fotoğrafı yani ne olacaktı
Hee nazar manasındaNişanlıkla güzel olmuş getirmeyin manasında demiş teyze beni çok sevdi heralde
Sen aldın her şeyi tabi ne kaldı kiAl all benim bişey alasım yok artık ya
Hadi gözün aydınn kolay gelsin şimdidenKuzulaar, yarın için iznimi aldım. Erken hallolursa erken damlarım buraya
Şimdilik hepinizi öpüyorumm!!
Hadi kolay gelsin o zaman :)Kuzulaar, yarın için iznimi aldım. Erken hallolursa erken damlarım buraya
Şimdilik hepinizi öpüyorumm!!
Hee nazar manasında
Sen aldın her şeyi tabi ne kaldı ki
Hadi gözün aydınn kolay gelsin şimdiden
O da zor iş ama ya çok fazla bişey görmedim bençamaşır sepetim yok hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?