2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de öyleyim işte keşke olmayaydımm ama
Ucuz olan daha sevimli gelseydi hep gözüme, ona yatkın olsaydım nolurdu sankiii

ayy bence bana fiyatı en son söyleyecekler bir de ben bayanla çalışmak istiyorum , böyle cana yakın biri olsun, zaten poz veremem ben , hiç fotojenik değilimdir Düğün fotoğraflarım vesikalık gibi olmasın

Ahaha bak fiyatı en son söylecekler kısmına can-ı gönülden katılıyorum valla
Bence ehrkes kasar ya öyle bi durumda ben de sıkıntı çekicem eminim. Ben bir fotoğrafçıda karı-koca olmaları özelliğini arıyorum haha

ay ben bildiğin şekil değiştiriyorum poz verirken benim fiyatı uygun dediğim karı -koca çalışıyor :)

ay ben bildiğin şekil değiştiriyorum poz verirken benim fiyatı uygun dediğim karı -koca çalışıyor :)
Ben de ben de . Nişandaki fotoğrafçıyı hiç sevememiştim. Zaten geriliyorum bi de adamı da sevmeyince fotoları beğenemedim hiç.
Benim sana gönderdiğimde öyleydi 2,5 sene evvel :d Hala öyle mi bilmiyorum ama

Ben de ben de . Nişandaki fotoğrafçıyı hiç sevememiştim. Zaten geriliyorum bi de adamı da sevmeyince fotoları beğenemedim hiç.

Benim nişan fotoları tam facia, bir de çok güzelmiş gibi nişanlımın memlekete gidince halalara, anneye verdik Nişanlımın annesi de beğenmedi

Benim nişan fotoları tam facia, bir de çok güzelmiş gibi nişanlımın memlekete gidince halalara, anneye verdik Nişanlımın annesi de beğenmedi
Ayyy nişanda fotoğraf kısmını bende hatırlamak istemiyorum çok fena anılarım var aslında bizimki güzel gidiyodu devamını getiremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…