- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Sorma şekerim bize herşey dert
Bi de önyargıyla bakıyorum diye itiraf etmiş ya hahaha
Ucuz olsa dert olmasa dert
Ben de öyleyim işte keşke olmayaydımm amakendimi biliyorum ya.. şimdi diğerlerine nazaran daha uygun ya fiyatı, illa bişey bulucam
Hahha sonucu merakla bekliyorumZaten pes ettim an itibariyle..şutladım nişanlıya...artık ne çıkarsa bahtımıza, sünnet fotoğrafçısı bile bulabilir
Ayyyyy çok güldümZaten pes ettim an itibariyle..şutladım nişanlıya...artık ne çıkarsa bahtımıza, sünnet fotoğrafçısı bile bulabilir
Çok güzelmiiiş ben rengini de sevdim de yastık renklerini sevemedim sadeceBu koltuğu çok beğendimm ya renkler başka olabilir aslında ama hoşuma gittihttp://konfor.com.tr/index.php?route=product/product&path=57&product_id=52
Kız nerde bu tava? Sen bile bulamadıysan üretimi durmuştur, fotoğrafları yasaklanmıştır falan.Yok henüz tavanın fotoğrafını bulamadımNe yüklenmiş ki
Ben de öyleyim işte keşke olmayaydımm ama
Ucuz olan daha sevimli gelseydi hep gözüme, ona yatkın olsaydım nolurdu sankiii
Ben gri üzerine mor yastık olarak hep hayal edince renginde takıldımÇok güzelmiiiş ben rengini de sevdim de yastık renklerini sevemedim sadece
Hahha sonucu merakla bekliyorum
Ayyyyy çok güldüm
Ahaha bak fiyatı en son söylecekler kısmına can-ı gönülden katılıyorum vallaayy bence bana fiyatı en son söyleyeceklerbir de ben bayanla çalışmak istiyorum , böyle cana yakın biri olsun, zaten poz veremem ben , hiç fotojenik değilimdir Düğün fotoğraflarım vesikalık gibi olmasın
O da çok güzel olur eveet!Ben gri üzerine mor yastık olarak hep hayal edince renginde takıldım
Ahaha bak fiyatı en son söylecekler kısmına can-ı gönülden katılıyorum valla
Bence ehrkes kasar ya öyle bi durumda ben de sıkıntı çekicem eminim. Ben bir fotoğrafçıda karı-koca olmaları özelliğini arıyorum haha
Ben gri üzerine mor yastık olarak hep hayal edince renginde takıldım
Ben de ben de . Nişandaki fotoğrafçıyı hiç sevememiştim. Zaten geriliyorum bi de adamı da sevmeyince fotoları beğenemedim hiç.ay ben bildiğin şekil değiştiriyorum poz verirkenbenim fiyatı uygun dediğim karı -koca çalışıyor :)
Bakalım görücez haftasonuO da çok güzel olur eveet!
O kolay ya çoğu yer o opsiyonu veriyo yani.
Ben de ben de . Nişandaki fotoğrafçıyı hiç sevememiştim. Zaten geriliyorum bi de adamı da sevmeyince fotoları beğenemedim hiç.
Benim sana gönderdiğimde öyleydi 2,5 sene evvel :d Hala öyle mi bilmiyorum ama
Olur tabii niye olmasın :) gri üzerine bence fuşya turkuaz mor üçüde gider :) çok merak ediyorum hepinizin evini zaten bitince görmem lazımRenk çok güzel bende çok beğendim, yastık değişirse daha güzel olur ama :)
bende gri üzeri turkuaz yapıcam sence olur mu ortak :)
Ben de ben de . Nişandaki fotoğrafçıyı hiç sevememiştim. Zaten geriliyorum bi de adamı da sevmeyince fotoları beğenemedim hiç.
Benim sana gönderdiğimde öyleydi 2,5 sene evvel :d Hala öyle mi bilmiyorum ama
Ayyy nişanda fotoğraf kısmını bende hatırlamak istemiyorum çok fena anılarım varBenim nişan fotoları tam facia, bir de çok güzelmiş gibi nişanlımın memlekete gidince halalara, anneye verdikNişanlımın annesi de beğenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?