- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Olur tabii niye olmasın :) gri üzerine bence fuşya turkuaz mor üçüde gider :) çok merak ediyorum hepinizin evini zaten bitince görmem lazım
Ayyy nişanda fotoğraf kısmını bende hatırlamak istemiyorum çok fena anılarım varaslında bizimki güzel gidiyodu devamını getiremedik
Aaa haftasonu demeekk . Pekii sonucu bekliyoruzBakalım görücez haftasonu
Ayyy istiyoalr bi de evet. Ben de beğenmediğim zaman başkası yeminler etse inanmam yani. O yüzden benim de dağıtasım yoktuBenim nişan fotoları tam facia, bir de çok güzelmiş gibi nişanlımın memlekete gidince halalara, anneye verdikNişanlımın annesi de beğenmedi
Hahah nasıl yaniiiiAyyy nişanda fotoğraf kısmını bende hatırlamak istemiyorum çok fena anılarım varaslında bizimki güzel gidiyodu devamını getiremedik
Yastık desenli ben düz yastık koyucaksın sandım ondan kuzu aslında düz renkli yastıkta patlatır canlı gösterirEki Görüntüle 1510797
Şimdi o yastıklar var ya, onların içinde küçük turkuaz şekiller var..o yüzden mor ve fuşya olmaz sankim
EvetDüşüp bayılan sendin dimi?
Evet geçen haftasonu gelinlik baktım bi cacık çıkmadı :) şimdi mobilyaya dalıyım dedim :)Aaa haftasonu demeekk . Pekii sonucu bekliyoruz
Ayyy istiyoalr bi de evet. Ben de beğenmediğim zaman başkası yeminler etse inanmam yani. O yüzden benim de dağıtasım yoktuAllahtan fazla yoktu bi ablama bi görümceye bi de ikimizin evlere kaldı 2 albüm olarak
Hahah nasıl yaniiii
Hahah her hafta ayrı bir alanda çalışmaya devam diyosun yaniEvet geçen haftasonu gelinlik baktım bi cacık çıkmadı :) şimdi mobilyaya dalıyım dedim :)
Yaa inanmıyorum şaka sanmıştııım. Beni de korkuttunuz şimdi öyle mi oldu ciddenEvetkorkumdan çekimi bi kaç hafta önce yapıyorum
Aynenn kuzuHahah her hafta ayrı bir alanda çalışmaya devam diyosun yani
İyi düşün iyi olsun bak böyle negatif çekersin kendine.Allah korusun canım ya, tartışmaktan değil benim korkum da, ayy neyse kötüyü çağrıştırmayalım, Allah yardımcımız olsun inşallah..Hayırlısıyla atlatalım hepimiz..en mutlu günümüz olsunkorkudan peş peşe dua edebiliyorum
İyi düşün iyi olsun bak böyle negatif çekersin kendine.
Yok yok bildiğin gerçek bi anda küt diye gitmişim ya hala bi anlam veremedik kaldığımda nişanlım yüzüme su boşaltmış resmen ay bayılmışım ona mı üzüliim çocuga ne var su çırpıyosun diye çemkiriyorum makyajım bozuldu diyorum ona mıYaa inanmıyorum şaka sanmıştııım. Beni de korkuttunuz şimdi öyle mi oldu cidden
Ayy inanmıyoruuum. Stres nelere kadir yaa .Yok yok bildiğin gerçek bi anda küt diye gitmişim ya hala bi anlam veremedik kaldığımda nişanlım yüzüme su boşaltmış resmen ay bayılmışım ona mı üzüliim çocuga ne var su çırpıyosun diye çemkiriyorum makyajım bozuldu diyorum ona mı
Çok güzelmiş bi tek yastıkları başka olsa iyi olurmuş.Bu koltuğu çok beğendimm ya renkler başka olabilir aslında ama hoşuma gittihttp://konfor.com.tr/index.php?route=product/product&path=57&product_id=52
Buldumm yükledim fotoğrafıKız nerde bu tava? Sen bile bulamadıysan üretimi durmuştur, fotoğrafları yasaklanmıştır falan.
Yoksa imkansız yani
NasıllDüşüp bayılan sendin dimi?
Ay çok geçmiş olsun yaYok yok bildiğin gerçek bi anda küt diye gitmişim ya hala bi anlam veremedik kaldığımda nişanlım yüzüme su boşaltmış resmen ay bayılmışım ona mı üzüliim çocuga ne var su çırpıyosun diye çemkiriyorum makyajım bozuldu diyorum ona mı
Çok güzelmiş bi tek yastıkları başka olsa iyi olurmuş.
Buldumm yükledim fotoğrafıYa onu nişanlım almıştı da resmini bulamadım telefonda bi türlü, sonra da iş için herkes odaya geldi bakamadım.
Nasıll
Ay çok geçmiş olsun ya
Hee başka türlü senden kaçacak gibi değil çünküBuldumm yükledim fotoğrafıYa onu nişanlım almıştı da resmini bulamadım telefonda bi türlü, sonra da iş için herkes odaya geldi bakamadım.
Ayy inanmıyoruuum. Stres nelere kadir yaa .
Doktora falan gitseydin sonra kuzu .
Hahah ama bi de çemkirmiş makyajım bozuldu diyee oraya koptum şuann
Saoll kuzu :)Çok güzelmiş bi tek yastıkları başka olsa iyi olurmuş.
Buldumm yükledim fotoğrafıYa onu nişanlım almıştı da resmini bulamadım telefonda bi türlü, sonra da iş için herkes odaya geldi bakamadım.
Nasıll
Ay çok geçmiş olsun ya
Hahaha ay hala ne diyo deliserum yedim zaten kendime gelmek için ayy ama napiim Allahtan kuzenim kuaför imdadıma yetişti
Baya düzdün çeyizi kuzu :) güle güle kullanÇok güzelmiş bi tek yastıkları başka olsa iyi olurmuş.
Nasıll
Ay çok geçmiş olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?