• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi yaa hemen bakayım. İnstagramda dediğin Bernardonun sayfası mııı

Aa evet aslında sandığım kadar minik değillermiş kuzu. Geniş yanii, ben daha küçük çaplı düşünmüştüm bunları :) Ay pembil kavanozların da çok ciciii güle güle kullan :)
Diğer baharatlıklarda hakikaten minyatür yaa çok güldüm :KK70: :KK70:

Evet ben de ordan görmüştüm zateen. İşte çinden getiriyo ya o yüzden dolar da yüksek olduğu için pahalı. Gerçi sitesine baktım tükenmişti zaten ama. Olsada 2 tanesi 70 lira olacak çok feciii :KK70:

Aa çok cici o zaman ben buna bakayım kuzu sağol.
Dolar ısrarla düşemzse bunu alırım haha :KK70:

:KK70: teşekkür ederim :)

12 kişilik oluşturabilmek için çok erken davranmak gerekebilir sanki kuzu.
Akşam gittiğinde 3 tane çay kaşığı 2 çatal görürsen şaşırma :KK70:
Malum A101 ci teyzeler hayatımızın bir gerçeği :KK70:
Annemi sabahtan sefere gönderiyorum vallahi hık mık yaptı ama kaçmaz o yani yoksa iki katını vermek durumunda kalıcam :D
Aynen geçenlerde biri ben aliyim dedi bakalım nasıl bişey alıcak :KK70: ütü masasını bilmiyorumda askıları güzel oluyo buranın biz almıştık anneme :)
Aa bak onu görmedim benim şimdiki eve de lazım kırıldı ya :KK34:

hatunlar aranızda daha önce tchibodan alışveriş yapan oldumu?

Bunu benim için yapmışlar :KK68:
svd.webp

Ya annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acaba :KK70: Ayıp mı olur ki bilemedim de şimdi :KK70:

Yapmadım ne almayı düşünüyosun?
canım aldım çırpma kabı ne zmaandır istiyordum takip ediyordum stok güncellenmiş hemen sipariş verdim ancak ne karho ücreti aldı nede sordu oyüzden işkillendim :D

Aynen geçenlerde biri ben aliyim dedi bakalım nasıl bişey alıcak :KK70: ütü masasını bilmiyorumda askıları güzel oluyo buranın biz almıştık anneme :)
İyi bari onun kalitesini biliyoruz en azından tamamdır :D
Ütü masası çok ucuz yaa valla kulannıldığı kadar kullanılır ben öyle düşünüyorum şuan :D
Annemi sabahtan sefere gönderiyorum vallahi hık mık yaptı ama kaçmaz o yani yoksa iki katını vermek durumunda kalıcam :KK70:
Hahah ayy benimki gitmiyo resmen! Uyansın nişanlıma dicem gitsin baksın diye hahaha :D
Varsa alsın kendi evlerine koysun bizimki çok taştı zaten :D
Ya annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acaba :KK70: Ayıp mı olur ki bilemedim de şimdi :KK70:
Anaaamm
İste iste kaçırma fırsatııı :D

Kızlarr english home 'da mutfak tekstilinde %50 indirim varr ben daha önce tamamlamıştım bir bakın isterseniz siz

Kızlarr english home 'da mutfak tekstilinde %50 indirim varr ben daha önce tamamlamıştım bir bakın isterseniz siz
Bi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ? :D

canım aldım çırpma kabı ne zmaandır istiyordum takip ediyordum stok güncellenmiş hemen sipariş verdim ancak ne karho ücreti aldı nede sordu oyüzden işkillendim :KK70:
Yok canım sorun olmaz bilindik kurumsal bir firma sonuçta. Güle güle kullan :)
Ayyy böyle bir köşen olaydıııı daha ne isterdin di mi?:KK70: :KK70: :KK70:
Bence olmaz diye bir şey yok :KK8:
Bi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ? :KK70:
Hayıırr :D

Back
X