- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bencede alınabilir günlük için yemek takımıda çatal kaşıkta güzeller :) almamış olsaydım alırdımBen de onu beğendimm 12 kişilik 180 çok iyi bence. Günlük alıcam onu da 12 tane gerekir yine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede alınabilir günlük için yemek takımıda çatal kaşıkta güzeller :) almamış olsaydım alırdımBen de onu beğendimm 12 kişilik 180 çok iyi bence. Günlük alıcam onu da 12 tane gerekir yine.
Bak ona dikkat etmedim ütü masası ve o çok ucuzmuş hee aslında baya mantıklı geldi şuanÇamaşır askısı varbende ona bakıcam
güle güle kullan canım çok güzel bunlar
bir tuzluğa okadar para vereceğimi annem ve nişanlım duyarsa beni keserler![]()
Hadi yaa hemen bakayım. İnstagramda dediğin Bernardonun sayfası mııı
Aa evet aslında sandığım kadar minik değillermiş kuzu. Geniş yanii, ben daha küçük çaplı düşünmüştüm bunları :) Ay pembil kavanozların da çok ciciii güle güle kullan :)
Diğer baharatlıklarda hakikaten minyatür yaa çok güldüm![]()
Evet ben de ordan görmüştüm zateen. İşte çinden getiriyo ya o yüzden dolar da yüksek olduğu için pahalı. Gerçi sitesine baktım tükenmişti zaten ama. Olsada 2 tanesi 70 lira olacak çok feciii
Aa çok cici o zaman ben buna bakayım kuzu sağol.
Dolar ısrarla düşemzse bunu alırım haha![]()
Bak ona dikkat etmedim ütü masası ve o çok ucuzmuş hee aslında baya mantıklı geldi şuan![]()
Ohh o iyiymiş bakütü masasını hediye alcaklarda ben sadece askıyı alcam :)
Aynen geçenlerde biri ben aliyim dedi bakalım nasıl bişey alıcakOhh o iyiymiş bakDur bakim kalırsa ben bu işi düşüneyim
![]()
Annemi sabahtan sefere gönderiyorum vallahi hık mık yaptı ama kaçmaz o yani yoksa iki katını vermek durumunda kalıcam12 kişilik oluşturabilmek için çok erken davranmak gerekebilir sanki kuzu.
Akşam gittiğinde 3 tane çay kaşığı 2 çatal görürsen şaşırma
Malum A101 ci teyzeler hayatımızın bir gerçeği![]()
Aa bak onu görmedim benim şimdiki eve de lazım kırıldı yaAynen geçenlerde biri ben aliyim dedi bakalım nasıl bişey alıcakütü masasını bilmiyorumda askıları güzel oluyo buranın biz almıştık anneme :)
Ondanda kap bi tane :)Annemi sabahtan sefere gönderiyorum vallahi hık mık yaptı ama kaçmaz o yani yoksa iki katını vermek durumunda kalıcam
Aa bak onu görmedim benim şimdiki eve de lazım kırıldı ya![]()
Ya annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acabaOndanda kap bi tane :)
Yapmadım ne almayı düşünüyosun?hatunlar aranızda daha önce tchibodan alışveriş yapan oldumu?
canım aldım çırpma kabı ne zmaandır istiyordum takip ediyordum stok güncellenmiş hemen sipariş verdim ancak ne karho ücreti aldı nede sordu oyüzden işkillendimYa annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acabaAyıp mı olur ki bilemedim de şimdi
Yapmadım ne almayı düşünüyosun?
İyi bari onun kalitesini biliyoruz en azından tamamdırAynen geçenlerde biri ben aliyim dedi bakalım nasıl bişey alıcakütü masasını bilmiyorumda askıları güzel oluyo buranın biz almıştık anneme :)
Hahah ayy benimki gitmiyo resmen! Uyansın nişanlıma dicem gitsin baksın diye hahahaAnnemi sabahtan sefere gönderiyorum vallahi hık mık yaptı ama kaçmaz o yani yoksa iki katını vermek durumunda kalıcam![]()
AnaaammYa annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acabaAyıp mı olur ki bilemedim de şimdi
![]()
Ayyy böyle bir köşen olaydıııı daha ne isterdin di mi?
Bi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ?Kızlarr english home 'da mutfak tekstilinde %50 indirim varr ben daha önce tamamlamıştım bir bakın isterseniz siz
haaha galibaBi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ?![]()
Yok canım sorun olmaz bilindik kurumsal bir firma sonuçta. Güle güle kullan :)canım aldım çırpma kabı ne zmaandır istiyordum takip ediyordum stok güncellenmiş hemen sipariş verdim ancak ne karho ücreti aldı nede sordu oyüzden işkillendim![]()
Bence olmaz diye bir şey yokAyyy böyle bir köşen olaydıııı daha ne isterdin di mi?![]()
![]()
![]()
HayıırrBi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ?![]()