Yüksel bel etekle çok açık olmaz diye düşündüm de bilemiyorum tabi.Bak bershka iyi fikir oldu kuzu orada bulunabilir.
Ama bu çok açık göbekliliiiiBana olmaz. Yaa belki de büstiyer şeklinde aramamalıyım .
Çünkü bunlar hep böyle. Benim şu tarz bişeye ihtiyacım var bence
Benim arkadaşımın kına malzemeleri satan dükkanları var orada sorayım istersen :)kızlar ya yarın eminönü açık olurmuki :) hani tatilim ya gidip bazı şeylere baksammı diyorum. kına malzemelerine flaan
Haklı olabilirsin kuzu şöyle belde biten bişey olabilir.Yüksel bel etekle çok açık olmaz diye düşündüm de bilemiyorum tabi.
Deme ya vallahi o tartılar düşman bizeHaklı olabilirsin kuzu şöyle belde biten bişey olabilir.
Oradan da etek başlayacak zaten minik bir pay kalır.
Yandan et fışkırmşcak şekilde zayıflarsam gayet güzel olur
Tartıya çıktığımda çok acıklı şeyler gördüm bu sabah . Bunalımdayım ama yine yedim yine yedim
Nasıl zayıflicam ben yaa
Hoşgeldin canımss :)
canım sevinirimYüksel bel etekle çok açık olmaz diye düşündüm de bilemiyorum tabi.
Benim arkadaşımın kına malzemeleri satan dükkanları var orada sorayım istersen :)
Aynen öyle kuzu kemerleri sıkmadan olmuyo bu işler .
Kaçında yapıcaktınız? Söylediysen ben unutmuş olabiliriiim
Yaa o iradeden bende hiç yok konu yemekseeDeme ya vallahi o tartılar düşman bizeAma verirsin ya azıcık irade lazım
evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorum
sabah erken kalkmaya karşı alerjim var ama haha
evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorum
sabah erken kalkmaya karşı alerjim var ama haha
Şükür canım sen nasılsın :)Hoşbuldum canım , nasılsın?
Yaaa çok çok az kalmııışş :)
Ay hadi bakalım o gün gelsin de fotoları göreliiim :)
haha benimde sonum farklı olmaz bacımbende aynı şeyi düşünüyorum ya,eminönüne gidip kına için, nikah şekeri ve davetiye için bakmak istiyorum, ama ben istiyorum sadece
benim yan binanın bahçesnde çalışan amcalarla kavga etmişliğim bile varBuda benden bir tekk aşkla tatildeyken 8,30 da zar zor kalkmıştım yüz kere aramasıyla beni yürüyüüş yapmak kahvaltıyı beraber yapmak istediydi uyklu gözlerle gtmiştim yanına 8 günde sadece 1 keresabahın köründe kalkıyor ya , yat uyu diyorum uykum yok diyor
Birde 2 kere bakırköy pazarına gitmiştim oda saat 9 da kalkıtıydım düşün yani o bile erken saat benim için
Şükür canım sen nasılsın :)
haha benimde sonum farklı olmaz bacımböyle konuştuğuma bakma
benim yan binanın bahçesnde çalışan amcalarla kavga etmişliğim bile varne gürültü yapıonuz ben uyucam die
Ben gelince bi sessizlik oluyo bak iki gündür
Hahaha sen gelince dağılıyoruzzBen gelince bi sessizlik oluyo bak iki gündür
bendeeeeeeHahaha sen gelince dağılıyoruzz
Oyy ben gün bitsin diye dualar ediyorum sıkıldım kaçasım var
Aşk olsunHahaha sen gelince dağılıyoruzz
Oyy ben gün bitsin diye dualar ediyorum sıkıldım kaçasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?