2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bak bershka iyi fikir oldu kuzu orada bulunabilir.
Ama bu çok açık göbekliliiii Bana olmaz. Yaa belki de büstiyer şeklinde aramamalıyım .
Çünkü bunlar hep böyle. Benim şu tarz bişeye ihtiyacım var bence
Yüksel bel etekle çok açık olmaz diye düşündüm de bilemiyorum tabi.
kızlar ya yarın eminönü açık olurmuki :) hani tatilim ya gidip bazı şeylere baksammı diyorum. kına malzemelerine flaan
Benim arkadaşımın kına malzemeleri satan dükkanları var orada sorayım istersen :)

Haklı olabilirsin kuzu şöyle belde biten bişey olabilir.
Oradan da etek başlayacak zaten minik bir pay kalır.
Yandan et fışkırmşcak şekilde zayıflarsam gayet güzel olur
Tartıya çıktığımda çok acıklı şeyler gördüm bu sabah . Bunalımdayım ama yine yedim yine yedim
Nasıl zayıflicam ben yaa

Deme ya vallahi o tartılar düşman bize Ama verirsin ya azıcık irade lazım

Benim arkadaşımın kına malzemeleri satan dükkanları var orada sorayım istersen :)
canım sevinirim dükkanın nerede olduğunuda özelden yazarsan daha çok sevinirim :)

Deme ya vallahi o tartılar düşman bize Ama verirsin ya azıcık irade lazım
Yaa o iradeden bende hiç yok konu yemeksee
Nasıl böyle oldum anlamıyorum.
Şimdi o şişman hatunların ben zamanında 45 kiloydum da bi anda böyle oldum demelerine hak vericem sanırım

evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorum

sabah erken kalkmaya karşı alerjim var ama haha

bende aynı şeyi düşünüyorum ya,eminönüne gidip kına için, nikah şekeri ve davetiye için bakmak istiyorum, ama ben istiyorum sadece

evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorum

sabah erken kalkmaya karşı alerjim var ama haha

Buda benden bir tekk aşkla tatildeyken 8,30 da zar zor kalkmıştım yüz kere aramasıyla beni yürüyüüş yapmak kahvaltıyı beraber yapmak istediydi uyklu gözlerle gtmiştim yanına 8 günde sadece 1 keresabahın köründe kalkıyor ya , yat uyu diyorum uykum yok diyor

Birde 2 kere bakırköy pazarına gitmiştim oda saat 9 da kalkıtıydım düşün yani o bile erken saat benim için

bende aynı şeyi düşünüyorum ya,eminönüne gidip kına için, nikah şekeri ve davetiye için bakmak istiyorum, ama ben istiyorum sadece
haha benimde sonum farklı olmaz bacım böyle konuştuğuma bakma
benim yan binanın bahçesnde çalışan amcalarla kavga etmişliğim bile var ne gürültü yapıonuz ben uyucam die

haha benimde sonum farklı olmaz bacım böyle konuştuğuma bakma

benim yan binanın bahçesnde çalışan amcalarla kavga etmişliğim bile var ne gürültü yapıonuz ben uyucam die

AHHH onlar tam bir işkence ,bizim komşu öyle adamın elinden çivi , tahta eksik olmuyor allahım ne sinirleniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…