2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hatunlar aranızda daha önce tchibodan alışveriş yapan oldumu?

tchıbonun mutfak eşyalarını bilmem daha önceden ablama almıştım kulllandı mı bilmem ama kıyafetleri bir harika inanılmaz kaliteli yıka yıka giy hiç renhgi solmaz, çekmez.

bende bir bakayım sitesine

englısh homesitesine bakıyorum o kadar ki yavaş ki kriz geçircem resmen :)

Sözün arkasında durmak gerekir canım
Hahah kesinliklee.
Yok yok almicam cidden yaa.
Kredi kartları inanılmaz gelmiş bu ay yetmicek yani maaş falan
Artık toparlamam lazım ya. Bazı şeyler de sonraya kalsın. Her beğendiğimi alacak değilim. Bunu öğrenmeliyiim

Aman iyi yapmışsın kuzu aynen öylee..
Beğenirler illakii güle güle giysinler

Yaa bu ay hiçbişey almicaksın diye kednime söz vereli 30 dk olmadı daha amaaaa
Of napıcam ben

Sözünü tut ozaman kuzucum bende mayıs ayında acaip sıkışık olucam bakalım ne yapıcaz

Eklentiler

• 069a357af5299_0_304x424.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 62
Sözünü tut ozaman kuzucum bende mayıs ayında acaip sıkışık olucam bakalım ne yapıcaz
Valla ekstreleri görünce gözüm döndü resmen kuzu tutmam gerek zaten
Yoksa sonum hiiç iyi değil. Bu ayı atlatmak çok zor olucak

kızlar ya yarın eminönü açık olurmuki :) hani tatilim ya gidip bazı şeylere baksammı diyorum. kına malzemelerine flaan

kızlar ya yarın eminönü açık olurmuki :) hani tatilim ya gidip bazı şeylere baksammı diyorum. kına malzemelerine flaan
Ay hiç bilemedim kuzu . Kısmen açık kısmen kapalı olabilir. Yer yer bulutlu gibi yani haha
Ama yarın dışarı tedbirli çıkmak gerek . Ben de karşıya geçmek istiyorum Kadıköye malum sebepten ama bi yandan da korkuyorum

evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorum
açıktır bence canım gideceksen sabah git o kadar iyi oluyor ki sabah erken saatte gidildiğinde.
sabah erken kalkmaya karşı alerjim var ama haha

evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorum
Evet problemli olur baya dimi oturayım ben oturduğum yerde en iyisi. Hem benim annemle babamın doğum günü yarın :) Aynı gün ikisinin de :)
Ben de bilemedim kuzu orada bişey olmayabilir de gitmek zor olur mu acabaa

Bizimde nişan var bu ay ondan sıkıştık alınacak şeyler bitmiyor ki neyse sıkıcaz kemerleri artık
Aynen öyle kuzu kemerleri sıkmadan olmuyo bu işler .
Kaçında yapıcaktınız? Söylediysen ben unutmuş olabiliriiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…