hatunlar aranızda daha önce tchibodan alışveriş yapan oldumu?
Hahah kesinliklee.Sözün arkasında durmak gerekir canım
Aman iyi yapmışsın kuzu aynen öylee..
Beğenirler illakii güle güle giysinler
Yaa bu ay hiçbişey almicaksın diye kednime söz vereli 30 dk olmadı daha amaaaa
Of napıcam ben
Bak bershka iyi fikir oldu kuzu orada bulunabilir.
bunları dışarda giymek için mi bakıyorsunuz kızlar
Valla ekstreleri görünce gözüm döndü resmen kuzu tutmam gerek zatenSözünü tut ozaman kuzucum bende mayıs ayında acaip sıkışık olucam bakalım ne yapıcaz
Ay hiç bilemedim kuzu . Kısmen açık kısmen kapalı olabilir. Yer yer bulutlu gibi yani hahakızlar ya yarın eminönü açık olurmuki :) hani tatilim ya gidip bazı şeylere baksammı diyorum. kına malzemelerine flaan
kızlar ya yarın eminönü açık olurmuki :) hani tatilim ya gidip bazı şeylere baksammı diyorum. kına malzemelerine flaan
Yok genel anlamda mutfak tekstilini tamamlamıştım canım :)Ne aldın canım english homedanmı almıştın ?
Ha gayret
Ay bu çok şirinn :)
İyi yapmışsın :) güle güle giysinlerben aslında ikisine ayrı ne ihtiyaçları varsa onu alacaktım ama benim nişanlı bey gıcıklık yaptı illa ikiside aynı olacak olmaz yoksa sorun çıkar dedi durdu bende risksiz olması için ikisinede bundan aldım.
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-51-155684-z-bej-kadin-terlik/
evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorumAy hiç bilemedim kuzu . Kısmen açık kısmen kapalı olabilir. Yer yer bulutlu gibi yani haha
Ama yarın dışarı tedbirli çıkmak gerek . Ben de karşıya geçmek istiyorum Kadıköye malum sebepten ama bi yandan da korkuyorum
sabah erken kalkmaya karşı alerjim var ama hahaaçıktır bence canım gideceksen sabah git o kadar iyi oluyor ki sabah erken saatte gidildiğinde.
Hoşgeldin canımss :)merhaba hatunlar
tşkler canımİyi yapmışsın :) güle güle giysinler
Evet problemli olur baya dimi oturayım ben oturduğum yerde en iyisi. Hem benim annemle babamın doğum günü yarın :) Aynı gün ikisinin de :)evet ya bende onu düşünüyorum kadiköy sıkıntılı olur kuzu benden söylemesi ama eminönünde bişi varmıdırki hiç bilmiyorum
Valla ekstreleri görünce gözüm döndü resmen kuzu tutmam gerek zaten
Yoksa sonum hiiç iyi değil. Bu ayı atlatmak çok zor olucak
Ay bu çok şirinn :)
Aynen öyle kuzu kemerleri sıkmadan olmuyo bu işler .Bizimde nişan var bu ay ondan sıkıştık alınacak şeyler bitmiyor ki neyse sıkıcaz kemerleri artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?